Ben aslında oradaydım da zaten dün bir heveslendim. Senin 3gun geçtiyse bekle belki olmuştur. Test hatalıdır belki. Benim 19u ve sancılarım da başladığı için ümidim kalmadı.Üzüldüm. Hayırlısı olsun haziran ayına geçelim yavaş yavaş bence biz. Benim test de negatif regl den de 3 gün geçti ama umudum yok sanırım stress yaptım ondan böyle oldu. Haziran ayı Topic ine geçicem regl olunca.
19 una az kalmış canım adetini bekle benceSimdi test yaptim.. hayal kirikligina ugramiyim diye ki zaten bunay hic ugrasmadim beklemiyordum zaten. 19 da adetim olacak test negatif cikti..
Benim de tek çizgi yani negatif çıktı. Bat 13 14 mayıs gibi bekliyordum ama o da yok. Umudum vardi testten önce hele o çizgiye doğru ilerliyor ıslaklık sonra tek çizgi ikinciyi heyecanla bekliyorsun ya ama ikinci çıkmayınca derin bi hayal kırıklığı... Bakalım regl gelsin de bi Dr a gidip danışıcam artıkSimdi test yaptim.. hayal kirikligina ugramiyim diye ki zaten bunay hic ugrasmadim beklemiyordum zaten. 19 da adetim olacak test negatif cikti..
Ya erken gebelik testleri oluyor ya. Ondan yaptim..19 una az kalmış canım adetini bekle bence
Offf hic slrma. Umutsuz umutsuz bakiyorsun tek cizfi olusunu. Biliyorsunda olmadigini..Benim de tek çizgi yani negatif çıktı. Bat 13 14 mayıs gibi bekliyordum ama o da yok. Umudum vardi testten önce hele o çizgiye doğru ilerliyor ıslaklık sonra tek çizgi ikinciyi heyecanla bekliyorsun ya ama ikinci çıkmayınca derin bi hayal kırıklığı... Bakalım regl gelsin de bi Dr a gidip danışıcam artık
19 uysa bat belki test erken olmuştur. Bi geçsin gün eğer hala olmazsa regl yeni test yap bence canım.Ben aslında oradaydım da zaten dün bir heveslendim. Senin 3gun geçtiyse bekle belki olmuştur. Test hatalıdır belki. Benim 19u ve sancılarım da başladığı için ümidim kalmadı.
anladım. O zaman haziran Topic inde kısmet olur inşYa erken gebelik testleri oluyor ya. Ondan yaptim..
Öyle acaba iki çizgi çıkar mı diye umutsuzca biraz daha damlatıyorsun olmayacağını bile bile gerçekten derin bi üzüntü. Hayırlısı olsun herşeyin Allah ım şu mübarek ay ve günler hatırına herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş. Yine de umudumuzu kırmayalımOfff hic slrma. Umutsuz umutsuz bakiyorsun tek cizfi olusunu. Biliyorsunda olmadigini..
Kuzum hala çok az sarı sulu akıntım var. Ara ara ağrım oluyor ama adetle aynı sadece ağzımda garip bir tat var bugün. Sanki metal bir şeyi emmişim hissi gibi. İnşallah gelmez kırmızılar. Testlerimde gelmedi zaten.Canım ne durumdasın bugün bat. Belirtin var mı?
Aminnnnn amin insaAllahhhhÖyle acaba iki çizgi çıkar mı diye umutsuzca biraz daha damlatıyorsun olmayacağını bile bile gerçekten derin bi üzüntü. Hayırlısı olsun herşeyin Allah ım şu mübarek ay ve günler hatırına herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş. Yine de umudumuzu kırmayalım
Benimde bat 19 uBen aslında oradaydım da zaten dün bir heveslendim. Senin 3gun geçtiyse bekle belki olmuştur. Test hatalıdır belki. Benim 19u ve sancılarım da başladığı için ümidim kalmadı.
Allah büyüktür canım valla hiç beklemedigin zamanda geliveriyor insallah senin de öyle olur Benim de 17 si 7 sinde yumurtladim ama göğüslerim şişmedi adet belirtim yok ben geç adet olacağım heralde zaten düşük yapmıştım düşükten sonra ne zaman adet olunur bilmiyorum gerçi aynı regl kadar sürmüştü o yüzden 28 gün sonra olurum sandım ama olmayacak heraldeBat normalde 17siydi benim ama 6sında yumurtladığım için kaydı. Çok stresliyimbenim her ay akıntım oluyor reglden önce, göğüslerim her ay şişiyor. O yüzden şu an gebelik belirtisi mi regl mi bilmiyorum İçimden bir ses de “dört yıldır olmuyor bunları gebeliğe yorma” diyor of çok gerginim bari regl olsam da testere dişli Aslan pençesi kürü yapsam diyorum
Anladım kuzum birdahaki aya kısmet o zaman herşeyin bir zamanı var bebişin deYa erken gebelik testleri oluyor ya. Ondan yaptim..
Regli belirtisi gibi mi? Ben de 9 unda yumurtlama oldu normalde 19 Mayıs battı ama uzayacak galiba. Göğüs ağrısı hassasiyet kasıkta ara ara ağrı var. Regl belirtileri yani. Çok erken başladı bilmiyorum ya umut etmek istemiyorum ama ister istemez oluyor işteBat normalde 17siydi benim ama 6sında yumurtladığım için kaydı. Çok stresliyimbenim her ay akıntım oluyor reglden önce, göğüslerim her ay şişiyor. O yüzden şu an gebelik belirtisi mi regl mi bilmiyorum İçimden bir ses de “dört yıldır olmuyor bunları gebeliğe yorma” diyor of çok gerginim bari regl olsam da testere dişli Aslan pençesi kürü yapsam diyorum
Aynen öyle hayirlisi..Anladım kuzum birdahaki aya kısmet o zaman herşeyin bir zamanı var bebişin de
Ben de sabah bir bel ağrısıyla uyandım kesin adet olacağım sandım ama olmadım hâlâ. Benim de sarı akıntım var ikide bir oldum sanıyorum ama inşallah gelmez.Kuzum hala çok az sarı sulu akıntım var. Ara ara ağrım oluyor ama adetle aynı sadece ağzımda garip bir tat var bugün. Sanki metal bir şeyi emmişim hissi gibi. İnşallah gelmez kırmızılar. Testlerimde gelmedi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?