Canım bu probiyotikli yoğurtlar falan iyi geliyor diye biliyorum ama tabi gene doktorunada danış bi tanıdığımda gebeliğinde kabızdı kefir, probiyotikli yoğurtlardan doktoru tavsiye etmişti sindirim sistemini düzenliyor diyeBende senin gibiydim tipikte biri tek ilşkiyle hamile kaldığını söylemişti o da bana umut olmuştu ve gerçekten oldu insan küçücük de olsa bi umut arıyor gerçekten Benim tam 5 hafta oldu yok denecek kadar az belirtim kabızlık beni öldürüyor resmen yürüyemiyorum anneye çekilirmiş ya hep benim annem de bana hamileyken hep kabızmış
Yani kişiden kişiye göre değişir ama 13 gün diyorsunuz hala yumurtlama döneminden yeni çıkmışsınız Ve çok çok erken daha ama dediğim gibi kişiden kişiye göre değişir bu durumlarün 02:23
Merhaba guzel anneler yıllardır bu formu takip ediyorum bilgileniyorum ama üye olmak şimdi nasip oldu.size birşey sormak istiyorum yaklaşık 4 gün önce yumurtlama günümdü bu ay düzenli bir ilişkiye girdik ve bugün sabahtan beri aşırı göğüs sizim var sanki yanıyor yanlardan ağrı giriyor dokunamıyorum bile 7 yıldır evliyim ilk defa böyle birşey yaşıyorum.adetime yaklaşık 13 gün var ne olabilir bu hanımlar gebelik belirtisi olsa bu kadar erken başlar mi
- Konu Sahibi: B bhrbhr42
- Add bookmark
Yarın 2 ye kadar açık ya marketler direk gidip alıcam ya bim vs açıktır değil mi birde evde kuru kayısı vardı kaynatıp blenderdan geçireyim onu da öyle içeyim bariCanım bu probiyotikli yoğurtlar falan iyi geliyor diye biliyorum ama tabi gene doktorunada danış bi tanıdığımda gebeliğinde kabızdı kefir, probiyotikli yoğurtlardan doktoru tavsiye etmişti sindirim sistemini düzenliyor diye
Aynen acıklar canım, bu activia nın meyveli falan olan probiyotik yoğurtları var hem tadı da güzel oluyo rahatlatırda inşallah bimde oluyor ondan alabilirsinYarın 2 ye kadar açık ya marketler direk gidip alıcam ya bim vs açıktır değil mi birde evde kuru kayısı vardı kaynatıp blenderdan geçireyim onu da öyle içeyim bari
Cnm bol su iç ihmal etme ve bol zeytinyağlı salatalar ye gecer inşallah cok dayanazsan zararsız suruplar var doktorundan istersin cok özür dileyerek soylüyor um cok artarsa kabızlığın basur olabilir çünküBende senin gibiydim tipikte biri tek ilşkiyle hamile kaldığını söylemişti o da bana umut olmuştu ve gerçekten oldu insan küçücük de olsa bi umut arıyor gerçekten Benim tam 5 hafta oldu yok denecek kadar az belirtim kabızlık beni öldürüyor resmen yürüyemiyorum anneye çekilirmiş ya hep benim annem de bana hamileyken hep kabızmış
hayırlı sahurlar beybiiiiii. benim yumurtalamayla birlikte sol memem ağrıyor, çılgıncasına ama her ay olan bir ağrı. onun haricinde hââââââllllâââââ kahverengi akıntım oluyor. son 2 aydır bu lekelenmeden çekiyorum. adamla yatamadık da bir dahaM momteacherButik alfa Nane surubu alsem huu kızlar hayırlı sahurlar bata az kaldı nasılsınız nasıl gidiyor ben belirti aramak istemiyorum ama şu an birsey farkettim benim normalde bata 3 gün kalmış belimin ayrılması gerek ağrıdan pek bir bel ağrım yok hayırdır inşallah
