- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Sevdim valla bu fikri ben başkalarına bişey yazınca çekiniyorum burası mahallemiz gibiKızlar ya biz niye her ay kendimizi o sayfadan bu sayfaya atıp kuruyoruz marttı nisandı mayıstı falan ne güzel arkadaşlıklar kurduk hep aynı sayfada kalsak ya olmuyor mu yasak mı anlamadım soyle hepimiz hamile olana dek devam etsek
Aynen ya kaç aydır batı gelen cıksın gibi yarısmadan elenmişte tekrar yarısmaya hak kazanmış gibi bende tuhaf hissediyorum kendimi oyleSevdim valla bu fikri ben başkalarına bişey yazınca çekiniyorum burası mahallemiz gibi❤
Ben mahallenin delisi gibi anca burdayımAynen ya kaç aydır batı gelen cıksın gibi yarısmadan elenmişte tekrar yarısmaya hak kazanmış gibi bende tuhaf hissediyorum kendimi oyle
Ben mahallenin delisi gibi anca burdayımkendinizi hiç yabancı hissetmeyin
İsim değiştiremiyomuyuz yaKızlar bende burda kalmayı cok isterim acıkcası :) ama ası mayıs ayı hamilelik planlayanlar oldugu icin haziran da sayfaya kimse ugramaz sanırım
Yeni topiğe topluca 1 2 3 diyip geçelim ahahahhaKızlar bende burda kalmayı cok isterim acıkcası :) ama ası mayıs ayı hamilelik planlayanlar oldugu icin haziran da sayfaya kimse ugramaz sanırım
İnşallah canım önümüzdeki ay nasip olurCanim insallah onjmuzdeki ay guzel haberler aliriz senden canini skma
Hayırlısı bebeğim ama pek umudum yok bu aydan..Bir regli günün gelsin bakalım hemen karamsar olma kuzum hamileliktede ayni belirtiler var biliyorsun bekleyelim bakalım
Yumurtlama gördüğün gün ve sonraki 3 gün diye biliyorum ben canım. Bence değerlendirmeye devam edin.Kızlar şimdi yine yaptım ovülasyon. Sabahkinden daha koyu. Dün gece değerlendirmiştik. Eşimde ileri hareketlilik de sıkıntı var. Bugün mü değerlendirsem yoksa yarın sabah mı
Valla değişse hemen değişirim bilen var mı kiİsim değiştiremiyomuyuz yaolmadı topluca başka topiğe geçeriz ☺ Allah geçirtmesin de tabi hiçbirmizi
hurraaa millet neye ugradıgını sasırırYeni topiğe topluca 1 2 3 diyip geçelim ahahahha
Pik deil cnm bu, ben de bu testten kullanıyorum baya hassas bunlar, nerdeyse butun testler böyle koyu cıkar, pik oldugunda idrardan cıkarmadan koyulasmaya baslar, diğer zamanlarda sonradan belirginleşiyor. Testi yaparken iyi gozlemleKizlar yumurtlama mi sizce anlayamadim
evet canim ovu testle takip edityorum heray adet gelene kadar umut bitmez :)İdrarda çıkmıyo olabilir kuzum. Günlerini güzel değerlendirdin mi
Aynen öyle bak ben ovu testte pik göremedim bile topiğin delisi oldumevet canim ovu testle takip edityorum heray adet gelene kadar umut bitmez :)
Yumurtlama gördüğün gün ve sonraki 3 gün diye biliyorum ben canım. Bence değerlendirmeye devam edin.
böyle bir sayfa ile karşılaştım test olmayanlar için
bir de tahmini kız ve ya erkek olma ihtimalini gösteriyor
Yumurtlama takvimi - Yumurtlamayı hesaplamak | Folio®-Ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?