Hmm anladım canım ama kendinide yorma böyle yaparak. Ben bende yaptım yaptım da kime yaptım anca kendimeYok elbette ama çalışıp çalışmamak için karar vermem gerek öğretmen olduğum için sözleşme yapmam lazım hamileliği o yüzden de çok bekliyorum kuzum
Gelinler Kurulunun Başkanı mısın beeeeİnşallah hele Bi torun olsun da bu sefer çocuk çok masraflı yetişemiyoruz kira falan fazla deyip belki eve de yardım alırız
Evet testin koyulaşması yumurtlamaya doğru gittiğini gösteriyor muhtemelen bir kaç güne piki görürsün bence biraz test al günlük olarak yapmaya devam et ki kaçırma pik gününüİyi akşamlar arkadaşlar bişi soracağım elimde 5li bir ovulasyon testi vardı yapim dedim ilk günler ikinci çizgi çok açık renkti bugün biraz daha koyulaşmıştı son 1 adet testim kaldı.açaba bu renk koyulaşması yumurtlamaya yaklaştım demek mi oluyor daha önce aynı testi yapmıştım çok önceden hiç bişi çıkmamıştı.
Canım sakin ol bi yandan da iyi oluyor diye düşün olsa hemen yapacaktın dayanamazdın :) sabret gelir inşallah yada nöbetçi filan bulursun canını sıkma ona simdiKızlar tetslerim gelmedi. Çok sinir oldum ya. İlk defa bu kadar uzun bir kargo süresi gördüm. Bunlara güvenerek başka testte almamıştım.
Evet bu konuda haklısın olmayınca yapmıyorum ama evde olsa sürekli yaparım. Beklemek her açıdan iyi olacak gibi.Canım sakin ol bi yandan da iyi oluyor diye düşün olsa hemen yapacaktın dayanamazdın :) sabret gelir inşallah yada nöbetçi filan bulursun canını sıkma ona simdi
Bence iyi olmuş gibi canım sen sabırsızlanıyosun anlıyorum ama :) gününde geçer işte daha net bir çift çizgi görürsün inşallah olumlu düşün hepEvet bu konuda haklısın olmayınca yapmıyorum ama evde olsa sürekli yaparım. Beklemek her açıdan iyi olacak gibi.
düzenlimidir canım reglinEvet bu konuda haklısın olmayınca yapmıyorum ama evde olsa sürekli yaparım. Beklemek her açıdan iyi olacak gibi.
Bi süre sonra boşvermeyi öğreniyosunValla öyle çok haklısın ki hiçbişey diyemiyorumah bu kadınlar
Bu dahi fikirlerinke bi çok yeni geline ön ayak olcağını düşünüyorumİsterseniz olurumAy karnım ağrıdı gülmekten
Genelde evet ama bazen bir gün erken yada geç geldiği de oluyor. Bu ay ilk defa korunmadan birliktelik oldu ondan dolayıda düzenim değişebilir. Bakalım her şey nasip.Bence iyi olmuş gibi canım sen sabırsızlanıyosun anlıyorum ama :) gününde geçer işte daha net bir çift çizgi görürsün inşallah olumlu düşün hep
Allah razı olsun canım. Haklısın inşallah pozitif test görürüm.Bence iyi olmuş gibi canım sen sabırsızlanıyosun anlıyorum ama :) gününde geçer işte daha net bir çift çizgi görürsün inşallah olumlu düşün hep
İnşallah reglin gelmez canım bak bugün bitti bile artık gecikmeleri saymaya başlarsın testin de o sırada gelirse yaparsın canm bence gelmemesi iyi olmuş dayanamayıp yapıyoruz çünküGenelde evet ama bazen bir gün erken yada geç geldiği de oluyor. Bu ay ilk defa korunmadan birliktelik oldu ondan dolayıda düzenim değişebilir. Bakalım her şey nasip.
Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallahİnşallah reglin gelmez canım bak bugün bitti bile artık gecikmeleri saymaya başlarsın testin de o sırada gelirse yaparsın canm bence gelmemesi iyi olmuş dayanamayıp yapıyoruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?