Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün çok sessizsiniz. Batı yaklaşanlar ne durumda. Kimlerin günü geçti.

Yok canım hala gelmedi. Bekliyorum işte. Yarın belki test alırım. Bu kargonun gelceği yok gibi. Acayip sinir oldum ama her gün kalkıp bugün gelir dedim bekledim.
Evde testin olsaydı kesin yaprdın bak simdi zoraki bekledin ve yarın bence güzel bir haber vereceksin bizlere senden haber bekliyor olacagız

Evde testin olsaydı kesin yaprdın bak simdi zoraki bekledin ve yarın bence güzel bir haber vereceksin bizlere senden haber bekliyor olacagız
Ay inşallah canım benim. Bugün sürekli durduk yere ağladım durdum. Gözlerimden sular boşalıyor resmen. Duygusallık hat safhada. Bide testi beklemenin stresi iyice mahfetti beni.

Evet belki üstüne görürsün dedi. Ben normal adet tarihimde bi test yaparım yine ama çıkmaz

Benimde çıkmaz. Oyüzden en güzeli gecikince yapmak. Hemen moraller bozulmaz. Geçen regl de 3 gün gecikince ne olur olmaz diye erken gebelik testi almıştım mesela :)

Tamam canım ben de valla bebek olmuyor nasılsa diye çok az z.yagi hindistancevizi yağı kullanıyordum mantara çok iyi geliyor ama artık bebek için kullanmayalim adet olunca bundan kesin alicam canım teşekkür ederim
Canım hindistancevizi mantara iyi geliyormuş onu ben de kullanıyorum ama sadece dış taraflarına. İçine sürmüyorum.
Sen bunu ne zamandır kullaniyorsun
Geçen ay aldım. 2 ay diyelim ama gebelik filan olmadı.

Ay inşallah canım benim. Bugün sürekli durduk yere ağladım durdum. Gözlerimden sular boşalıyor resmen. Duygusallık hat safhada. Bide testi beklemenin stresi iyice mahfetti beni.

Ya nie stres yapıyorsun:) Kaç gün gecikti senin kaçırdımda canım:)

Tamaam hormonlarda etkisini göstermeye başlamış su kargoyu bekleme yarin git testini al canım sonra yine bayramdi yasaklardı falan hastaneye gidisin aksamasın

Ya nie stres yapıyorsun:) Kaç gün gecikti senin kaçırdımda canım:)
Bügün 4 gün canım. Var mı yok mu diye düşünmek çok yorucu. En azından test yapsam rahatlıycam. 5 adet test aldım internetten hala gelmedi ona güvenerek başka tets de almadım. Bide yasak girince buradaki eczanelerde kapandı.

Tamaam hormonlarda etkisini göstermeye başlamış su kargoyu bekleme yarin git testini al canım sonra yine bayramdi yasaklardı falan hastaneye gidisin aksamasın
Sağlık ocağı kan alıyorsa yarın testi yaptıktan sonra kan vermeye giderim diyorum. Hastaneye hemen gitmem benim ikinci ilkinde keseyi gördük bir hafta sonra kalp atışı duyuldu. Öyle gideyim ki ikiside aradan çıksın. Hastanelerden de korkuyorum.

Daha öncesinde bu kadar gecikiyor muydu. Bence hamilesin. Stres yapma kendine canım. Evet beklemek zor. Bende her geciktiğinde sürekli lavaboya gidip acaba oldummu diye bakıyordum. Arkadaşın dediği gibi kargoyu bekleyeceğine git eczaneden al canım

Dün gittim buradaki kapılıydı. İnşallah bebeğim benimledir. Yarın test alırım inşallah. Normalde 1 erken yada geç olabiliyor. Ama bu kadar uzamaz.

Dün gittim buradaki kapılıydı. İnşallah bebeğim benimledir. Yarın test alırım inşallah. Normalde 1 erken yada geç olabiliyor. Ama bu kadar uzamaz.

İnş seninledir canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz,

Aynen kuzum tüküruk hiç hiç olmasın ama bebek yağı al en zor dönemlerde kullanırsın hepsi kaliteyi düşürüyormuş ama bebek yağı aralarında en iyisi utanmadan doktora herşeyi sordum valla geçen

Benimde çıkmaz. Oyüzden en güzeli gecikince yapmak. Hemen moraller bozulmaz. Geçen regl de 3 gün gecikince ne olur olmaz diye erken gebelik testi almıştım mesela :)
Bayram sonrasını bekleyelim bakalım Dün burada okudum rüyasında görebleri, hamilelik belirtileri falan . Gece rütamda göğsümde mavi damarlar çıkıyodu aha hamileyim kesin kızlar öyle diypdu diye gördüm kafayı yedik

Vallahi artık hamile kalsakta kurtulsak bu ızdıraptan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…