- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Bi hamile kalalım allahın izniyle bende gülcem ona karşıBiraz oynanıyo bizimle :) vücudumuz tüm belirtileri gösterip regl getiriyo bide gülüyodur kesin bize
İnsallah canımmBi hamile kalalım allahın izniyle bende gülcem ona karşı
Bilmiyorum canım öyle belirtide yok bakalımVardır bazen cıkmıyor 2 gün sonra falan hasta olmazsan tekrarlarsın
Aynen çok güzel düşünüyomuşsun canım rabbim nasip ettiği zaman olacak zaten vardır bi zamanı.. bizler işte sabırsız yaklaşıyoruz bazen fazla abartıyoruzValla ne desem bilmiyorum bu sürec cok yıpratıcı belki benimde önümde uzun seneler var. Cok kırılcam,aglıcam ugrascam. Temennim böyle olmaması tabi ama. Şimdiden de yıpranmak istemiyorum. Hatta calısmayı düsünüyorum. Esimle ev almak istiyoruz. Kafamı baska seylere yormak istyorum baska planlarım hedeflerim olsun hamilelik dısında.
Çarşamba falan alırım kuzum olmazsaCanım kefir filan iç kabızlığa iyi geliyor hemde vitaminler var ben iciyorum
Evet kuzumCaniiimm ne zaman öğrendin daha çok yeni 5 haftalıkallah bağışlasın şimdi farkettim . Nasıl oldu.
Yumurtan çatlamış canım değerlendirmen gerekiyordu bugünü ve önümüzdeki 2 günü dahaMerhabarlar
Bende bu ay hamilelik plamlayanlardanım BAT 2.MAYIS
OVULASYON TESTİYLE YUMURTLAMAYI TAKİP EDİYORUM... ovulasyon testi mi yorumlayabilecek birileri varımdır acaba? Yardıma ihtiyacım var.. Bilmiyorum doğru yere mi yazıyorum ama
BU resmin en altındaki testi 17 mayıs sabah 06.00 sularında yaptım...
Eki Görüntüle 2636659
Eki Görüntüle 2636660
bunu ise aynı gün yine 17 si saat 17.30 sıralarında yaptım.
Teşekkür ederim şimdiden
İnşallah duyarsın canım, içini ferah tut bebişin sağlıkla seninleEvet kuzumvalal bir an yaptım test adetime de daha 5-6 gün vardı gölge çakınca kızlara attım var gibi dediler bir kaç saat sonra tekrarladım dayanamayıp daha koyu çöktü öyle olunca erken gebelik vardı evde onu yaptım onda da direk çakınca kan vermiştim canım 28 çıkmıştı inşallah sağlıklı gebeliktir 29 una randevu aldım bakalım ultrasonda kalp atışını görür duyarsam rahatlıycam
Kan testi ver canim idrarda cikmayabiliyorYa kızlar bir akıl verin bat 14 mayıstı üzerinden 5 gün geçti tık yok. Test yaptım iki gün önce öyle silik falan da değil bildiğin tek çizgi idi. Ne yapsam bilemedim kafam karışık bir fikir verebilecek olan var mı
Ay inşallah canım sağlıklıdır bence ya . Geliyor gönlümüzün efendisi . Allah bizlere de nasip eder inşallah . Dua sırası sende öyleyse . Hamiş Hamiş dualar bekliyoruz canım. Bize bol bol dua et. Hamiş futyasinda buluşalımEvet kuzumvalal bir an yaptım test adetime de daha 5-6 gün vardı gölge çakınca kızlara attım var gibi dediler bir kaç saat sonra tekrarladım dayanamayıp daha koyu çöktü öyle olunca erken gebelik vardı evde onu yaptım onda da direk çakınca kan vermiştim canım 28 çıkmıştı inşallah sağlıklı gebeliktir 29 una randevu aldım bakalım ultrasonda kalp atışını görür duyarsam rahatlıycam
Amiiin. İnşallah canım benim.❤Bu mesajınıza cevap vermeden geçemedimm içimden geçenleri yazmışsınız tam olarakinsan en yakınlarıyla bile bir yere kadar paylaşabiliyor ama burda hepimizin kalbinde aynı istekle paylasım yapabiliyo olmamız cok guzel Allah hepimize beklediğimiz güzel haberi nasip etsin inşallah bu ay
