Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya biz niye her ay kendimizi o sayfadan bu sayfaya atıp duruyoruz marttı nisandı mayıstı falan ne güzel arkadaşlıklar kurduk hep aynı sayfada kalsak ya olmuyor mu yasak mı anlamadım soyle hepimiz hamile olana dek devam etsek

Sevdim valla bu fikri ben başkalarına bişey yazınca çekiniyorum burası mahallemiz gibi

Kızlar bende burda kalmayı cok isterim acıkcası :) ama ası mayıs ayı hamilelik planlayanlar oldugu icin haziran da sayfaya kimse ugramaz sanırım

Kızlar bende burda kalmayı cok isterim acıkcası :) ama ası mayıs ayı hamilelik planlayanlar oldugu icin haziran da sayfaya kimse ugramaz sanırım
İsim değiştiremiyomuyuz ya olmadı topluca başka topiğe geçeriz Allah geçirtmesin de tabi hiçbirmizi

Yaa kızlar ben şimdi üşenmedim gittim 4 5 tane bilimsel makale okudum. Hani bi efsane var ya y kromozomu daha hızlı Yok x yavaş diye. Kesinlikle hiç bir farkkk yokkkk. Yani bu efsane de çürüdü

Kızlar şimdi yine yaptım ovülasyon. Sabahkinden daha koyu. Dün gece değerlendirmiştik. Eşimde ileri hareketlilik de sıkıntı var. Bugün mü değerlendirsem yoksa yarın sabah mı
Yumurtlama gördüğün gün ve sonraki 3 gün diye biliyorum ben canım. Bence değerlendirmeye devam edin.

Kizlar yumurtlama mi sizce anlayamadim
Pik deil cnm bu, ben de bu testten kullanıyorum baya hassas bunlar, nerdeyse butun testler böyle koyu cıkar, pik oldugunda idrardan cıkarmadan koyulasmaya baslar, diğer zamanlarda sonradan belirginleşiyor. Testi yaparken iyi gozlemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…