- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
Bende bugun pik oldumBlueDesertRain @Hyt52 Azze batdaşlarım ben bugün ovuslasyonda pozitifi gördüm. Gerçekten takvimle alakası yokmuş.Eki Görüntüle 2635935
BlueDesertRain @Hyt52 Azze batdaşlarım ben bugün ovuslasyonda pozitifi gördüm. Gerçekten takvimle alakası yokmuş.Eki Görüntüle 2635935
Benimki takvime göre iki gün sonraGercekten yok takvime gore gecti bile
Bugün döngünün kaçıncı günü? Bir kere benim de böyle oldu 25.gün yumurtladım. Bir kere de yumurtlamadan adet oldum. Aslında öyle olunca yine yumurtluyorsun ama yumurtan gelişmiyor o yüzden lh yükselmiyor ve test yakalayamıyor. İnstagramda bir gebenin günlüğü var ben onun ovulasyonunu kullanmaya başladım. Daha hassas bence laboquicktenCanım ben de 5 yıldır kalamiyordum hamile
27. Gun normalde yarın olurdum ama olmayacağım 19 . Gün yumurtladim yumurtlayali 9 gün oldu çatlayalı da 8 gun. Bir gebenin günlüğü şimdi çubuk test değilde laboquik in başka markasını satıyormuş koronodan dolayı ikisini de aynı firma üretiyor Köroğlu diye bir firma. Sen çubuk test mi yoksa kaset test mi kullaniyorsunBugün döngünün kaçıncı günü? Bir kere benim de böyle oldu 25.gün yumurtladım. Bir kere de yumurtlamadan adet oldum. Aslında öyle olunca yine yumurtluyorsun ama yumurtan gelişmiyor o yüzden lh yükselmiyor ve test yakalayamıyor. İnstagramda bir gebenin günlüğü var ben onun ovulasyonunu kullanmaya başladım. Daha hassas bence laboquickten
25 mayıs kuzumSat ne zamandı senin canim? Gittikçe soluklasmis gözüküyor
Çubuk kullanıyorum, kağıt olanlardan. Geçen ay almıştım, evde laboquick de vardı. Geçen ay Strip olan (çubuk) yumurtlamayı gösterdiğinde Laboquick daha koyulaşmamıştı. Ondan dedim. Aynı firma olduğunu bilmiyordum27. Gun normalde yarın olurdum ama olmayacağım 19 . Gün yumurtladim yumurtlayali 9 gün oldu çatlayalı da 8 gun. Bir gebenin günlüğü şimdi çubuk test değilde laboquik in başka markasını satıyormuş koronodan dolayı ikisini de aynı firma üretiyor Köroğlu diye bir firma. Sen çubuk test mi yoksa kaset test mi kullaniyorsun
Yok canım kağıt olanlar aynı firma değil kalmamış demek ki elinde onlar yurt dışından şu an geçici süre laboquikle aynı firmanın ürününü satiyor ben de almak istiyordum ondan ama çubuk test değil şimdi. Başka ovu test takibi yapan yerler gördüm Instagram'da onlar hala çubuk test satıyor reglim başlayınca onlardan sipariş ederim artıkÇubuk kullanıyorum, kağıt olanlardan. Geçen ay almıştım, evde laboquick de vardı. Geçen ay Strip olan (çubuk) yumurtlamayı gösterdiğinde Laboquick daha koyulaşmamıştı. Ondan dedim. Aynı firma olduğunu bilmiyordum
Ben alırken 60 tane almıştımYok canım kağıt olanlar aynı firma değil kalmamış demek ki elinde onlar yurt dışından şu an geçici süre laboquikle aynı firmanın ürününü satiyor ben de almak istiyordum ondan ama çubuk test değil şimdi. Başka ovu test takibi yapan yerler gördüm Instagram'da onlar hala çubuk test satıyor reglim başlayınca onlardan sipariş ederim artık
Bende sadece 1 ay ovulasyon denedim ve hiç yumurtlama göremedim malesefSadece ovulasyon kullaniyorum
Bi de böyle rahat bakalımCnm bende de belirti yok hatta idrar yollarımı üşüttüm galiba ya da su içmemekten rahatsızım beden olarak regl olucam ama hissiyat olarak hamile oldugumu hissediyorum nedense rahatım niye ola ki
Bende onu düşünüyorum sanki hamileyim deYa birde reglim birkaç gün geciksin dersek bayramın sokağa cıkma yasağına denk geliyor kan da veremeyiz 4 gün.
Oda doğru cnm çıkarsam alırım 4 gün sonraKız hamıle olalım da kanı 10 gün sonra da versek olur sen bol bol idrar testi al koyulasmayı oyle takıp edersin
Bi de böyle rahat bakalım
Aynen valla şansımıza bak deriz tüh yasağa denk geldik bata 5 gün kaldıBende onu düşünüyorum sanki hamileyim de
İnşallah hamıleyızdırOda doğru cnm çıkarsam alırım 4 gün sonra
Bayram çok güzel geçer ya ama düşünseneAynen valla şansımıza bak deriz tüh yasağa denk geldik bata 5 gün kaldı
Evet canımAynen yapacağım yarın. Siz hamilesiniz sanırım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin inşallahEvet canımaminn Allah razı olsun rabbim sizede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?