Gaz bende de var 2-3 gündür anlamadımBenim son 6 günüm ama bu gün gazım var ve bacaklarım ince ince sızlıyor. Kırmızıları göreceğim sanki
cok sagol valla ya. En iyisini yapmıssın kuzum valla bosuna vakit kaybetmisim gibi geliyo suanAynen kuzum tüküruk hiç hiç olmasın ama bebek yağı al en zor dönemlerde kullanırsın hepsi kaliteyi düşürüyormuş ama bebek yağı aralarında en iyisiutanmadan doktora herşeyi sordum valla geçen
Aynen ozellikle devlet hastenlerinden korkuyorum ben de. Saglik ocağına da hemen sabah erken saatte git canım sabah dezenfektan falan yapmış oluyorlar temiz temiz girersin iceriSağlık ocağı kan alıyorsa yarın testi yaptıktan sonra kan vermeye giderim diyorum. Hastaneye hemen gitmem benim ikinci ilkinde keseyi gördük bir hafta sonra kalp atışı duyuldu. Öyle gideyim ki ikiside aradan çıksın. Hastanelerden de korkuyorum.
Ben hasta olduk bitti bile bu ay ustunde durmamayı dusunuyorum bırde bole deneyım bakalım hanı beklemessen oluyormus ya herkes oyle dıyor :)) hayırlısı ve saglkla ınsallah
anladım canım peki gercekten aklına gelmiyo muu :)Ben hasta olduk bitti bile bu ay ustunde durmamayı dusunuyorum bırde bole deneyım bakalım hanı beklemessen oluyormus ya herkes oyle dıyor :)) hayırlısı ve saglkla ınsallah
Sen yarın direk git test al yap canım kargolar bu ara yoğunluk nedeniyle teslimatları hep geçiktiriyorlarmışBügün 4 gün canım. Var mı yok mu diye düşünmek çok yorucu. En azından test yapsam rahatlıycam. 5 adet test aldım internetten hala gelmedi ona güvenerek başka tets de almadım. Bide yasak girince buradaki eczanelerde kapandı.
bence peak canim
Benim kızımda harika bir doktorla ilerledik. Özeldeydi. Şuan başka bir hastaneye geçmiş burasıda özel ve yine aynı doktorla devam edicem inşallah. Ben eskişehirdeyim kızımda kasık ağrım çok du korkumdan devlete gitmiştim affedersin ama resmen köpek muamelesi yaptılar muayene bile olmadan çıktım. Daha da gitmedim.Aynen ozellikle devlet hastenlerinden korkuyorum ben de. Saglik ocağına da hemen sabah erken saatte git canım sabah dezenfektan falan yapmış oluyorlar temiz temiz girersin iceri
Sabah ilk işim bu olacak inşallah.Sen yarın direk git test al yap canım kargolar bu ara yoğunluk nedeniyle teslimatları hep geçiktiriyorlarmış
Gaz cok onemli bence hadi inşallahGaz bende de var 2-3 gündür anlamadım
Yok kuzu geç yumurtladım diye gitmicem doktora. Belki cumartesi falan test yaparımGaz cok onemli bence hadi inşallahkan verecek misin 23unde
Aynen ben de özele gidiyorum devlete hic gitmedim ama gidenlerden ilgisiz davrandımlarıni duymustum. Ne güzel aynı doktorla devam edersin insallahBenim kızımda harika bir doktorla ilerledik. Özeldeydi. Şuan başka bir hastaneye geçmiş burasıda özel ve yine aynı doktorla devam edicem inşallah. Ben eskişehirdeyim kızımda kasık ağrım çok du korkumdan devlete gitmiştim affedersin ama resmen köpek muamelesi yaptılar muayene bile olmadan çıktım. Daha da gitmedim.
Ben senin bu ay yaptigin testlere hic guvenemedim canım gununde yumurtlamis da olabilirsin benceYok kuzu geç yumurtladım diye gitmicem doktora. Belki cumartesi falan test yaparım
Anlamadım ki ben de kuzum ya çok dua ettim bugün hepimize, sana, kendime... allahım kabul etsin inşallahBen senin bu ay yaptigin testlere hic guvenemedim canım gununde yumurtlamis da olabilirsin bence
Çok iyi yaa inşallah bana da fayda eder İstanbul'da mi yaptırdı arkadasin hele okulun son saatleri eve haftanin en az 3 günü baş ağrısıyla geliyorum artık eşim de bıktı oğluma da üzülüyorum gelince yeterince ilgilenemiyorum diye, son saatler ders performansında dusuyorÇevremde yaptıran bir ablam var canım cidden her gün başı ağrıyordu çok rahatladı
Yok canım ama istanbulda daha iyileri vardır benceeeÇok iyi yaa inşallah bana da fayda eder İstanbul'da mi yaptırdı arkadasin hele okulun son saatleri eve haftanin en az 3 günü baş ağrısıyla geliyorum artık eşim de bıktı oğluma da üzülüyorum gelince yeterince ilgilenemiyorum diye, son saatler ders performansında dusuyor
Yok canım ama istanbulda daha iyileri vardır benceee normal zamanda olsak dr adı da araştırırdımÇok iyi yaa inşallah bana da fayda eder İstanbul'da mi yaptırdı arkadasin hele okulun son saatleri eve haftanin en az 3 günü baş ağrısıyla geliyorum artık eşim de bıktı oğluma da üzülüyorum gelince yeterince ilgilenemiyorum diye, son saatler ders performansında dusuyor
Ayy hangi doktoorrBenim kızımda harika bir doktorla ilerledik. Özeldeydi. Şuan başka bir hastaneye geçmiş burasıda özel ve yine aynı doktorla devam edicem inşallah. Ben eskişehirdeyim kızımda kasık ağrım çok du korkumdan devlete gitmiştim affedersin ama resmen köpek muamelesi yaptılar muayene bile olmadan çıktım. Daha da gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?