- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Hemen uzak durKızlar 7 aylık evliyim 3 ay önce düşük yaptım ve bebek var mı diye sormaya basladılar artık aglıcam
Ya ne bilim ilk kez böyle sorular alınca garip oldumHhahahzaten stresin kendine yetmezmiş gibi bi de ek yapıyolar. Bazı insanlar senin acından eksikliğinden mutlu oluyor. Cünkü kendi hayatlarından memnun değiller ve seninde mutsuzluğunu arıyolar
Kaçim dimiHemen uzak dur
Benim bacaklarım çok ağrıyordu ve sağ kasık tarafım regl olcakmış gibi ağrıyordu ama çok şiddetli dayanılmaz bir ağrıydı Göğüslerim hep şişerdi reglden önce o yüzden belirti saymadım bir de inanılmaz bir üşüme vardı ama sabaha karşı da ter içinde uyanıyordumBacaklarım aşırı sızlıyor yaa.
Boşver hiç takma kafana stres etmeYa ne bilim ilk kez böyle sorular alınca garip oldumbeklemiyodum hiç
Kuzum ovülasyon aldın mıKaçim dimibiri görümcem biri eşimin kuzeni biri komşum
Haklısın canım stres de yapmıyorum ama gittikce bu soruların devamıda gelcekBoşver hiç takma kafana stres etme
Bende aksine yazın bile üşür hırkayla gezerim şuan alev ateş içindeyim. Ellerimden ayaklarımdan ateş çıkıyor sanki. Göğsüm adet zamanı da şişmez ağrımaz ama bu ay ara ara farklı bölgelerden sızladı. Kasıklarım belim ve bacaklarımda ağrım var.Benim bacaklarım çok ağrıyordu ve sağ kasık tarafım regl olcakmış gibi ağrıyordu ama çok şiddetli dayanılmaz bir ağrıydı Göğüslerim hep şişerdi reglden önce o yüzden belirti saymadım bir de inanılmaz bir üşüme vardı ama sabaha karşı da ter içinde uyanıyordum
Tebrik ederim canım kaç yaşındasın ne zamandır deniyordunCanım inan çocuk düşünmeye başladıktan sonra bende her ay belirti aradım ve her ay güya hamileydim dedim ki kendimi çok fazla dinliyor ve kandırıyorum yapmıycam dedim ve bu ay oldu şükür dediğim gibi akıntım ve kasık ağrım o kadar az ve hafif ki göğüslerimin ucu daha çok acıyor ve göğüslerim şişmeye yeni yeni başladı üç kısımları acımaya başladı sadece
Yok canım alcağımm site kredi kartıyla ödeme istiyodu alamadım. Zaten bundan sonra biraz akışına bırakmaya karar verdimKuzum ovülasyon aldın mı
Heee ozaman is degisir canimKaçim dimibiri görümcem biri eşimin kuzeni biri komşum
Bu belirtiler sonrası hamile miydiniz.Benim bacaklarım çok ağrıyordu ve sağ kasık tarafım regl olcakmış gibi ağrıyordu ama çok şiddetli dayanılmaz bir ağrıydı Göğüslerim hep şişerdi reglden önce o yüzden belirti saymadım bir de inanılmaz bir üşüme vardı ama sabaha karşı da ter içinde uyanıyordum
Aynen bendeAynen yani ayda bi kez yumurtladığımızı sansın bu kadar az olduğunu akıntının sebebi o olduğunu hiç birini bilmiyodum. Dizilerde hep hamile kaldıkları için kolay bişey gibi geliyordu hazırda hep yumurta var gibi
NapcaaazzzzHeee ozaman is degisir canim
Insallah valla hayirlisi. Gerci bu ay hic umursamadim. Yukurtlama dlnemimde yapmadim. Bu ay olacagini hiccc sanmiyorum. Artik yoruldum valla.İnşallah olur kuzum bu ay
Bende de oluyor Ne hikmetse gece vakti basliyor yataga uzanmaya baslayincaBacaklarım aşırı sızlıyor yaa.
Ovülasyonu denerken akışına bırak aynı zamanda. Ve biraz da olsa burdan uzak kal kendini dinlemeYok canım alcağımm site kredi kartıyla ödeme istiyodu alamadım. Zaten bundan sonra biraz akışına bırakmaya karar verdim
Al benden de o kadarrr. Hamileliğe dair hiçbile yapmıyorumInsallah valla hayirlisi. Gerci bu ay hic umursamadim. Yukurtlama dlnemimde yapmadim. Bu ay olacagini hiccc sanmiyorum. Artik yoruldum valla.
Ben de anlattığın gibiyim normalde çok üşüyen bir yapım var ama 2 gündür ter basıyor eşim de şaşkın bu durumdan o kadar aşırı sıcaklıyorum. Şaşkınım canım 1 hafta önce hastalandım ilk kez 1 gün sürdü sonra koyu geldi kesildi (normalde 5 günden aşağa olmayan biriyim) testte yapmicam takıntı haline gelmemesi içinBende aksine yazın bile üşür hırkayla gezerim şuan alev ateş içindeyim. Ellerimden ayaklarımdan ateş çıkıyor sanki. Göğsüm adet zamanı da şişmez ağrımaz ama bu ay ara ara farklı bölgelerden sızladı. Kasıklarım belim ve bacaklarımda ağrım var.
EvetBu belirtiler sonrası hamile miydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?