Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim son 6 günüm ama bu gün gazım var ve bacaklarım ince ince sızlıyor. Kırmızıları göreceğim sanki

cok sagol valla ya. En iyisini yapmıssın kuzum valla bosuna vakit kaybetmisim gibi geliyo suan

Aynen ozellikle devlet hastenlerinden korkuyorum ben de. Saglik ocağına da hemen sabah erken saatte git canım sabah dezenfektan falan yapmış oluyorlar temiz temiz girersin iceri

Ben hasta olduk bitti bile bu ay ustunde durmamayı dusunuyorum bırde bole deneyım bakalım hanı beklemessen oluyormus ya herkes oyle dıyor :)) hayırlısı ve saglkla ınsallah
anladım canım peki gercekten aklına gelmiyo muu :)

Sen yarın direk git test al yap canım kargolar bu ara yoğunluk nedeniyle teslimatları hep geçiktiriyorlarmış

Aynen ozellikle devlet hastenlerinden korkuyorum ben de. Saglik ocağına da hemen sabah erken saatte git canım sabah dezenfektan falan yapmış oluyorlar temiz temiz girersin iceri
Benim kızımda harika bir doktorla ilerledik. Özeldeydi. Şuan başka bir hastaneye geçmiş burasıda özel ve yine aynı doktorla devam edicem inşallah. Ben eskişehirdeyim kızımda kasık ağrım çok du korkumdan devlete gitmiştim affedersin ama resmen köpek muamelesi yaptılar muayene bile olmadan çıktım. Daha da gitmedim.

Aynen ben de özele gidiyorum devlete hic gitmedim ama gidenlerden ilgisiz davrandımlarıni duymustum. Ne güzel aynı doktorla devam edersin insallah

Çevremde yaptıran bir ablam var canım cidden her gün başı ağrıyordu çok rahatladı
Çok iyi yaa inşallah bana da fayda eder İstanbul'da mi yaptırdı arkadasin hele okulun son saatleri eve haftanin en az 3 günü baş ağrısıyla geliyorum artık eşim de bıktı oğluma da üzülüyorum gelince yeterince ilgilenemiyorum diye, son saatler ders performansında dusuyor

Yok canım ama istanbulda daha iyileri vardır benceee

Yok canım ama istanbulda daha iyileri vardır benceee normal zamanda olsak dr adı da araştırırdım

Ayy hangi doktoorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…