Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün test yaptım ama negatif
Erken yapmamız hiç doğru değil aslında gün geçmesini beklemek gerekiyor ama bizler dayanamıyoruz dur daha var senin bat. Umudunu kaybetme de Ben bu ay erken yapmıcam zaten bir tanecik testim var erken gebelik testi geçen aydan kalma onu da hasta
Olmazsam yapıcam

Benim testim coktu cıkmayacagını biliyodum ama annem rüyasında görmüş bugün ondan yaptım M Mom42 den dolayı totemim var bende bata 6 gün kala yapcam tekrar

Benim testim coktu cıkmayacagını biliyodum ama annem rüyasında görmüş bugün ondan yaptım M Mom42 den dolayı totemim var bende bata 6 gün kala yapcam tekrar
Valla o nasıl ballı kadın masallah 6 gün kala öğrendi helal olsunbiz yapıp üzülüp oturuyoruz Hep öyle oldu benim yani ben yapmıcam ya artık hasta olacak gibiyim zaten olmazsam cidden şaşırırım yada gün geçtikçe heyecan yapar mıyım bilmem

Aynen maşallah ya bence bat günün gelsin kırmızıları görmediğin her an heyecan yaparsın

Mnkpnda canım testin gelmedi mi nasıl hissediyorsun bugün
Yok kuzum test gelmedi. Demin uyudum. En az 3 kere ayaklarımın yanmasından uyandım. Aşırı yanıyorum. Şuan için her an olan bir belirtim yok hepsini ara ara hissediyorum. Sarı akıntım var. Bakalım hayırlısı.

Bende cok sıcaklıyorum ayak tabanım özellikle ya, karıncalanmada oluyo mu ayak tabanında canım?

Batın da geçiyor vala bi yandan inşallah güzel haberlerini alcaz gönlünü ferah tut yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…