- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Aynen Bende sürekli konturol ediyorum. İnşallah hamileyizdir.Ben de sabah bir bel ağrısıyla uyandım kesin adet olacağım sandım ama olmadım hâlâ. Benim de sarı akıntım var ikide bir oldum sanıyorum ama inşallah gelmez.
Test yok mu canım evde yapsanBen de sabah bir bel ağrısıyla uyandım kesin adet olacağım sandım ama olmadım hâlâ. Benim de sarı akıntım var ikide bir oldum sanıyorum ama inşallah gelmez.
İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve kucağına alırsın. Ben hiç hamile kalmadım bu zamana kadarAllah büyüktür canım valla hiç beklemedigin zamanda geliveriyor insallah senin de öyle olur Benim de 17 si 7 sinde yumurtladim ama göğüslerim şişmedi adet belirtim yok ben geç adet olacağım heralde zaten düşük yapmıştım düşükten sonra ne zaman adet olunur bilmiyorum gerçi aynı regl kadar sürmüştü o yüzden 28 gün sonra olurum sandım ama olmayacak heralde
Var aslında ama yarın ya da pazartesi yapayım diyorum erken gebelik testi değil. Her ya erkenden yaptığım ve çok üzüldüğüm için bu ay bekleyeyim biraz daha diyorum.Test yok mu canım evde yapsan
İşte bende ümit ediyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum.. kasıklarımda sancı var, gaz var, göğüslerim şişti ve akıntı var yumurtlamadan beri. Gaz hariç gerisi her ay oluyor ve regl oluyordum sonrasında. Heralde yine regl olacağım. Yumurtlama kaydı ama regl bugün yarın gelecek gibi hissediyorumRegli belirtisi gibi mi? Ben de 9 unda yumurtlama oldu normalde 19 Mayıs battı ama uzayacak galiba. Göğüs ağrısı hassasiyet kasıkta ara ara ağrı var. Regl belirtileri yani. Çok erken başladı bilmiyorum ya umut etmek istemiyorum ama ister istemez oluyor işte
Yaaa inşallahValla kuzum benim de o kadardı ve kokusuzdu bende o yüzden olmadı diye düşünüyordum ama öyle değilmiş şükür bence umut var
Ama regl günün bugün değil miVar aslında ama yarın ya da pazartesi yapayım diyorum erken gebelik testi değil. Her ya erkenden yaptığım ve çok üzüldüğüm için bu ay bekleyeyim biraz daha diyorum.
Karnım ağrımasa ümidim biraz olacak. Yıkılmayacagim dedim ama içim kan ağlıyor. 3yildir olmuyor, çörek otu bal tarçın yaptım bu ay aslında kendimi Haziran a hazırlamıştım ama of of olmuyor. Üzülmekten alamadım kendimi.19 uysa bat belki test erken olmuştur. Bi geçsin gün eğer hala olmazsa regl yeni test yap bence canım.
Benim de adet öncesi oluyor hep aynı belirtilerİşte bende ümit ediyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum.. kasıklarımda sancı var, gaz var, göğüslerim şişti ve akıntı var yumurtlamadan beri. Gaz hariç gerisi her ay oluyor ve regl oluyordum sonrasında. Heralde yine regl olacağım. Yumurtlama kaydı ama regl bugün yarın gelecek gibi hissediyorum
İyiyim canım sürekli yatıyorum işte oruç tutuyorum normalde halim olmazdı şimdi hiç olmuyor ama zorlamıyorda tabi 4+5 uygulamada ya göğüslerim acayip acıyor ve büyüdüler onun dışında hiç belirtim yok eşime acaba sağlıklı mıdır dış gebelik değildir inşallah falan diye sürekli darlıyorum şu 29 u bi gelseydi de görüp içim rahat etseydi sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor var mı belirti vs
Sen olumlu bir sonuç al inşallahBenimde bat 19 uadetim yaklasiyornzaten o hissiyat var.
Evet bugün ama Klomen kullandım bu ay yumurtlamam 2 gün geç oldu sanki ovulasyon kullanmadım doktorla takip ettik. Bakalım yarın ilk idrarla yaparım herhalde ben de sanmıyorum pazartesiye kadar dayanacağımı zaten.Ama regl günün bugün değil mi
Bendeki belirtiler sürekli değişiyor aynı düşünceler bende de var sağlıklı mı düşüncesi rabbim hayr etsin bu arada seninle aynı bende 4+5 im belirtilerimse bı gün göğüslerim şişiyor bı gün sönüyor baş dönmesi ve bel ağrısı hep var göbek deliğinde gerilmeler hafif kasinmalr oluyor bende oruç tutuyorum şükür çok kötü etkilemiyorİyiyim canım sürekli yatıyorum işte oruç tutuyorum normalde halim olmazdı şimdi hiç olmuyor ama zorlamıyorda tabi 4+5 uygulamada ya göğüslerim acayip acıyor ve büyüdüler onun dışında hiç belirtim yok eşime acaba sağlıklı mıdır dış gebelik değildir inşallah falan diye sürekli darlıyorum şu 29 u bi gelseydi de görüp içim rahat etseydi sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor var mı belirti vs
Yarın yapta merakınız gitsin en azından vücudun da ona göre hareket eder canım insan vücudunu kstikca değişimler oluyorEvet bugün ama Klomen kullandım bu ay yumurtlamam 2 gün geç oldu sanki ovulasyon kullanmadım doktorla takip ettik. Bakalım yarın ilk idrarla yaparım herhalde ben de sanmıyorum pazartesiye kadar dayanacağımı zaten.
Benim de adet öncesi oluyor hep aynı belirtilerdaha zaman var ama yine de bir umut bekliyorum
Aynen yapacağım yarın. Siz hamilesiniz sanırım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYarın yapta merakınız gitsin en azından vücudun da ona göre hareket eder canım insan vücudunu kstikca değişimler oluyor
Canım ben de 5 yıldır kalamiyordum hamileİnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve kucağına alırsın. Ben hiç hamile kalmadım bu zamana kadar
Sat ne zamandı senin canim? Gittikçe soluklasmis gözüküyorŞimdi kızlar ben kafayı yicemya ben yanlış yaptım bu testleri, ya testler bozuk ya da daha önce yumurtladım akıl verin kurban olam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?