Aynen biz de persembe market mnav eczane Allah ne verdiyse ugrıcazBende yasak sonlanınca alcam Çarşamba test koycam
Ben kaçırdım mı ne yaptım herkes test mi yapmışKuzum ben yaptım negatif cıktıı. Ama bata beş gün var tabii bakalım ama tabii bi hevesim kaçmadı değil
Bende öyle düşünüyorum canımAynen biz de persembe market mnav eczane Allah ne verdiyse ugrıcaz
Aynenn yavrum umut gerekli tabii ama çokta şey yapmamak lazım negatifi gördükten sonraBen kaçırdım mı ne yaptım herkes test mi yapmışdaha var canım umutlu olalım kırmızıları görene kadar
Al bendende o kadarBen bugün test yaptım ama negatif
Aslında test almamak mantıklı olan boylelıkle adetimiz de 2 3 gün geçmiş olur, tabi gebelik varsa, çizgiyle ugrasmazdık var mı yok mu diyeBende öyle düşünüyorum canım
Önümüze bakıyoruz iste bi şekilde vazgeçmek yokAynenn yavrum umut gerekli tabii ama çokta şey yapmamak lazım negatifi gördükten sonrainşallah önümüzdeki ay olur. Ya ben zaten bu ay hastaydım antibiyotik kullandım hep o yüzden korkuyodum cocuk olursa bi zararı falan olurmu diye o yüzdende biraz içim rahatladı sanki ama tabi üzülmedim de değil. İnşallahh tez vakit olur hepimiİn Sende durumlar ne var mı belirti falan
Çatlarız olur muAslında test almamak mantıklı olan boylelıkle adetimiz de 2 3 gün geçmiş olur, tabi gebelik varsa, çizgiyle ugrasmazdık var mı yok mu diye
Cnm benden şimdi kahverengi leke geldi ben elendim kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimsagliklihayat Butik alfa Sohrab @masalkzz @sultanyksl @NasipAe @hayathey @Aselhannn kızlar durumlar nasıl test yapan oldu mu kaçırdığım bişeyler var mı
O da doğru,Çatlarız olur mu
Kz nasıl oldu erken olmuş devamı geldi mi emin misinCnm benden şimdi kahverengi leke geldi ben elendim kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimaman neyse gecikmedi hatta 2 gün erken geldi. Cok orucum gitti ama ya hem bası hem sonu
Aynen kuzum dediğin gibi hem adet hem hamile belirtileri aynıı kafa kalmadı bizdeÖnümüze bakıyoruz iste bi şekilde vazgeçmek yokhasta olunca çok kötü oluyorum yumurtlama dönemi tekrar umutlanıyorum bende. Belirti yok canım yani olan belirtiler hastalık belirtisiyle aynı zaten yormuyorum gebeliğe o yüzden bat beklicem
Yaa ben de bu ay bas agrısı yuzunden 4 5 tane mınoset içtimAynenn yavrum umut gerekli tabii ama çokta şey yapmamak lazım negatifi gördükten sonrainşallah önümüzdeki ay olur. Ya ben zaten bu ay hastaydım antibiyotik kullandım hep o yüzden korkuyodum cocuk olursa bi zararı falan olurmu diye o yüzdende biraz içim rahatladı sanki ama tabi üzülmedim de değil. İnşallahh tez vakit olur hepimiİn Sende durumlar ne var mı belirti falan
Geçen ay o kadar inandırdım kendimi bide baktım hastayımAynen kuzum dediğin gibi hem adet hem hamile belirtileri aynıı kafa kalmadı bizde
Cnm gecen aydahem gecikti hem önce leke geldi bayagı sonra kırmızı geldi leke devam ediyor yarında normal regle döner benceKz nasıl oldu erken olmuş devamı geldi mi emin misin
Allah korusun kuzumm rabbim korur öyle bişey olsa bile ya sonucta herkes bizim gibi hamileiği beklemiyor. 2 ayda öğrenen var onlar da kullanıyodır birleyler illakii. Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimizeeYaa ben de bu ay bas agrısı yuzunden 4 5 tane mınoset içtim
Bende öyle geçen ay çatlatma iğnesi kullandım ama kimyasal olduu inşallahh bidahakine tutarGeçen ay o kadar inandırdım kendimi bide baktım hastayımbida o hataya düşmücem
Cnm aklında bulunsun öyle ağrılarda rahatlıkla parol alabilirsin hamileyken de yazıyorlar çünküYaa ben de bu ay bas agrısı yuzunden 4 5 tane mınoset içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?