Canım eğer yumurtlama gününü ovulasyon testiyle belirlemediysen bu belirtiler yumurtlama belirtisi de olabilir . Ben bu günü değerlendirin derim . Daha fazla bilgisi olanlar da cevap verecektir .ün 02:23
Merhaba guzel anneler yıllardır bu formu takip ediyorum bilgileniyorum ama üye olmak şimdi nasip oldu.size birşey sormak istiyorum yaklaşık 4 gün önce yumurtlama günümdü bu ay düzenli bir ilişkiye girdik ve bugün sabahtan beri aşırı göğüs sizim var sanki yanıyor yanlardan ağrı giriyor dokunamıyorum bile 7 yıldır evliyim ilk defa böyle birşey yaşıyorum.adetime yaklaşık 13 gün var ne olabilir bu hanımlar gebelik belirtisi olsa bu kadar erken başlar mi
- Konu Sahibi: B bhrbhr42
- Add bookmark
Kuzum sanki bugün oldu daha çünkü düne kadar donuyordum ben ayaklarımı ellerimi ısıtamamıştım ama bugün sabah kalkarken yanıyordum resmen sırtım ensem su için kaldı havalar da sıcak ondan da oluyor olabilir ama bugün ayakalrımı ilk defa fayansa bastımİnşallah duyarsın canım, içini ferah tut bebişin sağlıkla seninleCanım sende hiç ayaklarda yanma vücutta ateş basması oluyor muydu? Çok belirtim yok diyodun biliyorum ama gene de sormak istedim
Kuzum hep dilimdesiniz allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAy inşallah canım sağlıklıdır bence ya . Geliyor gönlümüzün efendisi . Allah bizlere de nasip eder inşallah . Dua sırası sende öyleyse . Hamiş Hamiş dualar bekliyoruz canım. Bize bol bol dua et. Hamiş futyasinda buluşalım
Bende hava sıcak ondan mı bana öyle oluyor diyordumda eşimde az önce bana sen korona mı oldun bu ne ateş dedi ama hastalığa bağlı bi ateşim olsa üşüme hissederim bende böyle bi sıcak basması hissediyorum, havadan olsa eşimde de olurdu yani bilemedim acıkcasıKuzum sanki bugün oldu daha çünkü düne kadar donuyordum ben ayaklarımı ellerimi ısıtamamıştım ama bugün sabah kalkarken yanıyordum resmen sırtım ensem su için kaldı havalar da sıcak ondan da oluyor olabilir ama bugün ayakalrımı ilk defa fayansa bastım
Aynen ben de eşime bugün sence de sıcak değil mi dedim yoo diyorBende hava sıcak ondan mı bana öyle oluyor diyordumda eşimde az önce bana sen korona mı oldun bu ne ateş dedi ama hastalığa bağlı bi ateşim olsa üşüme hissederim bende böyle bi sıcak basması hissediyorum, havadan olsa eşimde de olurdu yani bilemedim acıkcası
Normalde umudum yoktu bu aydan hiçte sen bana biraz umut verdin tek gün değerlendirip hamile kaldığın için, bugünde bu sıcak basması falan olunca gene kafam karıştıAynen ben de eşime bugün sence de sıcak değil mi dedim yoo diyor
Bende senin gibiydim tipikte biri tek ilşkiyle hamile kaldığını söylemişti o da bana umut olmuştu ve gerçekten oldu insan küçücük de olsa bi umut arıyor gerçekten Benim tam 5 hafta oldu yok denecek kadar az belirtim kabızlık beni öldürüyor resmen yürüyemiyorum anneye çekilirmiş ya hep benim annem de bana hamileyken hep kabızmışNormalde umudum yoktu bu aydan hiçte sen bana biraz umut verdin tek gün değerlendirip hamile kaldığın için, bugünde bu sıcak basması falan olunca gene kafam karıştıbakalım bu 1 hafta nasıl geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?