Sen ne yaptın canım testin gelmedi mi?Bugün çok sessizsiniz. Batı yaklaşanlar ne durumda. Kimlerin günü geçti.
Evet belki üstüne görürsün dedi. Ben normal adet tarihimde bi test yaparım yine ama çıkmazGeç döllenme olabileceğinden dolayı 17 gün sonra bekle demiştir. Yoksa regl günü değişmez bence
Yok canım hala gelmedi. Bekliyorum işte. Yarın belki test alırım. Bu kargonun gelceği yok gibi. Acayip sinir oldum ama her gün kalkıp bugün gelir dedim bekledim.Sen ne yaptın canım testin gelmedi mi?
Evde testin olsaydı kesin yaprdın bak simdi zoraki bekledin ve yarın bence güzel bir haber vereceksin bizlere senden haber bekliyor olacagızYok canım hala gelmedi. Bekliyorum işte. Yarın belki test alırım. Bu kargonun gelceği yok gibi. Acayip sinir oldum ama her gün kalkıp bugün gelir dedim bekledim.
Ay inşallah canım benim. Bugün sürekli durduk yere ağladım durdum. Gözlerimden sular boşalıyor resmen. Duygusallık hat safhada. Bide testi beklemenin stresi iyice mahfetti beni.Evde testin olsaydı kesin yaprdın bak simdi zoraki bekledin ve yarın bence güzel bir haber vereceksin bizlere senden haber bekliyor olacagız
Evet belki üstüne görürsün dedi. Ben normal adet tarihimde bi test yaparım yine ama çıkmaz
Canım hindistancevizi mantara iyi geliyormuş onu ben de kullanıyorum ama sadece dış taraflarına. İçine sürmüyorum.Tamam canım ben de valla bebek olmuyor nasılsa diye çok az z.yagi hindistancevizi yağı kullanıyordum mantara çok iyi geliyor ama artık bebek için kullanmayalim adet olunca bundan kesin alicam canım teşekkür ederim
Geçen ay aldım. 2 ay diyelim ama gebelik filan olmadı.Sen bunu ne zamandır kullaniyorsun
Ay inşallah canım benim. Bugün sürekli durduk yere ağladım durdum. Gözlerimden sular boşalıyor resmen. Duygusallık hat safhada. Bide testi beklemenin stresi iyice mahfetti beni.
Tamaam hormonlarda etkisini göstermeye başlamışAy inşallah canım benim. Bugün sürekli durduk yere ağladım durdum. Gözlerimden sular boşalıyor resmen. Duygusallık hat safhada. Bide testi beklemenin stresi iyice mahfetti beni.
Bügün 4 gün canım. Var mı yok mu diye düşünmek çok yorucu. En azından test yapsam rahatlıycam. 5 adet test aldım internetten hala gelmedi ona güvenerek başka tets de almadım. Bide yasak girince buradaki eczanelerde kapandı.Ya nie stres yapıyorsun:) Kaç gün gecikti senin kaçırdımda canım:)
Sağlık ocağı kan alıyorsa yarın testi yaptıktan sonra kan vermeye giderim diyorum. Hastaneye hemen gitmem benim ikinci ilkinde keseyi gördük bir hafta sonra kalp atışı duyuldu. Öyle gideyim ki ikiside aradan çıksın. Hastanelerden de korkuyorum.Tamaam hormonlarda etkisini göstermeye başlamışsu kargoyu bekleme yarin git testini al canım sonra yine bayramdi yasaklardı falan hastaneye gidisin aksamasın
Bügün 4 gün canım. Var mı yok mu diye düşünmek çok yorucu. En azından test yapsam rahatlıycam. 5 adet test aldım internetten hala gelmedi ona güvenerek başka tets de almadım. Bide yasak girince buradaki eczanelerde kapandı.
Çevremde yaptıran bir ablam var canım cidden her gün başı ağrıyordu çok rahatladıBaktım canım netten kesin bir yaptırmam lazım hele hamile kalırsam mahveder bu ağrı beni. Sen yaptırdım mi ya da çevrende yaptıran var mı botoxtan daha mı etkili
Dün gittim buradaki kapılıydı. İnşallah bebeğim benimledir. Yarın test alırım inşallah. Normalde 1 erken yada geç olabiliyor. Ama bu kadar uzamaz.Daha öncesinde bu kadar gecikiyor muydu. Bence hamilesin. Stres yapma kendine canım. Evet beklemek zor. Bende her geciktiğinde sürekli lavaboya gidip acaba oldummu diye bakıyordum. Arkadaşın dediği gibi kargoyu bekleyeceğine git eczaneden al canım
Dün gittim buradaki kapılıydı. İnşallah bebeğim benimledir. Yarın test alırım inşallah. Normalde 1 erken yada geç olabiliyor. Ama bu kadar uzamaz.
Aynen kuzum tüküruk hiç hiç olmasın ama bebek yağı al en zor dönemlerde kullanırsın hepsi kaliteyi düşürüyormuş ama bebek yağı aralarında en iyisionun farkındayız aslında esime hep diyorum ben hazır olmadann olmaz gercekten canımın istemediği zamanlar o kadar zor oluyo ki yavas yavas diye diyeben istekli ve hazır oldugum zaman asırı rahat oluyo bundan sonra tükürüğe son
Bayram sonrasını bekleyelim bakalımBenimde çıkmaz. Oyüzden en güzeli gecikince yapmak. Hemen moraller bozulmaz. Geçen regl de 3 gün gecikince ne olur olmaz diye erken gebelik testi almıştım mesela :)
Bayram sonrasını bekleyelim bakalımDün burada okudum rüyasında görebleri, hamilelik belirtileri falan . Gece rütamda göğsümde mavi damarlar çıkıyodu aha hamileyim kesin kızlar öyle diypdu diye gördüm kafayı yedik
Bugün çok dua ettim inşallah kabul olurrVallahi artık hamile kalsakta kurtulsak bu ızdıraptan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?