Adet bıtımıydı, yumurta falan yoktu ortalıkta o zamanlar, inşallah etkılemez, bebek dusundugum den beri cok nadir ilaç almısımdırAllah korusun kuzumm rabbim korur öyle bişey olsa bile ya sonucta herkes bizim gibi hamileiği beklemiyor. 2 ayda öğrenen var onlar da kullanıyodır birleyler illakii. Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimizee
Şaşırdım vallaCnm gecen aydahem gecikti hem önce leke geldi bayagı sonra kırmızı geldi leke devam ediyor yarında normal regle döner bence
İnşallah canım tez zamanda kavuştursun rabbim hepimizi deBende öyle geçen ay çatlatma iğnesi kullandım ama kimyasal olduu inşallahh bidahakine tutar
Yaaa, iyi oldu ögrendiğim. Teseşlkğr ederim cnmCnm aklında bulunsun öyle ağrılarda rahatlıkla parol alabilirsin hamileyken de yazıyorlar çünkü
Bata kadar diğer testlerden birinde cıkar inşallah ikimizde de sabırsızlığımız ödüllensinAl bendende o kadar
Tamam o zamam kuzum korkma inşallah rabbim korur inşallah hamilesindirAdet bıtımıydı, yumurta falan yoktu ortalıkta o zamanlar, inşallah etkılemez, bebek dusundugum den beri cok nadir ilaç almısımdır
Hahaha aminn canım inşallahhBata kadar diğer testlerden birinde cıkar inşallah ikimizde de sabırsızlığımız ödüllensin
Amin kuzum hepimiz inşallah kısa zamanda bu duyguyu tadarızTamam o zamam kuzum korkma inşallah rabbim korur inşallah hamilesindir
ayy hadi inşallah kuzum belirtin felan var mıCnm ben daha olmadim 15 i test yaptim negatif bayrami bekliyorum belki cifte bayram olur
o neymiş ki canımKizlar ben burda (kk) preseed jel diye bir şey gördüm çok kişi hamile kalmış içinizden kullanan var mı acaba
Bir bak istersen millet 6 yıl 8 yıl olmayıp hamile kalanlar varmış hamile kalmayı kolaylaştıran bir jelmis spermi hizlandiriyormuso neymiş ki canım
yaaa bu kayganlıstırıcı jellerdenmi kiBir bak istersen millet 6 yıl 8 yıl olmayıp hamile kalanlar varmış hamile kalmayı kolaylaştıran bir jelmis spermi hizlandiriyormus
Oyleymis ama normal jeller spermi olduruyormus bu yaşamasına ve hızlı hareket etmesine yardımcı oluyormuş fakat hiç sorun yok spermde yumurtada diyenler için daha iyi heralde çünkü hasarlı spermleride hizlandiriyirmusyaaa bu kayganlıstırıcı jellerdenmi ki
Adet olursam önümüzdeki ay deneyeceğim benyaaa bu kayganlıstırıcı jellerdenmi ki
Çünkü benimde jele ihtiyacım varOyleymis ama normal jeller spermi olduruyormus bu yaşamasına ve hızlı hareket etmesine yardımcı oluyormuş fakat hiç sorun yok spermde yumurtada diyenler için daha iyi heralde çünkü hasarlı spermleride hizlandiriyirmus
ay bende denim o zaman ismi neydiAdet olursam önümüzdeki ay deneyeceğim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?