Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kaçırdım mı ne yaptım herkes test mi yapmış daha var canım umutlu olalım kırmızıları görene kadar
Aynenn yavrum umut gerekli tabii ama çokta şey yapmamak lazım negatifi gördükten sonra inşallah önümüzdeki ay olur. Ya ben zaten bu ay hastaydım antibiyotik kullandım hep o yüzden korkuyodum cocuk olursa bi zararı falan olurmu diye o yüzdende biraz içim rahatladı sanki ama tabi üzülmedim de değil. İnşallahh tez vakit olur hepimiİn Sende durumlar ne var mı belirti falan

Kızlarrrr bugün bata beş gün kaldı ve ben test yaptım nagatif cıktı. Negatifi görünce ilişkiyi bıraktım vala hiç içimden gelmyor sizede oluyor mu böyle

Önümüze bakıyoruz iste bi şekilde vazgeçmek yok hasta olunca çok kötü oluyorum yumurtlama dönemi tekrar umutlanıyorum bende. Belirti yok canım yani olan belirtiler hastalık belirtisiyle aynı zaten yormuyorum gebeliğe o yüzden bat beklicem

Aynen kuzum dediğin gibi hem adet hem hamile belirtileri aynıı kafa kalmadı bizde

Yaa ben de bu ay bas agrısı yuzunden 4 5 tane mınoset içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…