Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben çok istiyorum erkek olsun diye, kız bebekler çok tatlı oluyorlar aslında ama nedense çok erkek istiyorum ama olursa kız olacak gibime geliyor
Sağlıklı olsun da gerçi, ikişer üçer olsun ☺
Amin cnm evet kız senesi diyorlar inşallah yaa yinede hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da

Kuzum benim bi belirtim yok ama akşam otururken ni anda gözüm karardı bide göğüslerimde yeşil damarlar belirginleşmiş çok hevea etmiyorum ama bende bunlar var hayırlısı olsun inşallahhh
İnşAllah cnm bende belirti aramak istemiyorum zira vücudumuzda hergün Baska birsey oluyo gögüs olayını cok kişide duydum ama

Çoğunluk doğru çıkıyor ama ben de tam tersi çıkmıştı. Erkek görünüyordu. Kızım oldu

Kizlar hormon dengenizi bilmeden her kuru uygulamak yanlis doktora danismak gerekir
Kesinlikle hele de kronik başka rahatsızlığınız varsa. Çok basit görünen baharatlar bile toksik etki yapabiliyor. Özellikle konu hamilelikse çok daha dikkatli olunmalı.

oblomov21 Çiçeğimm seni merak ettim nasılsın?
Canıımmm. Allah razı olsun sen nasılsın. Ben dün sancılarla kıvrandım düşük yapıyorum diye gittim acile oradaki doktor da boş keseyi gördü. Açıkçası ilkini düşük yaptım o ağrılar sancılar aklıma geldikçe ki umudum da yok bebek olmicak gibi gidip direk kürtaj olayım. Hem sıkıldım bu durumdan hem huzursuzum. Dua edin bana.

Ya dur hemen olumsuz düşünme. Acildeki. doktor kadın doğum doktoru muydu. Hemen umutsuz olma. İyi düşün iyi olsun. Kötüyü çağırma. Eminim düşük yapmak o sancılar çok kötüdür yaşayan bilir ama yine de aklı selim düşün. Bol bol dua et.

Evet uzman kadın doğumcuydu. Bende o sancıları bildiğimden huzursuzum. Dün burnumda kanadı coraspin mi dr bana çarşamba gel dedi ama bugün mü gitsem. Köye gidebilirim gelemem belki haftaya kadar bilemedim.

Köye gideceksen önceden tedbir almak adına bu gün git durumu anlat doktora. Hem için rahatlar hem de net bir şey öğrenirsin

Son 10 gundur falan aynı yerden ölçüyorum canım bugün sabahta ölçtüm 36.6, dün 36.5 tı, 2 gun once 36.8 biraz garip mi bana mi öyle geliyor adetime 1 gun kaldı
Yok bence ateşin normal seyrediyor. Yarın sabahta düşmezse sevinmeye başla bence

İnş hayırlısıyla sağlıklı gebeliğin olur canım. Sen sıkma canını stres yapma, stres de çok etkiliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…