Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M Mom42 cnm senın ovulasyon dan sonrakı 1 hafta ıcınde akıntım oldu mu? Olduysa hangı renktı

Bende birkaç gün daha bekliycem hala gelmezse yeniden test deniycem baktım yine aynı durum Dr a giderim ya öyle Bi zamanki Dr a gitmeye de korkuyor insan virüs yüzünden

oblomov21 canım napıyosun? Nasıl gidiyo?
Canm moreller sıfır beklemedeyim kasık ağrılarım oluyor. Bundan sonrası ne nasıl olcak düşünüyorum. Aklıma bi önceki düştüğüm geliyor çektiğim acılar yinemi yaşayacağım diyorum. Bugün adet sancısı gibi fena sancım vardı düşürücem dedim kesin ama progestan alıyorum hala. Nasılım sen karar ver artık. Sen, sizler nasılsımz takip edemiyorum pek. Varmı gelişme topikte. Dualarım sizinle

Bozma moralini sakın bende ilk gebelikte düşük yaptım sonra kisinde de düşük tehlikem vardı progestan kullanmıştım üç ay ve çok dikkat etmiştim şükür ki bir kızım var 9 yasında ama ikinci için uğrasıyırum bakalım hayırlısı rabbimden

canım kötü düşünme sakın. Moralini iyi tut. Herşeye yansır senin moral bozuklugun

Bata bir hafta kaldı ne alemdesiniz kızlar Nane surubu Zenna Aselhannn Citlembik2
Dun sizle sabaha karsi konustuktan sonra bi kasik agri basladi Hatta demistim hic bi belirti yok diye ondan sonra basladi ve cok halsizim ya hic bi is gormek istemiyorum yani heryerim dokuluyo gibi arada bi sicaklik giriyo belkide havadandir bilemedim sende durumlar nasil canim

Kızlar 7 aylık evliyim 3 ay önce düşük yaptım ve bebek var mı diye sormaya basladılar artık aglıcam

Kızlar 7 aylık evliyim 3 ay önce düşük yaptım ve bebek var mı diye sormaya basladılar artık aglıcam
Canım takma insanlar sorar, okul biter iş sorar iş olur evlilik sorar o olur cocuk cocuk olur 2. Gercekten takılma malesef ki çok düşüncesizler... hele de akrabalar

M Mom42 cnm senın ovulasyon dan sonrakı 1 hafta ıcınde akıntım oldu mu? Olduysa hangı renktı
Çok az oldu canım oda sarı renkti hala az az geliyor şuna bile ve sarı hala doktora gittiğimde dedim normalde renginin su yada süt gibi olması gerektiği yazıyor ama benim neden sarı enfeksiyon mu bar diye o gün kan verdiğimde idrara da bakıldı enfeksiyon falan çıkmadı anlamadım demeli bünyeye göre değişiyor

Bugün yumurtlamadan itibaren 6. Günüm ve 1 saat kadar önce sarı akıntım oldu bende enfeksiyon diye dertlenmiştim, şimdi bi umutlandım

Canım takma insanlar sorar, okul biter iş sorar iş olur evlilik sorar o olur cocuk cocuk olur 2. Gercekten takılma malesef ki çok düşüncesizler... hele de akrabalar
İyi de daha bismillah değil mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…