Niye ki zararımı varmış.Bende öyle yapıyorum, bugün annem rüyasında görünce belirti var mı dedi belirtiden sayılırsa ateş basıyor beni soğuk yere basıyorum dedim annem yapma dedi ama
Hamile kadının ayakları karnı sıcak olmalıymısNiye ki zararımı varmış.
Ya ama böyle bunaltan bir sıcak sanki darlanıyorum hissi veriyor. Namaz kılarken alev alıyorum selam verdiğim gibi soyunuyorum.Hamile kadının ayakları karnı sıcak olmalıymıs
Bende daralıyorum avuc içim terliyor, normalde böyle terlyen falan bir insan değilim, ama en sıcak mayıs ayı diyolar belkide ondandırYa ama böyle bunaltan bir sıcak sanki darlanıyorum hissi veriyor. Namaz kılarken alev alıyorum selam verdiğim gibi soyunuyorum.
Aynen canım en iyisini yaptın amin inşallahValla artık saldım testin gelmemesinde de vardır bir hayır. İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
Bende yasak sonlanınca alcam Çarşamba test koycamTestleri stoklayıp beklicez bakalım ☺
Ay kızlar bende tam tersi üşüyorumBende daralıyorum avuc içim terliyor, normalde böyle terlyen falan bir insan değilim, ama en sıcak mayıs ayı diyolar belkide ondandır
Kansızlığın var mıydı canımAy kızlar bende tam tersi üşüyorum
Hayır yoktu canım normalde de üşüyen bir insandım acaba hasta olcam da ondan mı üşüyorum diye düşünüyorumKansızlığın var mıydı canım
Hic bilmiyorum kuzu ama arkadaşlar cevap vermiş zaten
Belki biz hasta olcaz ondan sıcak basıyodurHayır yoktu canım normalde de üşüyen bir insandım acaba hasta olcam da ondan mı üşüyorum diye düşünüyorumyumurtlama dönemi hep tulukla gezdim zaten simdi oda abartı olur o kadar üşümüyorum ama sıcaklamıyorum yani yazlık giyinmiyorum hala ayaklarım da vücuduma göre soğuk hep
Rabbim yardımcın olsun. En tez vakitte hamile kalırsın inşallah.Merhabalar bende katılabilir miyim? 1dusuk 1kimyasal var , bat 27 Mayıs . Geçen ay kimyasal gebelik yasadim. Sol tüp kapali sağ tüp açık,iki tarafli çikolata kisti ile hamile kalmaya çalışıyorum
Ay vala bilmiyorum herkesin farklı bi vücûd yapısı var isteBelki biz hasta olcaz ondan sıcak basıyodur
Amin inşallahRabbim yardımcın olsun. En tez vakitte hamile kalırsın inşallah.
Kuzum ben yaptım negatif cıktıı. Ama bata beş gün var tabii bakalım ama tabii bi hevesim kaçmadı değil@sadehayatt06Butik alfa @Sohrabb masalkzz @sultanyksl @NasipAe @hayathey @Aselhannn kızlar durumlar nasıl test yapan oldu mu kaçırdığım bişeyler var mı
Aynenn bakalım batlar gelince anlıcazAy vala bilmiyorum herkesin farklı bi vücûd yapısı var iste
Benim de çift taraflı çikolata kisti varMerhabalar bende katılabilir miyim? 1dusuk 1kimyasal var , bat 27 Mayıs . Geçen ay kimyasal gebelik yasadim. Sol tüp kapali sağ tüp açık,iki tarafli çikolata kisti ile hamile kalmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?