Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de sabah bir bel ağrısıyla uyandım kesin adet olacağım sandım ama olmadım hâlâ. Benim de sarı akıntım var ikide bir oldum sanıyorum ama inşallah gelmez.
Aynen Bende sürekli konturol ediyorum. İnşallah hamileyizdir.

İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve kucağına alırsın. Ben hiç hamile kalmadım bu zamana kadar

Test yok mu canım evde yapsan
Var aslında ama yarın ya da pazartesi yapayım diyorum erken gebelik testi değil. Her ya erkenden yaptığım ve çok üzüldüğüm için bu ay bekleyeyim biraz daha diyorum.

İşte bende ümit ediyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum.. kasıklarımda sancı var, gaz var, göğüslerim şişti ve akıntı var yumurtlamadan beri. Gaz hariç gerisi her ay oluyor ve regl oluyordum sonrasında. Heralde yine regl olacağım. Yumurtlama kaydı ama regl bugün yarın gelecek gibi hissediyorum

19 uysa bat belki test erken olmuştur. Bi geçsin gün eğer hala olmazsa regl yeni test yap bence canım.
Karnım ağrımasa ümidim biraz olacak. Yıkılmayacagim dedim ama içim kan ağlıyor. 3yildir olmuyor, çörek otu bal tarçın yaptım bu ay aslında kendimi Haziran a hazırlamıştım ama of of olmuyor. Üzülmekten alamadım kendimi.

Benim de adet öncesi oluyor hep aynı belirtiler daha zaman var ama yine de bir umut bekliyorum

M Mom42 nasılsın canım nasıl gidiyor hamislik uygulama indirdinmi kaç haftalık görünüyor
İyiyim canım sürekli yatıyorum işte oruç tutuyorum normalde halim olmazdı şimdi hiç olmuyor ama zorlamıyorda tabi 4+5 uygulamada ya göğüslerim acayip acıyor ve büyüdüler onun dışında hiç belirtim yok eşime acaba sağlıklı mıdır dış gebelik değildir inşallah falan diye sürekli darlıyorum şu 29 u bi gelseydi de görüp içim rahat etseydi sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor var mı belirti vs

Ama regl günün bugün değil mi
Evet bugün ama Klomen kullandım bu ay yumurtlamam 2 gün geç oldu sanki ovulasyon kullanmadım doktorla takip ettik. Bakalım yarın ilk idrarla yaparım herhalde ben de sanmıyorum pazartesiye kadar dayanacağımı zaten.

Bendeki belirtiler sürekli değişiyor aynı düşünceler bende de var sağlıklı mı düşüncesi rabbim hayr etsin bu arada seninle aynı bende 4+5 im belirtilerimse bı gün göğüslerim şişiyor bı gün sönüyor baş dönmesi ve bel ağrısı hep var göbek deliğinde gerilmeler hafif kasinmalr oluyor bende oruç tutuyorum şükür çok kötü etkilemiyor

Evet bugün ama Klomen kullandım bu ay yumurtlamam 2 gün geç oldu sanki ovulasyon kullanmadım doktorla takip ettik. Bakalım yarın ilk idrarla yaparım herhalde ben de sanmıyorum pazartesiye kadar dayanacağımı zaten.
Yarın yapta merakınız gitsin en azından vücudun da ona göre hareket eder canım insan vücudunu kstikca değişimler oluyor

Yarın yapta merakınız gitsin en azından vücudun da ona göre hareket eder canım insan vücudunu kstikca değişimler oluyor
Aynen yapacağım yarın. Siz hamilesiniz sanırım siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Şimdi kızlar ben kafayı yicem ya ben yanlış yaptım bu testleri, ya testler bozuk ya da daha önce yumurtladım akıl verin kurban olam

Eklentiler

• C30AFC43-1AB0-4A7E-B57D-9C5A7937813E.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…