Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bisey sorucam. 19 mayista adet tsrihim ama valla bende sanki yumurtluyormusum gibi akinti var. Merak ettiigm sizden birilerindede oluyormu bu? Adet gänäne kadar akinti. Ama adete yakin daha cok akinti. Enfeksiyon degil kokmuyorda.

Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Rica ederim canım hsg cekilmen icinde reglinden itibaren sayiyorlar yumurtlama doneminden önce uygulanmasi lazım ki bebis olma ihtimali olmasın cektirmeyi düsünüyosan doktorunla konus canım hayırlısı olsun insallah bebege vesile olur sende

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Ama ben İstanbul'da değilim. Bulunduğum yerde çekileceğim mecburen. Çok rahatladım ama çok ağrı olmuyorsa.
canım ben de istanbul'da değildim, kalktım gittim
önce bir bekleme salonuna giriyorsun, orada sana ameliyat önlüğü gibi bir şey veriyorlar, onu giyiyorsun. sonra odaya gidiyorsun. röntgen masası gibi bir masaya yatıyorsun, vajinal muaneye gibi bacaklarını yönlendiriyorlar. ne girdiğini anladım ne çıktığını. ekranda bile gösteriyorlar, bak şu tüpün, şimdi sıvıyı veriyorum filan diye. çok tatlı bir kadındı benim filmimi çeken. o kadar sakinleştirdi ki beni anlatamam. ben aaaa sıvı mı veriliyor filan derken oldu bitti. 10 dk ya sürüyor, ya sürmüyor. sonrasında belki kanaman olur diye 1 tane ped veriyorlar, bir de antibiyotik yazıyorlar. her ihtimale karşı mikrop kapmayasın diye. yarım saat içinde sonucunu alıp merkezden ayrılıyorsun. biz bütün gün istanbulu gezmiştik. ağrım olsa hayatta gezemezdim. üstelik arabamızla değil, otobüsle gitmiştik. çekildiğim gün yumurtlama kanaması gibi çooooookkkk hafif bir pembelik geldi, bir daha gelmedi. dediğim gibi ağrım da ertesi gün yoktu bile. ☺

Hafiften var pıhtılaşma adet sanırım. Çok umutluydum aslında

Amin inşallah en kısa zamanda olur. Yarın arayacağım zaten doktorumu. Rabbim size de en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah

Kizlar bisey sorucam. 19 mayista adet tsrihim ama valla bende sanki yumurtluyormusum gibi akinti var. Merak ettiigm sizden birilerindede oluyormu bu? Adet gänäne kadar akinti. Ama adete yakin daha cok akinti. Enfeksiyon degil kokmuyorda.
şeffaf akıntı mı canım

Benm bat a hala var canım belirtilerinde bi kısmı var adet gecikmesi yaşarsam test yaparım umutlanmak istemiyorum pek

Çok sağol canım ama ben Hataydayım çok uzak. Bir de şimdi virüs var zaten giriş çıkış yasak İastanbula. Ama çok rahatlattın beni. İnşallah en kısa zamanda senin de sağlıklı bir gebeliğin olur.

Hafiften var pıhtılaşma adet sanırım. Çok umutluydum aslında
Üzme kendini daha önümüzde çok ay var deneyecegiz yılmadan. O bebişler buraya gelecek bu arada hayıt suyu incir kürü falan denesene eğer adet olduysan . Hayıt suyu yumurta geliştiriyor . Ben bu ay denedim hayıt suyunu 1 yumurtam gelişmişti. Hala test yapmadım tabi ama yine de ümidim yok . Bu adetle tüp bebek tedavisine geçiyorum. Hakkımızda hayırlısı

Benm bat a hala var canım belirtilerinde bi kısmı var adet gecikmesi yaşarsam test yaparım umutlanmak istemiyorum pek
Listede 18 mayıs yazıyorda ondan canım merak ettim ne durumdasınz diye daha varsa erken tabi, aynen ben de gecikme yaşarsam test yapmayı düsünüyorum hep hayal kırıklığü yaşamaktan teste elim gitmiyor

Regen_ 'a katılıyorum Glnkymn . hemen adet bitiminde çekiyorlar hsg'yi.

amin canım, hepimizin inşallah ❤ bir de çektireceğin yerde mutlaka cihazın C KOLLU olup olmadığını sor. önemini şöyle kopyalayıp yapıştırdım: "C kollu röntgen cihazı (Bu cihazlar rahim ne yöne dönük olursa olsun, inceleme sırasında onun karşısına geçecek şekilde hareket edebildikleri için rahmi çengelli alet ile itip çekmeye ihtiyaç kalmaz. Ayrıca üst üste gelen bazı yapıları birbirinden ayrı gösterebilmek de bu makinelerle mümkün olmaktadır. Öte yandan bu cihazlarda artık farklı dedektör (flat panel dedektör) ve tüp teknolojileri kullanılmakta, uygun yazılımlarla birlikte hastaların ve uygulayıcıların maruz kaldığı radyasyon miktarının seviyesi indirilebilmektedir."

Tatlım 19 mayıs batım yanlış yazmışım inşallah kadir gecesi olumlu haber verebilirim size henüz hiç test yapmadım bilerek çünkü moralim bozuluyo hatta lik kez klomen kulllandgim için aferim bikac gün daha bile gecikebilirmiş

Aaa çok iyi oldu bunları öğrendiğim çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. İyi ki varsınız.

İnsallah canım bu mübarek günlerde bu haberi alıp paylaşırız, güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…