Yani anne kendisi hisseder en cok hamile olduğunu diyolarda biz heralde düşük sonrası hemen yeri dolsun acısı gecsin psikolojisiyle her ay hissediyoruzBen suan kendim görsem umut baglamam herhalde ya :)
Kesinlikle bak ben diğerinde hissetmiştim cidden o ay farklı bi his olmustu. Ama düsükten sonra inan her ay o his oluyoYani anne kendisi hisseder en cok hamile olduğunu diyolarda biz heralde düşük sonrası hemen yeri dolsun acısı gecsin psikolojisiyle her ay hissediyoruzbiraz kafamız rahat olsa kendi hissimiz rüyamız en doğrusu olcak gibi
Aynen bende öyle hamile kaldığım ay hissetmiştim ondan önce öyle bi takıntım yoktu hatta eşime demiştim haftaya bebeğinin haberini sana veririm diye tamda öyle oldu bi sonraki hafta haberi vermiştim. Ama ondan sınra da sürekli her ay aynı seyler sanki gene var ya diyorum aslında cok istedğimizden işteKesinlikle bak ben diğerinde hissetmiştim cidden o ay farklı bi his olmustu. Ama düsükten sonra inan her ay o his oluyo
Kesinlikle okuduklarimizdan nasıl kendimi kaptirmissam son testimi kullanmıştım bide negatif görünce üzülmüştümBence okuduklarımızdan evde test olsa ben bile yaparım
Canım öyle tabiki imtihan bu. Böylede devam etmicek elbet bitcek imtihanımız yüzümüz gülcek Allahın izniyle :)Aynen bende öyle hamile kaldığım ay hissetmiştim ondan önce öyle bi takıntım yoktu hatta eşime demiştim haftaya bebeğinin haberini sana veririm diye tamda öyle oldu bi sonraki hafta haberi vermiştim. Ama ondan sınra da sürekli her ay aynı seyler sanki gene var ya diyorum aslında cok istedğimizden işteBazılarıda hiç istemiyor oluyor ard arda ne bileyim diyorum heralde bu da bi sınav doğduklarında daha kıymetli olsunlar diye
Valla komediyiz.. ilerde kucagımız da bebegimiz bunlara güler geceriz :)Kesinlikle okuduklarimizdan nasıl kendimi kaptirmissam son testimi kullanmıştım bide negatif görünce üzülmüştüm
Aynen inşallah en hayırlı zamanda yüzümüz gülsünCanım öyle tabiki imtihan bu. Böylede devam etmicek elbet bitcek imtihanımız yüzümüz gülcek Allahın izniyle :)
daha yeni başladık ama inşallah ilk oğlumda ki gibi nasip olur :)Ooooo baya hamiş var maşallah Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin evladı olmayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Canim insallah onjmuzdeki ay guzel haberler aliriz senden canini skmaSelam kızlar ben de regli oldum tam günümde, bu ay da nasip degilmis
Ben hiç hissetmemiştim ama çalıştığım yerde benim dışımda herkes hissetti. Yemek yapan ablamız yüzme baktı sen hamilesin dedi. Daha 1 hafta vardı. Ya dedim saçmalama abla dalga mı geçiyorsun dedim. Gör bak dedi ben hiç şaşırmam. Ki haklı da çıktı. Bir de müdüre hanım sen niye sürekli karnını tutuyorsun demişti. İç güdüsel olarak karnımı tutuyormuşumYani anne kendisi hisseder en cok hamile olduğunu diyolarda biz heralde düşük sonrası hemen yeri dolsun acısı gecsin psikolojisiyle her ay hissediyoruzbiraz kafamız rahat olsa kendi hissimiz rüyamız en doğrusu olcak gibi
Evet canım olmadım ama bayaa sancım var 2-3 gün gecikmem oluyo büyük ihtimal yarına regl olurumama daha regl olmadın
Instagramda bi sayfadan almıştım ben. Bazı sitelerde de var. 30 test 4 erken gebelik testi 60 liraydı kargo dahilCanım bu testleri nerden alıyorsunuz fiyatı nedir
Bence erken olmuştur. Belirti falan var mı hiçKizlar bugun bat gunumdu cok guzel bir ruya gordm
Dayanamadm test yaptm negatif cikti.erken yaptgm icin mi cikmadi acaba cok uzuldm. Kendimi tembihlemistm test yapma die
Belirtim cok canim sol kasikta batma seyirme, gaz, egilememek, kasinti, bas donmesi, tansiyon dusuklugu. Atesimide olctm 36,6 gordum ama bu sabah 36.1 di.Bence erken olmuştur. Belirti falan var mı hiç
İdrarda çıkmıyo olabilir kuzum. Günlerini güzel değerlendirdin miBelirtim cok canim sol kasikta batma seyirme, gaz, egilememek, kasinti, bas donmesi, tansiyon dusuklugu. Atesimide olctm 36,6 gordum ama bu sabah 36.1 di.
Aa ilk kez görüyorum program mı bu canımböyle bir sayfa ile karşılaştım test olmayanlar için
bir de tahmini kız ve ya erkek olma ihtimalini gösteriyor
Yumurtlama takvimi - Yumurtlamayı hesaplamak | Folio®-Ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?