Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bende 8 mayısta yumurtladim, geçen ay 26 nisanda regl olmuştum bu ay ise sanırım 23 mayısta olucam,çünkü benim sürekli 3-4 gün geri atar. Ben şunu farkettim kendimde, yumurtlamamın 8. Günü 3 gündür sol kasıgim hafif hafif ağrıyor dünde sol bacağıma kramp girer gibi oldu ve bel ağrısı çektim biraz ,ama Kasık ağrım devam ediyor akıntım falan hiç yok. hayırlısı olsun bu arada rüyamda sürekli kız bebek görüyorum kucağımda bakalım allahtan hayırlısı bekliycem regl e kadar sonra test yapmaya başlarım heralde..

Canım ben de 5 yıldır kalamiyordum hamile
Bugün döngünün kaçıncı günü? Bir kere benim de böyle oldu 25.gün yumurtladım. Bir kere de yumurtlamadan adet oldum. Aslında öyle olunca yine yumurtluyorsun ama yumurtan gelişmiyor o yüzden lh yükselmiyor ve test yakalayamıyor. İnstagramda bir gebenin günlüğü var ben onun ovulasyonunu kullanmaya başladım. Daha hassas bence laboquickten

27. Gun normalde yarın olurdum ama olmayacağım 19 . Gün yumurtladim yumurtlayali 9 gün oldu çatlayalı da 8 gun. Bir gebenin günlüğü şimdi çubuk test değilde laboquik in başka markasını satıyormuş koronodan dolayı ikisini de aynı firma üretiyor Köroğlu diye bir firma. Sen çubuk test mi yoksa kaset test mi kullaniyorsun

Çubuk kullanıyorum, kağıt olanlardan. Geçen ay almıştım, evde laboquick de vardı. Geçen ay Strip olan (çubuk) yumurtlamayı gösterdiğinde Laboquick daha koyulaşmamıştı. Ondan dedim. Aynı firma olduğunu bilmiyordum

Yok canım kağıt olanlar aynı firma değil kalmamış demek ki elinde onlar yurt dışından şu an geçici süre laboquikle aynı firmanın ürününü satiyor ben de almak istiyordum ondan ama çubuk test değil şimdi. Başka ovu test takibi yapan yerler gördüm Instagram'da onlar hala çubuk test satıyor reglim başlayınca onlardan sipariş ederim artık

Ben alırken 60 tane almıştım bu ay yapmadım. Çok stres oluyorum dedim. Gün aşırı yaptık 6sında yumurtladığımı düşünüyorum akıntı ve sancıdan. En son 8ini değerlendirdik. İnş ondan sonra değildir yumurtlama tamamen tahmini oldu çünkü

Kızlar tetslerim gelmedi. Çok sinir oldum ya. İlk defa bu kadar uzun bir kargo süresi gördüm. Bunlara güvenerek başka testte almamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…