Kuzum gözümden kaçmış. Gitme boşver takılalım burdaAzze canım bat geçti diye sormuşsun. Adet oldum ben 16 mayısta hatta hazirana mı geçiyoruz diye sordum evet dedin ama bir türlü gidemiyorum hâlâ buralardayım :)
Bir göz gezdireyim canım sağol ilk defa duydum merak ettim bende yapayım olmazsaIlk çocukta bi kaç değerli hocanın önerisine denk gelmiştim ve çok dikkat etmiştim, şimdi yine o güne dikkat ediyorum
İslam açısından “çocuk sahibi” olmak için en uygun vakit hangi vakittir
Canım yumurtlama günü nü takvime göre bakma.kadınlar düzenli adet olsada yumurtlama günleri değişebiliyor.ben bu ay bunu teid ettim.normalde 3 ü gösteriyor ve ben 5 inde gördüm ve yumurtlama 3 gün sürdü 4.gün çatladı.ben hep takvime göre yaptım fakat yanlış yapıyormuşumYayılma değil de yumurtlama günüm olduğu halde göstermedi hiç damlalığı da bozuktu zaten o yüzden şüphelendim
Yumurtlama geç olduğunda adet te gecikiyorkəzlar yumurtlamam 3gün gec oldu acaba adet döngümü etkilermi 23 olmam gerek normalde
Hiç ilgisi yok canım ben 28 de bir oluyorum.hep takvime göre takip ediyordum.ama takvime göre yumurtlamadım.3 ü diyor takvim ben 5.6.7 yumurtladım 3 gün sürdü.eğer bu ay hamile kalmışsam eğer bu zamana kadar boşa kürek sallamışım meğer.denk geldim yazısmalarınıza :) bende bi konu acmştm adetten sonrası yumurtladım sanırım dıye, banada öyle demişti, sanırım bu döngü 28 günde 1 olanlar için geçerlidir, bencede herkesta değişkenlil olabilir
Ben de buna dikkat ediyorum Erzurumlu ibrahim hakkının marifetname kitabında detaylı anlatılmış ordan okudum ve uyguluyorum mesela pazar gecesi veya çarşamba öğleden sonrası ve gecesi hiç uygun değil bi de bayram flan geçiyoren yüsek yumurtlama ve çatlama günüm 24 mayıs pazar olarak görünüyor
ben ilk cocugumda ki gibi karakterine yardımcı olacak şekilde
dinen uygun olan günler diye bi yazı var ona bakıyorum
pazar günleri ve bayram günü gecesi de yapılmaması tavsiye ediliyor
o yüzden bir gün sonrasına bakıyorum artık
@sadehayatt06 @Butik alfa @Sohrabb @masalkzz @sultanykslCitlembik2 @hayathey @Aselhannn kızlar durumlar nasıl test yapan oldu mu kaçırdığım bişeyler var mı
[/
Elim teste gitmiyor, direk adeti bekliycem galiba@sadehayatt06 @Butik alfa @Sohrabb @masalkzz @sultanykslCitlembik2 @hayathey @Aselhannn kızlar durumlar nasıl test yapan oldu mu kaçırdığım bişeyler var mı
Gebelik testi gibiydi.Sizin yemek yapan abla süpermiş
Ben de yumurtlama dönemim de çok üşüdüm patik hırkayla gezdim evin için de o zaman havalar gayet sıcaktı aslında yeni normale döndüm şimdi de akşamları avuç içleri ve ayak tabanları ateş gibi yanıyorHayır yoktu canım normalde de üşüyen bir insandım acaba hasta olcam da ondan mı üşüyorum diye düşünüyorumyumurtlama dönemi hep tulukla gezdim zaten simdi oda abartı olur o kadar üşümüyorum ama sıcaklamıyorum yani yazlık giyinmiyorum hala ayaklarım da vücuduma göre soğuk hep
HayırlısıBelki biz hasta olcaz ondan sıcak basıyodur
Yerleşme kanaması falan olmasınCnm benden şimdi kahverengi leke geldi ben elendim kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimaman neyse gecikmedi hatta 2 gün erken geldi. Cok orucum gitti ama ya hem bası hem sonu
İyim elhamdülillah. Uyuyamadım kalktım. Midem hafif çalkalanıyor gibi. Sarı akıntım mevcut. Şuan için başka bir şey yok.Günaydın. Nasılsın var mı bir değişiklik?
Valla kırmızıları görene kadar umut var bence. Ben dün olucam zannettim. O kadar ağrım oldu. Sürekli konturol ediyorum gelen giden yokBenim de bat a 6 gün kaldı bu sabah adet sancıları başladı gibi hep böyle olur. Sanırım bu ay umut yok
İnşallahValla kırmızıları görene kadar umut var bence. Ben dün olucam zannettim. O kadar ağrım oldu. Sürekli konturol ediyorum gelen giden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?