Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim bikeresin de 1 hafta gecikmişti cok umutlanmstm ama olmadı.
kismet iste smdi yine umutluyum olana kadarda umutlu kalmayı seciyorum :)
Benim de iki ay önce on gün gecikti gebelik testinde negatif çıkmasına rağmen baya baya ümitlendim. Gelmedikçe midem filan bulamaya başladı. Derken doktora gittim böyle böyle dedim. O da testlerde her zaman çıkmaz kanda bakalım diye ümidimi percinledi. Beta hcg 0 çıktı Tarlusal verip eve yolladı. Geldiğimde reglim başlamıştı. Gebe olmadığımı kabul ettiğimde kendimi serbest bırakabilmiştim sanki.

Kizlar çok kötüyüm yaa dün neredeyse bu saatlerden beri hatta gece çok coook ağır şekilde regl karın ağrısı yaşıyorum gece o kadar kötüydü ki ağrı eşim sürekli masaj yaptı öyle rahatladı biraz yoksa ağrıdan sanki bayılacak gibi hissediyordum hala çok ağrıyor ama regl gelmiyor bildiğin sarımsı yeşilimsi akıntı geliyor erken gebelik testi yaptım hamile de değilim zaten hiç hamilelik belirtimde yok. Düşükten sonra daha farklı zor mu regl olunuyor

Arkadaşlar bende klomen ve otrivill sonrasi ilk kez 15. Gün adet oldum hayırl olsun moralim bozulmadı degıl ama Allah ne zaman nasip ederse demeyi bilmeliyiz moralleri bozmuyoruz ümitler bi sonrakı aylara kaldı...

Kızlar yoğun kıvamlı sarı akıntı yaşayan var mi aranızda. Bugün yumurtlamamın 12. Günü böyle bi akıntı başladı bi kaç gündür
Benim canım normal heralde başka arkadaşlarda dedi burda demek ki gebelik beklemeyince dikkat etmiyirduk şimdi fark ettik yumurtladiktan sonra onceyi sonrayı rengi bir de yaz yeterince su icmiyirsan ya da orucsan

Düşük ne zamandı canım, adet düzeni değişebiliyor düşük sonrası... Ama bu kadar ağrın olması ve yeşil akıntı olması normal değil enfeksiyon kapmış olabilirsin muayene olman lazım bence

Nisanin 19 unda düşük olmuştu kürtaj olmadım rahim kendiliginden temizlenmisti bence de enfeksiyon olabilir geçen ay o kadar alttan muayene oldum ki off ya kadın olmak ne zor şimdi hemen yine alttan muayene

Melinda Senin var mı çocuğun bu ilk mi canim.

Melinda Senin var mı çocuğun bu ilk mi canim.
Yok canım Şubat başında ilk gebeligim sonlandi maalesef, kurtaj oldum, Allah kimseye tekrarını yaşatmasın inşallah Bu ikinci oluyor, Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize....

Benim de bata daha var ama kasık ağrım falan vardı. Yaptım test koca bir tek çizgiyi gördüm

Evet canım kürtajdan sonra ağrılı geçebiliyor. Sıcak kompres uygula

Kuzum günün de geçti nasıl olur ya çok şaşırdım ben bile emindim
Valla bilmiyorum. Artık hiç bir şeye inancım kalmadı doktorun ağzından hamilesini duymadan inanmam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…