Bende o kadar belirti yok ya sende yine varmış bayağı bakalım ultrasonda sağlıklı görünce içim rahat edecekBendeki belirtiler sürekli değişiyor aynı düşünceler bende de var sağlıklı mı düşüncesi rabbim hayr etsin bu arada seninle aynı bende 4+5 im belirtilerimse bı gün göğüslerim şişiyor bı gün sönüyor baş dönmesi ve bel ağrısı hep var göbek deliğinde gerilmeler hafif kasinmalr oluyor bende oruç tutuyorum şükür çok kötü etkilemiyor
İnşallah canımHakkımızda Hayırlısı olsun inşallah
Ayyy teşekkür ederim canım benim ama herşeye yetmiyor bu akıl yani fenalık yapmak istemiyorum ama bazı insanların karşısındaki saf Salak yerine koymalarına da tahammülüm yokBu dahi fikirlerinke bi çok yeni geline ön ayak olcağını düşünüyorum
İnşallah hamile olcaksın canım inşallah asla diğer türlüsünü düşünme :)Bu pimpiriklilik ve sabırsızlık beni öldürecek
Aynen öyle canım. Sende güzel elti konuları çıkar gibi geliyo banaAyyy teşekkür ederim canım benim ama herşeye yetmiyor bu akıl yani fenalık yapmak istemiyorum ama bazı insanların karşısındaki saf Salak yerine koymalarına da tahammülüm yokmesela eltim benden yaşça küçük ama 8 9 senelik evli o hep evdeymiş gözü açılmadan gelin olmuş ben gelin olduktan sonra daha iyi görmeye başladı. Ezdirmiyor en azından ki asla olmaması gereken birşey ezilmeye çalışılan kişilere benim tek lafım biz Allah İn onlara emanetiyiz elbette onlarda bize emanet ama güç meselesi olunca erkeklerin birçoğu bunu gözardı ediyor ve biz bunu onlara sürekli olarak hatırlatmamız gerekiyor.
Adetime 1 hafta var bendede öyle oluyor anlık batma hissi olup bitiyor adetimden 1 gün önce olurdu nornalde böyle simdi olması bir belirti mi acabaEvet canım aynen. Aniden olup bitiyor.
Canım takma insanlar sorar benim de 1 yıl olcak bende düşük yaşadım Rabbim sağlıklısını hayırlısını versinKızlar 7 aylık evliyim 3 ay önce düşük yaptım ve bebek var mı diye sormaya basladılar artık aglıcam
Teorik olmuyor isteBenimki takvime göre iki gün sonra
İnşallah kuzum inanıyorum benCanım takma insanlar sorar benim de 1 yıl olcak bende düşük yaşadım Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin ❤
Yumurtlama günümüz son adet tarihimiz ayni ama benim bat 24 mayıs ve belirtilerimizde benzer bende ek olarak vajinada batma var akıntımda cok az. Biraz umutluyum ama adet günüme kadar bekleyemem herlade pazartesi test yapmayi düşünüyorumArkadaşlar bende 8 mayısta yumurtladim, geçen ay 26 nisanda regl olmuştum bu ay ise sanırım 23 mayısta olucam,çünkü benim sürekli 3-4 gün geri atar. Ben şunu farkettim kendimde, yumurtlamamın 8. Günü 3 gündür sol kasıgim hafif hafif ağrıyor dünde sol bacağıma kramp girer gibi oldu ve bel ağrısı çektim biraz ,ama Kasık ağrım devam ediyor akıntım falan hiç yok. hayırlısı olsun bu arada rüyamda sürekli kız bebek görüyorum kucağımda bakalım allahtan hayırlısı bekliycem regl e kadar sonra test yapmaya başlarım heralde..
Aa baya karışmış canom hayırlısı olsun valla daha öok stres yapıyor insan öyle oluncaBenm ara kanamam oldu ya. Adetten yikanali 5 gün olmuştu daha tekrar kanamam oldi 4 gündür kanama yasyrm. Saçma sapan bişey oldu iyice sinir oldum orucu da doğru düzgün tutamadım. Ne zaman yumurtladm ben tam yumurtlamaya 2 gün vardı adet oldum tekrar. Şimdi normal adet tarihimde de adet olur muyum bilmyrm.
Bende de pek bi belirti yok canım dün göğüslerim şişmişti sanki bugün pek öyle hissetmiyorum. Belirtim yok yani bakalım belki bir kaç gün sonraa belli olur. İnşallah hamileyizdirMerhaba, ben de pek belirti yok hatta hiç yok, internetten doktor araştırıp eşime danışıyorum hani ileride ki tedaviler için. O kadar ümütsizim bu ay. O da belki hamilesindir niye böyle yapıyosun falan diyo. Hüzünlendim dün akşam bugün de birkaç defa kendi kendime ağladım. Son hafta hassasiyeti siz de nasıl durumlar
Hiç bilmiyorum canım benim. Ben daha durumum ne öğrenmedim.Adetime 1 hafta var bendede öyle oluyor anlık batma hissi olup bitiyor adetimden 1 gün önce olurdu nornalde böyle simdi olması bir belirti mi acaba
No 309 dizisini izlemeye basladım cok komik tavsiye ederimHerkese iyi akşamlar keyifler nasıl kızlar
Nerden izliyorsun canım ilk defa duydum bende netfilx de arayıslardayım çoğu şeyi izledik oturdukNo 309 dizisini izlemeye basladım cok komik tavsiye ederim
Bunun tüm bölümler youtube da var canım 1. Bölümden basla cok eğlenceliNerden izliyorsun canım ilk defa duydum bende netfilx de arayıslardayım çoğu şeyi izledik oturduk
Şuan bi film açık bitince bi göz atayım canım sağolBunun tüm bölümler youtube da var canım 1. Bölümden basla cok eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?