Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yayılma değil de yumurtlama günüm olduğu halde göstermedi hiç damlalığı da bozuktu zaten o yüzden şüphelendim
Canım yumurtlama günü nü takvime göre bakma.kadınlar düzenli adet olsada yumurtlama günleri değişebiliyor.ben bu ay bunu teid ettim.normalde 3 ü gösteriyor ve ben 5 inde gördüm ve yumurtlama 3 gün sürdü 4.gün çatladı.ben hep takvime göre yaptım fakat yanlış yapıyormuşum

Hiç ilgisi yok canım ben 28 de bir oluyorum.hep takvime göre takip ediyordum.ama takvime göre yumurtlamadım.3 ü diyor takvim ben 5.6.7 yumurtladım 3 gün sürdü.eğer bu ay hamile kalmışsam eğer bu zamana kadar boşa kürek sallamışım meğer.

Ben de buna dikkat ediyorum Erzurumlu ibrahim hakkının marifetname kitabında detaylı anlatılmış ordan okudum ve uyguluyorum mesela pazar gecesi veya çarşamba öğleden sonrası ve gecesi hiç uygun değil bi de bayram flan geçiyor

Ben de yumurtlama dönemim de çok üşüdüm patik hırkayla gezdim evin için de o zaman havalar gayet sıcaktı aslında yeni normale döndüm şimdi de akşamları avuç içleri ve ayak tabanları ateş gibi yanıyor

Benim de bat a 6 gün kaldı bu sabah adet sancıları başladı gibi hep böyle olur. Sanırım bu ay umut yok

Benim de bat a 6 gün kaldı bu sabah adet sancıları başladı gibi hep böyle olur. Sanırım bu ay umut yok
Valla kırmızıları görene kadar umut var bence. Ben dün olucam zannettim. O kadar ağrım oldu. Sürekli konturol ediyorum gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…