Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 21 Mayıs ama bu gün kanamam başladı çok yoğun değil. Ama ped taktım. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa adet mi oluyorum. Daha erken ama
Stresten de erken olmuş olabilsin canım . Havalar birden değişti ondanda olabilir. Kanama nasıl pıhtılaşma varsa adet kanamasidir muhtemelen . Hala devam ediyor mu. Bazı kadınların da adet kanaması gibi oluyormuş . Yarın kesilirse hemen git bi test al . İnşallah hamilesindir

Bende sadece 1 ay ovulasyon denedim ve hiç yumurtlama göremedim malesef hangi marka kullanıyorsunuz bende yeni almak istiyorum da
Kadunlarda her ay yumurtlams olacak diye birseyde yok hani o yüzden takilmayin. Ovulasyon her test oluyor clearblue dan almistim ben.onu kafana takma. sen normal yapilmasi gerkeen günlerde testi yap

Tesekkur ederim canim. Vajinal olarak aliyorum bende. Su an icin beklenekten baska care yok.. sanki zaman durdu daha 1 hafta var . Aşılama mı seninde ?

Yok canım normal yolla olmuştu ama kısmet olmadı

Kuzum 5 yıldır hiç hamile kalmayıp iki ay ustuste kalmam nasıl büyük bir mucize olur ama değilim ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi var hem erken gebelik testi yaptım tertemiz tek çizgi
O zaman regl olmanı mı beklemek lazım.

Benim kabızlık da var birde Ay amin kuzum inşallah tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin rabbim

Ne zaman çekildiniz ?Zor birşey mi ? Bir de fiyatı ne kadardı siz çekilişinizde.
canım geçen sene haziran ayında çekildim. istanbul şişli'de bir görüntüleme merkezinde. benim kuzenim tüp bebek doktoru. o önerdi orasını. tüm samimiyetimle söylüyorum SIFIR AĞRI, SIFIR ACI. buradan yazabilir miyim bilmiyorum. istersen özelden ismini verebilirim. sanırım 600 TL'ydi. tam hatırlamıyorum fiyatını. sadece çekildikten sonra o gün hafif kasık ağrısı çektim ama çok çok çok hafifti. o da yani içine sıvı veriyorlar mecburen kasıkların hafif ağrıyor. o gün geçti bile ağrısı. ben çok korkarak gittim, tüm vücudum titriyordu ama vajinal muayeneden bile daha hafif. kesinlikle anestezi filan gerektiren bir işlem değildi.

Sonrasında ağrısı çok oldu mu? Ne zaman çekildin canım? Bir de ayıp olmazsa fiyatı ne kadardı?
Yok canım hic sonrasinda şiddetli bir ağrı yaşamadım zaten anestezili oldugu icin islem bittikten 2 3 saat falan etkisinde oluyosun ondan da ağrı hissetmemis olabilirim islem 5 10 dk suruyor sonrada 15 dk falan ayılman icin bekliyorsun, ben izmirdeyim 1250 liraya cektirdim. Esinde falan sorun yoksa korkmadan yaptır gebeligi kolaylastırıyormuş benim 4 ay oldu ama esimle ilgili sıkntı oldugu icin diye dusunuyorum. Insallah önümüzdeki ay Rabbim bebek sahibi olmayı nasip etsin

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ama ben İstanbul'da değilim. Bulunduğum yerde çekileceğim mecburen. Çok rahatladım ama çok ağrı olmuyorsa.

Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…