Benim de iki ay önce on gün gecikti gebelik testinde negatif çıkmasına rağmen baya baya ümitlendim. Gelmedikçe midem filan bulamaya başladı. Derken doktora gittim böyle böyle dedim. O da testlerde her zaman çıkmaz kanda bakalım diye ümidimi percinledi. Beta hcg 0 çıktıbenim bikeresin de 1 hafta gecikmişti cok umutlanmstm ama olmadı.
kismet iste smdi yine umutluyum olana kadarda umutlu kalmayı seciyorum :)
Benim canım normal heralde başka arkadaşlarda dedi burda demek ki gebelik beklemeyince dikkat etmiyirduk şimdi fark ettik yumurtladiktan sonra onceyi sonrayı rengi bir de yaz yeterince su icmiyirsan ya da orucsanKızlar yoğun kıvamlı sarı akıntı yaşayan var mi aranızda. Bugün yumurtlamamın 12. Günü böyle bi akıntı başladı bi kaç gündür
Düşük ne zamandı canım, adet düzeni değişebiliyor düşük sonrası... Ama bu kadar ağrın olması ve yeşil akıntı olması normal değil enfeksiyon kapmış olabilirsin muayene olman lazım benceKizlar çok kötüyüm yaa dün neredeyse bu saatlerden beri hatta gece çok coook ağır şekilde regl karın ağrısı yaşıyorum gece o kadar kötüydü ki ağrı eşim sürekli masaj yaptı öyle rahatladı biraz yoksa ağrıdan sanki bayılacak gibi hissediyordum hala çok ağrıyor ama regl gelmiyor bildiğin sarımsı yeşilimsi akıntı geliyor erken gebelik testi yaptım hamile de değilim zaten hiç hamilelik belirtimde yok. Düşükten sonra daha farklı zor mu regl olunuyor
Nisanin 19 unda düşük olmuştu kürtaj olmadım rahim kendiliginden temizlenmisti bence de enfeksiyon olabilir geçen ay o kadar alttan muayene oldum ki off ya kadın olmak ne zor şimdi hemen yine alttan muayeneDüşük ne zamandı canım, adet düzeni değişebiliyor düşük sonrası... Ama bu kadar ağrın olması ve yeşil akıntı olması normal değil enfeksiyon kapmış olabilirsin muayene olman lazım bence
Melinda Senin var mı çocuğun bu ilk mi canim.Düşük ne zamandı canım, adet düzeni değişebiliyor düşük sonrası... Ama bu kadar ağrın olması ve yeşil akıntı olması normal değil enfeksiyon kapmış olabilirsin muayene olman lazım bence
Gözün aydın hayırlı olsun kuzum allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar adetim 2 gün geçti biraz önce yaptığım test
Yok canım Şubat başında ilk gebeligim sonlandi maalesef, kurtaj oldum, Allah kimseye tekrarını yaşatmasın inşallahMelinda Senin var mı çocuğun bu ilk mi canim.
Amin canım inşaallahGözün aydın hayırlı olsun kuzum allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet canım kürtajdan sonra ağrılı geçebiliyor. Sıcak kompres uygulaKizlar çok kötüyüm yaa dün neredeyse bu saatlerden beri hatta gece çok coook ağır şekilde regl karın ağrısı yaşıyorum gece o kadar kötüydü ki ağrı eşim sürekli masaj yaptı öyle rahatladı biraz yoksa ağrıdan sanki bayılacak gibi hissediyordum hala çok ağrıyor ama regl gelmiyor bildiğin sarımsı yeşilimsi akıntı geliyor erken gebelik testi yaptım hamile de değilim zaten hiç hamilelik belirtimde yok. Düşükten sonra daha farklı zor mu regl olunuyor
Daha erken bence idrar testi içinBenim de bata daha var ama kasık ağrım falan vardı. Yaptım test koca bir tek çizgiyi gördüm
3 tane alınca birini bi deneyeyim dedim anamın ak sütü gibi bembeyqz çıktıDaha erken bence idrar testi için
Sen kan testini ne zaman verecen ölüyom meraktan nnnDaha erken bence idrar testi için
Yaa hayırlı olsunKizlar adetim 2 gün geçti biraz önce yaptığım test
Ovu testimSeni çok iyi anlıyorum canım yarın ovulasyon testini yap merakla bekliyorum
Kizlar adetim 2 gün geçti biraz önce yaptığım test
Kuzum günün de geçti nasıl olur ya çok şaşırdım ben bile emindimKızlar maalesef bu ay olmamış. Test negatif çıktı. Çok emindim hâlbuki. Neyse nasipte yokmuş.
Valla bilmiyorum. Artık hiç bir şeye inancım kalmadı doktorun ağzından hamilesini duymadan inanmam artık.Kuzum günün de geçti nasıl olur ya çok şaşırdım ben bile emindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?