Yok canım öyle düşünüp üzme kendini inan kısmetinde olsaydı ne olursa olsun tutardi ama işte bizde tutması için en iyisini yapmaya çalışıyoruzcok sagol valla ya. En iyisini yapmıssın kuzum valla bosuna vakit kaybetmisim gibi geliyo suan
şu spermi bi tüplere taşıyamadılarYok canım öyle düşünüp üzme kendini inan kısmetinde olsaydı ne olursa olsun tutardi ama işte bizde tutması için en iyisini yapmaya çalışıyoruzbu arada canım kadının kayganlasmasina yardımcı olan dogal sıvı aynı zamanda spermi tüplere taşınmasına yardımcı oluyormuş fakat dışardan gelen yardımcı kayganlastiricilar bu etkiyi yapmıyormuş hangisi olursa olsun bu sekilde dedi doktor aklıma geldikçe yazıyorum bende
canım benim elimde var yapıp atarım sanaIyi aksamlar kizlar benim ovu teste bir bakarmisiniz bat 14 mayisti 15 mayis test yaptim negatifti az once ovu test yaptim bu sekilde sizce yeniden mi yumurtlamaya hazirlaniyorum yeni gebeler varsa elinizde test yapip atabilirmisiniz Eki Görüntüle 2637387
Perihan sözer canım. O kadar güler yüzlü olumlu bir insan ki. Pozitifliği bizi çok iyi etkiledi.Ayy hangi doktoorr
Harikasin cnm bekliyorum cok sagolcanım benim elimde var yapıp atarım sana
Valla yaaşu spermi bi tüplere taşıyamadılar
Böyle çıktı canımHarikasin cnm bekliyorum cok sagol
T c den cOk daha koyu kac haftaliktin cnm cok sagol yaptigin icinBöyle çıktı canım
Kizlar bugun bat gunumdu cok guzel bir ruya gordm
Dayanamadm test yaptm negatif cikti.erken yaptgm icin mi cikmadi acaba cok uzuldm. Kendimi tembihlemistm test yapma die
Evet canım ben de inadına olur gibi 1-2 gün önce gelmeye başladı. Düşünmemek lazım bugün Kadir gecesi boolll boolll dua edelim hep birlikteÇocuk düşündüğümden beri adet düzenim bozuldu gerçekten rahat olmak gerekiyor galiba
İlk defa yaptım bende şaşırdım canım valla t çizgisi mutasyona uğramış gibiT c den cOk daha koyu kac haftaliktin cnm cok sagol yaptigin icin
Ne guzel bir görüntü ama cnm en iyisi normal gebelik testi yeniden yapmak o degil de bu oruc sanirim borcum olmayacakİ
İlk defa yaptım bende şaşırdım canım valla t çizgisi mutasyona uğramış gibi6. Haftanın içindeyim canım
Kuzum şimdi hatırladım ben gebelik testi yaptığım günden bir gün önce lh testi yapmıştım adetime 7 gün falan vardı ve böyle çıkmıştıIyi aksamlar kizlar benim ovu teste bir bakarmisiniz bat 14 mayisti 15 mayis test yaptim negatifti az once ovu test yaptim bu sekilde sizce yeniden mi yumurtlamaya hazirlaniyorum yeni gebeler varsa elinizde test yapip atabilirmisiniz Eki Görüntüle 2637387
Benim ki gibi mi cikti cnm benim adet gecti ama 14 du idi anneme cektiyswm adetten 10 gun sobra cikiyormus anneminkiKuzum şimdi hatırladım ben gebelik testi yaptığım günden bir gün önce lh testi yapmıştım adetime 7 gün falan vardı ve böyle çıkmıştı
En koşa zamanda sana da nasip etsin ve tüm isteyenlere şu mübarek günde rabbim sağlıcakla kucağımıza versin yavrularımızıNe guzel bir görüntü ama cnm en iyisi normal gebelik testi yeniden yapmak o degil de bu oruc sanirim borcum olmayacak
hahah bence en güzeli bu değiill miiii eğleneniliyoruz halimizleValla yaaben pes ediyorum zaten asilama yapacam inşallah hayırlısıyla biz beceremedik tüplere taşımayı doktor taşısın
Hayırlısı kuzum hadi bakalımBenim ki gibi mi cikti cnm benim adet gecti ama 14 du idi anneme cektiyswm adetten 10 gun sobra cikiyormus anneminki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?