Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende o kadar belirti yok ya sende yine varmış bayağı bakalım ultrasonda sağlıklı görünce içim rahat edecek

Bu dahi fikirlerinke bi çok yeni geline ön ayak olcağını düşünüyorum
Ayyy teşekkür ederim canım benim ama herşeye yetmiyor bu akıl yani fenalık yapmak istemiyorum ama bazı insanların karşısındaki saf Salak yerine koymalarına da tahammülüm yok mesela eltim benden yaşça küçük ama 8 9 senelik evli o hep evdeymiş gözü açılmadan gelin olmuş ben gelin olduktan sonra daha iyi görmeye başladı. Ezdirmiyor en azından ki asla olmaması gereken birşey ezilmeye çalışılan kişilere benim tek lafım biz Allah İn onlara emanetiyiz elbette onlarda bize emanet ama güç meselesi olunca erkeklerin birçoğu bunu gözardı ediyor ve biz bunu onlara sürekli olarak hatırlatmamız gerekiyor.

Aynen öyle canım. Sende güzel elti konuları çıkar gibi geliyo bana yalnız hamilelik topiğinde konustugumuz seylere bak ajakak

Kızlar 7 aylık evliyim 3 ay önce düşük yaptım ve bebek var mı diye sormaya basladılar artık aglıcam
Canım takma insanlar sorar benim de 1 yıl olcak bende düşük yaşadım Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin

Yumurtlama günümüz son adet tarihimiz ayni ama benim bat 24 mayıs ve belirtilerimizde benzer bende ek olarak vajinada batma var akıntımda cok az. Biraz umutluyum ama adet günüme kadar bekleyemem herlade pazartesi test yapmayi düşünüyorum

Aa baya karışmış canom hayırlısı olsun valla daha öok stres yapıyor insan öyle olunca

Bende de pek bi belirti yok canım dün göğüslerim şişmişti sanki bugün pek öyle hissetmiyorum. Belirtim yok yani bakalım belki bir kaç gün sonraa belli olur. İnşallah hamileyizdir bende ümitli değilim ümitsizde değilim nötr davranmaya calısıyorum elimden geldiğince

Adetime 1 hafta var bendede öyle oluyor anlık batma hissi olup bitiyor adetimden 1 gün önce olurdu nornalde böyle simdi olması bir belirti mi acaba
Hiç bilmiyorum canım benim. Ben daha durumum ne öğrenmedim.

Kızlar soğan kürü başlığını okudum da baya olumlu sonuçlar alanlar var, regl olursam (ki inşallah olmam) bitişinde başlamayı düşünüyorum, i.saraçoğlu da öneriyormuş hamilelik için İsterseniz siz de bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…