Ama özür sayılmazmı cnm niye ilişki olmasın ki o kadar cok mu lekelenme hayız sayılmaz bence o yani düşün ben spiral taktığımda yaklaşık 6 ay hiç lekelenmem gecmedi 6 ay adet mi olunur özür diyerek namazımı da kıldım eşime de yaklaştım. Ay inşallah öyledir ama ne bilim 4 aydır ilk kez bu ay rahatım gecen aylar şimdiye test yapmıştımhayırlı sahurlar beybiiiiii. benim yumurtalamayla birlikte sol memem ağrıyor, çılgıncasına ama her ay olan bir ağrı. onun haricinde hââââââllllâââââ kahverengi akıntım oluyor. son 2 aydır bu lekelenmeden çekiyorum. adamla yatamadık da bir dahaben belirti aramıyorum yani. daha yeni yumurtam çatladı. zaten bat 26 mayıs'a da daha çoooookkkk var benim bu ay da olmadı gibime geliyor. senin belirtilerin hayırlara çıksın inşallah ❤
Belli olmaz olur mu olur cnm göz karartısı gebelik olabilir tansiyon düşmüş olabilir kansızlık olabilir ama biz ilkini düşünelimBelirti aramıcam dedim dedim ama az önce bi gözüm karardı oturdugum yerde acaba hamilelik belirtisi mi
Cnm bence testi tekrarla en azından kafanda soru işareti kalmaz olmadı doktora gidersin vardır inşallahYa kızlar bir akıl verin bat 14 mayıstı üzerinden 5 gün geçti tık yok. Test yaptım iki gün önce öyle silik falan da değil bildiğin tek çizgi idi. Ne yapsam bilemedim kafam karışık bir fikir verebilecek olan var mı
canım özürdür muhtemelen ama ben korktuğum için yatamıyorum. bir de aklımda hep kan/leke oluyor. içim almıyor kocamla birlikte olmayı. odaklanamıyorum ilişkiye. ben de bu ay saldım sanki gebeliği. hatta bugün gene kopuk uçurtma gibi o ovadan bu ovaya insanlara karışmadan gezdik kocamla. çimlere uzandık, iftarı çim üzerinde bir ayran bir lokma ekmekle yaptık, güldük, eğlendikAma özür sayılmazmı cnm niye ilişki olmasın ki o kadar cok mu lekelenme hayız sayılmaz bence o yani düşün ben spiral taktığımda yaklaşık 6 ay hiç lekelenmem gecmedi 6 ay adet mi olunur özür diyerek namazımı da kıldım eşime de yaklaştım. Ay inşallah öyledir ama ne bilim 4 aydır ilk kez bu ay rahatım gecen aylar şimdiye test yapmıştım
Ayy olur inşallah kalbinden gecen cnm benimde keske ikiz kızlarım olsaHer zorluguna hazırım valla uykusuz da kalmaya yorulmaya da cok sevimli olurlar
Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim.aslinda salı günü tahminimce yumurtlama günümdü ovulasyon testi kullanmadım aşırı kasik agrım bel agrım olmuştu tüm gün, sadece bir gün sürdü o zamandan anlıyorum ovulasyon o gün olduğunu sanırım ovulasyon belirtileri böyle oluyor. Bakalım takip edeceğim eğer ovulasyon ağrısı ise kısa sürmez bir kaç güne geçer sanirimCanım eğer yumurtlama gününü ovulasyon testiyle belirlemediysen bu belirtiler yumurtlama belirtisi de olabilir . Ben bu günü değerlendirin derim . Daha fazla bilgisi olanlar da cevap verecektir .
