Melinda hamilelik belirtilerin neydi merak ettim cnmBurda oyle diyenler oldu ama oyle bir şart yok bence biraz arastirdim da
Doğru diyosun kuzum bugün dinlenme günü olsun. Ne zaman çatlar acabaCanım dün iki kere değerlendirdiysen bugünü es geç. Güçlensin spermler yoksa hiçbir anlamı yok. Yarın akşam da eşine öncesinde sade kahve içir, hızlandırıyor apermleri. Sonra değerlendirin iki gün peş peşe. Zaten çatladıktan sonra dölleniyor yumurta. Pikte değerlendirmenin sebebi yumurta çatlayınca içerde hazır sperm olsun diye. Spermler 2-3 gün yaşayabilir yani zaten şu an senin yumurtanı bekleyen spermler var içerde. Bugün es geç olgunlaşsın diğer spermler yarın yaparsın ciddiyim
Doğru diyosun kuzum bugün dinlenme günü olsun. Ne zaman çatlar acabaCanım dün iki kere değerlendirdiysen bugünü es geç. Güçlensin spermler yoksa hiçbir anlamı yok. Yarın akşam da eşine öncesinde sade kahve içir, hızlandırıyor apermleri. Sonra değerlendirin iki gün peş peşe. Zaten çatladıktan sonra dölleniyor yumurta. Pikte değerlendirmenin sebebi yumurta çatlayınca içerde hazır sperm olsun diye. Spermler 2-3 gün yaşayabilir yani zaten şu an senin yumurtanı bekleyen spermler var içerde. Bugün es geç olgunlaşsın diğer spermler yarın yaparsın ciddiyim
Inan bende öyle acıyacak korkusuyla konsantre olamıyordum bir türlü doktorla konuştuktan sonra aklım başıma geldi o kadar uğraşıyoruz üzülüyoruz ilaç falan içiyoruz bir bu mu kaldı yani dedim kendi kendime ilişkiden önce psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum sende öyle yap ve eşine çok iş düşüyor onun seni rahatlaması lazım sabırlı davranıp acele etmemesi gerekiyor 1 2 kere olunca artık hep oluyor zaten inan korkma acımıyorCanım ben acıcak diye hic denemiyodum bile direkt ama dün aksam kendiliğinden oldubundan sonra öyle denerim o zaman hicbirine güvenilmez demek ki.
Anlayamadım gitti. En iyisi ben test yaparım size de haber ederimBende onu merak ettim geç yumurtlayanın adet tarihide değişmez mi bnm ki hep aynı tarihlerde okur bazen 2gün şaşar
şimdi şöyle birşey var adetleriniz düzenli ve normal döngüdeyseniz büyük ihtimalle 12-16. gün ovulasyondasınız, ama herkesin döngüsü normal olmuyor, o zaman işte ovulasyon testi doğruyu gösteriyor, takvim bu sebeple o günleri tutturamıyor.Ama ben bi kere öyle hamile kalmıştım tabi düştü ama adete son 10gün kala yumurtlama olurmu ki bilemedim. ozmn bi ay boyunca 2günde bi deneyelim oda zor bilemedim hergün böyle takip ederken yanlış sonuç veren bi pik aleti sonucu yumurtlama kaçarsa ne yapacağız Allahım mübarek gün sağlıkla hayırlısı ile hepimize evlat nasip etsin en doğrusunu o bilir
Bende de varişte bende de kuruluk sorunu var
Çok mutlu olurum ben takvimden gidiyorum çünkü son 10 gün kala bırakıyorumAnlayamadım gitti. En iyisi ben test yaparım size de haber ederim ☺
onun farkındayız aslında esime hep diyorum ben hazır olmadann olmaz gercekten canımın istemediği zamanlar o kadar zor oluyo ki yavas yavas diye diyeInan bende öyle acıyacak korkusuyla konsantre olamıyordum bir türlü doktorla konuştuktan sonra aklım başıma geldi o kadar uğraşıyoruz üzülüyoruz ilaç falan içiyoruz bir bu mu kaldı yani dedim kendi kendime ilişkiden önce psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum sende öyle yap ve eşine çok iş düşüyor onun seni rahatlaması lazım sabırlı davranıp acele etmemesi gerekiyor 1 2 kere olunca artık hep oluyor zaten inan korkma acımıyor
ne cekiyoruz beBende de var
Genelde pikten bir gün sonra çatlıyor. Bazen iki gün sonra. Bugünü boş geç sonra iki gün peş peşe yap, bi gün boşluk bırak sonra yineDoğru diyosun kuzum bugün dinlenme günü olsun. Ne zaman çatlar acaba
Baktım canım netten kesin bir yaptırmam lazım hele hamile kalırsam mahveder bu ağrı beni. Sen yaptırdım mi ya da çevrende yaptıran var mı botoxtan daha mı etkiliSana müko bir öneri ile gelicem, rf uygulaması yaptır iyi bir dr bulup canım... kesinlikle geçiyooor doğru uygulanırsa
Tamam canım ben de valla bebek olmuyor nasılsa diye çok az z.yagi hindistancevizi yağı kullanıyordum mantara çok iyi geliyor ama artık bebek için kullanmayalim adet olunca bundan kesin alicam canım teşekkür ederim
Sen bunu ne zamandır kullaniyorsunAzze bende de kuruluk olduğu zamanlar oluyor. Tam ismini vermeye korkar oldum ban yerim diye ama müthiş bir jel kullanıyorum ben. Sperm dostu. Bu amaçla üretilmiş. Asla öldürmüyor, kadın vajina pH ile aynı pH’ta. Fotosunu ekliyorum. Şiddetle tavsiye diyorum. Azıcık pahalı ama parasına değer...
Sadece adet belirtilerimin hepsi oldu kuzu ama bu sefer adetten bir hafta once başladı, bir de adet olacağım gün halsizlik başladıMelinda hamilelik belirtilerin neydi merak ettim cnmher yazılanı okuyamıyorum belki yazmışsındır
Bunu girmeden sormuştum canım pardon yazmışsın zatenBenSon 2 aydır kullanıyorum. Az önce de fotosunu attım. Mesajları şimdi görüyorum. Adı değişti sadece. Artık preseed değil
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine burada bebek için yardım arayan bir evlat isteyen her kadına anne olma duygusunu yaşatsın ve herkesin evladını anasına bağışlasınGenelde pikten bir gün sonra çatlıyor. Bazen iki gün sonra. Bugünü boş geç sonra iki gün peş peşe yap, bi gün boşluk bırak sonra yine
Canım çok saol bilgin için :) buarada nasıl gidiyor hamilelik hormonlardan dolayı psikolojide etkileniyor derler öyle mi oluyor ??Sadece adet belirtilerimin hepsi oldu kuzu ama bu sefer adetten bir hafta once başladı, bir de adet olacağım gün halsizlik başladı
Neeeeeeeeeben adet gununun degistigine inanmiyorum oyle olsaydi surekli adet gunumuz değişirdi...gebelik testi icin tabi yeterli sure beklemen gerekir ama bence gebelik olmadiysa adet oluyor gun degismiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?