Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizde de oluyor mu bişeye yoğunlaşamıyorum hani kitap dizi film vs konsantre olamıyorum ya kafam dopdolu gebelik sorularıyla hayalleriyle dolu

Retrolar yüzünden olabilirrrr. Bence haziran ayından itibaren artacakkk hamilelik haberleriii
Olabilir canım ses seda yok kimsede. Bat tarihi yakın olan arkadaşlarım ne alemdesiniz bizim sıra listede bu emojiyle dolmasın mı ses verin

Olabilir canım ses seda yok kimsede. Bat tarihi yakın olan arkadaşlarım ne alemdesiniz bizim sıra listede bu emojiyle dolmasın mı ses verin
Bat geldi test yok ama bol bol dua var. İnşallah diyoruz. Hamiş dolsun taşsın topik inşallah

Bat geldi test yok ama bol bol dua var. İnşallah diyoruz. Hamiş dolsun taşsın topik inşallah
Amin inşallah canım ben de az önce duamı ettim bizlere de Salih bir evlat nasip etsin test ben de yapmıcam gecikirse beklemeyi düşünüyorum çok yıprandım negatifi görmekten

Var mı belirtin canım ben bu ay belirti aramıcam dedim cidden belirtim de yok öyle şaşkın bir şekilde bekliyorum
Göğsüm çok ağrıyor, yatınca daha çok belim ağrıyor arada bir sol kasığım batıyor ama bunlar aynı zamanda adet belirtisi de. Bu ay Klomen kullandım çok istiyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum. Olmazsa rahim filmi çekilecem ama inşallah olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…