Cok iyi yapmışsınız canım ohh sefan olsun dediğin gibi bu ay bir rahatla hatta gecer de inşallah sende rahat edersin kafandaki sorular da biter 3 yıl cocuğun sana en muhtaç ve bakımı zor olan yıllar sonrasında kucağında bile oturmaz merak etmecanım özürdür muhtemelen ama ben korktuğum için yatamıyorum. bir de aklımda hep kan/leke oluyor. içim almıyor kocamla birlikte olmayı. odaklanamıyorum ilişkiye. ben de bu ay saldım sanki gebeliği. hatta bugün gene kopuk uçurtma gibi o ovadan bu ovaya insanlara karışmadan gezdik kocamla. çimlere uzandık, iftarı çim üzerinde bir ayran bir lokma ekmekle yaptık, güldük, eğlendikdedim ki şimdi bir tane çocuk olsa "ay işedi mi, ay bezini almadım, aman üşür mü, esti mi" diye diye böyle fink atamazdık. buraları terk edip serseriliğime geri dönesim geldi
Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim.evet yumurtlama döneminden yeni çıktım sayılır ama salı günü tahminimce yumurtlama günümdü çünkü o gün aşırı kasik agrım bel agrım olmuştu tüm gün sanırım bu ovulasyon belirtisi oluyor ve bir gün sürüyor hep.sali gününden sonra hiç bir ağrı vs olmadi taki bugüne kadar takip edeceğim göğüs ağrısını devam ederse inşallah rabbim gebelik nasip ederYani kişiden kişiye göre değişir ama 13 gün diyorsunuz hala yumurtlama döneminden yeni çıkmışsınız Ve çok çok erken daha ama dediğim gibi kişiden kişiye göre değişir bu durumlar
Bende bende su tlc kalabalık aile var beşiz kızlar Allahım nasıl tatlılar yaa 2 kızım olur inşallah hepimiz inde olmuşken çifter çifter olsun birine bakan ikiye de bakar mantığıAyy bende ikiz isterdim kızlar onun formülü olsaydı keşke
Ay nen bende oyleyim cnm kimseye soylemedim noldu varmı yokmu diyene kadar. Ay birde bana artık doğurma ha diyorlar o ayrı bir konuİnşallah canım. Birinin pozitif testini görünce bile içim kıpır kıpır oluyor. Burada bir şeyleri paylaşmak çok güzel. Kimsenin çocuk istediğimden haberi yok bir buraya yazabiliyorum. Çok rahatlayıcı.
Benim eşimde her ilişkiden önce bitter çikolata ve Türk kahvesi içti ayrıca günlük keçi boynuzu özü bakalım işe yarayacakmı bende bu ay ilk kez ilişki sonrası 1 saate yakın hep uzanıp oyle abdest aldım normalde beklemiyordumÇikolata ile kahve ne işe yarıyor kızayy inş ilk denemende olmuştur amaaa bence oldu olduuuuu. Bende 1 kere denedim ama rastgele anlık karar verdik yaptık yani aslında ilk kez önümüzdeki günlerde deneyeceğim
Ay ben çok istiyorum erkek olsun diye, kız bebekler çok tatlı oluyorlar aslında ama nedense çok erkek istiyorum ama olursa kız olacak gibime geliyorCok iyi yapmışsınız canım ohh sefan olsun dediğin gibi bu ay bir rahatla hatta gecer de inşallah sende rahat edersin kafandaki sorular da biter 3 yıl cocuğun sana en muhtaç ve bakımı zor olan yıllar sonrasında kucağında bile oturmaz merak etmebüyüdükçe sevmek bile zor oluyo ben evde zorla öpüyorum e birde erkek oldukları için malum
Kuzum benim bi belirtim yok ama akşam otururken ni anda gözüm karardı bide göğüslerimde yeşil damarlar belirginleşmiş çok hevea etmiyorum ama bende bunlar var hayırlısı olsun inşallahhhM momteacherButik alfa Nane surubu alsem Zenna huu kızlar hayırlı sahurlar bata az kaldı nasılsınız nasıl gidiyor ben belirti aramak istemiyorum ama şu an birsey farkettim benim normalde bata 3 gün kalmış belimin ayrılması gerek ağrıdan pek bir bel ağrım yok hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?