Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyosun kuzum bugün dinlenme günü olsun. Ne zaman çatlar acaba

Doğru diyosun kuzum bugün dinlenme günü olsun. Ne zaman çatlar acaba

Canım ben acıcak diye hic denemiyodum bile direkt ama dün aksam kendiliğinden oldu bundan sonra öyle denerim o zaman hicbirine güvenilmez demek ki.
Inan bende öyle acıyacak korkusuyla konsantre olamıyordum bir türlü doktorla konuştuktan sonra aklım başıma geldi o kadar uğraşıyoruz üzülüyoruz ilaç falan içiyoruz bir bu mu kaldı yani dedim kendi kendime ilişkiden önce psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum sende öyle yap ve eşine çok iş düşüyor onun seni rahatlaması lazım sabırlı davranıp acele etmemesi gerekiyor 1 2 kere olunca artık hep oluyor zaten inan korkma acımıyor

şimdi şöyle birşey var adetleriniz düzenli ve normal döngüdeyseniz büyük ihtimalle 12-16. gün ovulasyondasınız, ama herkesin döngüsü normal olmuyor, o zaman işte ovulasyon testi doğruyu gösteriyor, takvim bu sebeple o günleri tutturamıyor.

onun farkındayız aslında esime hep diyorum ben hazır olmadann olmaz gercekten canımın istemediği zamanlar o kadar zor oluyo ki yavas yavas diye diye ben istekli ve hazır oldugum zaman asırı rahat oluyo bundan sonra tükürüğe son

Sana müko bir öneri ile gelicem, rf uygulaması yaptır iyi bir dr bulup canım... kesinlikle geçiyooor doğru uygulanırsa
Baktım canım netten kesin bir yaptırmam lazım hele hamile kalırsam mahveder bu ağrı beni. Sen yaptırdım mi ya da çevrende yaptıran var mı botoxtan daha mı etkili

Tamam canım ben de valla bebek olmuyor nasılsa diye çok az z.yagi hindistancevizi yağı kullanıyordum mantara çok iyi geliyor ama artık bebek için kullanmayalim adet olunca bundan kesin alicam canım teşekkür ederim

Sen bunu ne zamandır kullaniyorsun

Melinda hamilelik belirtilerin neydi merak ettim cnm her yazılanı okuyamıyorum belki yazmışsındır
Sadece adet belirtilerimin hepsi oldu kuzu ama bu sefer adetten bir hafta once başladı, bir de adet olacağım gün halsizlik başladı

Genelde pikten bir gün sonra çatlıyor. Bazen iki gün sonra. Bugünü boş geç sonra iki gün peş peşe yap, bi gün boşluk bırak sonra yine
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine burada bebek için yardım arayan bir evlat isteyen her kadına anne olma duygusunu yaşatsın ve herkesin evladını anasına bağışlasın meryem suresini okurken hep duamdasınız buradaki tüm kızlara da hayırlı evlat diliyorum

Sadece adet belirtilerimin hepsi oldu kuzu ama bu sefer adetten bir hafta once başladı, bir de adet olacağım gün halsizlik başladı
Canım çok saol bilgin için :) buarada nasıl gidiyor hamilelik hormonlardan dolayı psikolojide etkileniyor derler öyle mi oluyor ??

kızlar ovulasyon testim yok şu an,
reglim geceli 10 gün oldu ama kasıklarımda ağrı var
yumurtlama dönemim başlamışmıdır

Neeeeeeeee ben adet gununun degistigine inanmiyorum oyle olsaydi surekli adet gunumuz değişirdi...gebelik testi icin tabi yeterli sure beklemen gerekir ama bence gebelik olmadiysa adet oluyor gun degismiyor bence

Geç döllenme olabileceğinden dolayı 17 gün sonra bekle demiştir. Yoksa regl günü değişmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…