Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok elbette ama çalışıp çalışmamak için karar vermem gerek öğretmen olduğum için sözleşme yapmam lazım hamileliği o yüzden de çok bekliyorum kuzum
Hmm anladım canım ama kendinide yorma böyle yaparak. Ben bende yaptım yaptım da kime yaptım anca kendime

İyi akşamlar arkadaşlar bişi soracağım elimde 5li bir ovulasyon testi vardı yapim dedim ilk günler ikinci çizgi çok açık renkti bugün biraz daha koyulaşmıştı son 1 adet testim kaldı.açaba bu renk koyulaşması yumurtlamaya yaklaştım demek mi oluyor daha önce aynı testi yapmıştım çok önceden hiç bişi çıkmamıştı.

Evet testin koyulaşması yumurtlamaya doğru gittiğini gösteriyor muhtemelen bir kaç güne piki görürsün bence biraz test al günlük olarak yapmaya devam et ki kaçırma pik gününü

Reactions: mnt
Kızlar tetslerim gelmedi. Çok sinir oldum ya. İlk defa bu kadar uzun bir kargo süresi gördüm. Bunlara güvenerek başka testte almamıştım.
Canım sakin ol bi yandan da iyi oluyor diye düşün olsa hemen yapacaktın dayanamazdın :) sabret gelir inşallah yada nöbetçi filan bulursun canını sıkma ona simdi

Canım sakin ol bi yandan da iyi oluyor diye düşün olsa hemen yapacaktın dayanamazdın :) sabret gelir inşallah yada nöbetçi filan bulursun canını sıkma ona simdi
Evet bu konuda haklısın olmayınca yapmıyorum ama evde olsa sürekli yaparım. Beklemek her açıdan iyi olacak gibi.

Evet bu konuda haklısın olmayınca yapmıyorum ama evde olsa sürekli yaparım. Beklemek her açıdan iyi olacak gibi.
Bence iyi olmuş gibi canım sen sabırsızlanıyosun anlıyorum ama :) gününde geçer işte daha net bir çift çizgi görürsün inşallah olumlu düşün hep

Bence iyi olmuş gibi canım sen sabırsızlanıyosun anlıyorum ama :) gününde geçer işte daha net bir çift çizgi görürsün inşallah olumlu düşün hep
Genelde evet ama bazen bir gün erken yada geç geldiği de oluyor. Bu ay ilk defa korunmadan birliktelik oldu ondan dolayıda düzenim değişebilir. Bakalım her şey nasip.

Allah razı olsun canım. Haklısın inşallah pozitif test görürüm.

Genelde evet ama bazen bir gün erken yada geç geldiği de oluyor. Bu ay ilk defa korunmadan birliktelik oldu ondan dolayıda düzenim değişebilir. Bakalım her şey nasip.
İnşallah reglin gelmez canım bak bugün bitti bile artık gecikmeleri saymaya başlarsın testin de o sırada gelirse yaparsın canm bence gelmemesi iyi olmuş dayanamayıp yapıyoruz çünkü

İnşallah reglin gelmez canım bak bugün bitti bile artık gecikmeleri saymaya başlarsın testin de o sırada gelirse yaparsın canm bence gelmemesi iyi olmuş dayanamayıp yapıyoruz çünkü
Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…