Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ruya gordm canim insallah hayırlara vesile olur.
senin bat ne zamandı birde baska ne belirtilerin var?
Benim bat 25 ya da 26 bir iki gün gecikiyor. Ben 26 mayıs diyorum hep biraz daha beklemek için. Aslında pek belirttim yoktu düne kadar. Dün karnım gaz doldu. Sanki alt karnım dolu dolu gibiydi. Hatta bağdaş kurup oturduğumda rahatsız hissettim. Dündenberi hafiften adet olacakmışım gibi kasıjlarına sancı giriyor ara ara. Bir de sanki göğsümde damar seğiriyor gibi oluyor. Hiç böyle olmamıştı daha önce. Çok da heveslenmek istemiyorum. Önceden tek belirtin göğsümdü o da adet günümdeydi.

benimde cok gazim oldu ve adetimden.1 hafta once göğüslerim şişer kasiklarim hafif agrirdi hiç Boyle olmadı.
gecen haftadan beri sol kasigimda batma ve seyirme ile başladı, tansiyon düşüklüğü, gaz, alt karnımdan egilemedim . birde iştahım acildi.
simdide gecikti iste bakalim

Güzel haberler alırız inşallah

Olsun canım bozma moralini. Yeniden dene testi. Olmadı yeni ay yeni umut
Biraz üzüldüm tabi ama vardır bunda bir hayır. Testi almadan kan testi vermiştim. Değerlerime de bakacaktı. Belki bir sorundan dolayı adetim geçikmiştir. Şimdi negatifi gördümya gelir zaten.

Biraz üzüldüm tabi ama vardır bunda bir hayır. Testi almadan kan testi vermiştim. Değerlerime de bakacaktı. Belki bir sorundan dolayı adetim geçikmiştir. Şimdi negatifi gördümya gelir zaten.
Zaten ilk defa deniyordun galiba gecikince vücut kendini hamileliğe hazırlıyordur diyorlar inşallah öyledir. Gelecek ay olur inşallah.

Zaten ilk defa deniyordun galiba gecikince vücut kendini hamileliğe hazırlıyordur diyorlar inşallah öyledir. Gelecek ay olur inşallah.
Gelecek ay pas geçicem canım yaa. Niyeyse isteğim kaçtı. Rabbim büyüktür vardır bunda bir hayır. Ama iki haftadır kendimi yedim bitirdim resmen.

Kızlar yoğun kıvamlı sarı akıntı yaşayan var mi aranızda. Bugün yumurtlamamın 12. Günü böyle bi akıntı başladı bi kaç gündür

Gelecek ay pas geçicem canım yaa. Niyeyse isteğim kaçtı. Rabbim büyüktür vardır bunda bir hayır. Ama iki haftadır kendimi yedim bitirdim resmen.
Öyle oluyor malesef ben aylardır 1günümü ağlayarak geçiyorum yine neden olmadı diye ama vardır zamanı. Sen bilirsin tabi canm.

Bende öyle düsünüyorum. Esimle daha cok vakit gecirmek istiyorum niye acele etmisim hic anlamıyorum
Burda okuduklarımızdan kaynaklanıyor galiba yyıllarca gebe kalamayanlari gördükçe ya bende yillarca gebe kalamazsam aa ya benim de tüplerim tıkalıysa rahmim tersse vs vs hayırlısıyla gebelik olsun da bir sorun olmadığını göreyim bu sekilde düşünüyoruz galiba ve tabi ki akraba terörü

Öyle oluyor malesef ben aylardır 1günümü ağlayarak geçiyorum yine neden olmadı diye ama vardır zamanı. Sen bilirsin tabi canm.
Hem ramazan olması hem eve tıkılı kalmak çok fazla düşünmeme sebep oldu. Ve hala yaşadığım şeylerin beynimin oyunu olmasının şokunu yaşıyorum. Düşündükçe üretiyoruz resmen. Cidden salmak gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…