Evet canım dün yaptım ben hayalet bi cizgi vardı buraya attım hatta ama test yanlıştı heralde şimdi erken gebelik alıp yaptım cünkü onda bişey çıkmadı
Malesef canım kocaman bir tek çizgiBence de bize de haber et
Olmaz mı bazen adet olcam diyorum o derece. Kaç haftalık sizinKasıklarınızda ağrı varmı?
Peki çok teşekkürler cevap içinŞöyleydi canım silmemişim bak ilk testim bu arkasına erken gebelik nasıl çıkmış bak bundan bir kaç saat sonra akşama doğru yapmıştım
Ama daha 5 gün var bebeğim. Kasık ağrın falan devam ediyo muEvet canım dün yaptım ben hayalet bi cizgi vardı buraya attım hatta ama test yanlıştı heralde şimdi erken gebelik alıp yaptım cünkü onda bişey çıkmadı
Canım sen ne zaman gidecektin kontroleOlmaz mı bazen adet olcam diyorum o derece. Kaç haftalık sizin
Bugün arttı biraz kasık agrım bat yaklasıyır diye mi anlamadım, dünki test kafamı karıstırmasa su an aslında kafam rahat olcaktıAma daha 5 gün var bebeğim. Kasık ağrın falan devam ediyo mu
Bugün gittim cnmCanım sen ne zaman gidecektin kontrole
Kac gunluk tam olarak canım, erken yumurtlamış olabilir misin? Acaba ikiz mi? Kese görüldü mü?Ya benim de 10 gün geçti bugün kan verdim düzgün artıyormu diye 9231 çıktı niye bu kadar yüksek anlamadım
Kan verdim sonuc bekliyorum kuzu dua edin nolur
En önemlisi bayramın 3. Günü yapacağın test bence. Ben de bugün yaptım ama bişey çıkmadı zaten geç yumurtladım ben dünü de boş geçtim. Bugün bakalım ne olacakBugün arttı biraz kasık agrım bat yaklasıyır diye mi anlamadım, dünki test kafamı karıstırmasa su an aslında kafam rahat olcaktı
Kaç gün önce vermiştin sen ve kaç çıkmıştı hemen hesaplama yapayımKac gunluk tam olarak canım, erken yumurtlamış olabilir misin? Acaba ikiz mi? Kese görüldü mü?
Kan verdim sonuc bekliyorum kuzu dua edin nolur
Okudum sanırım ya doktor kimyasal genelik demiş doğru mu hatırlıyorum? Ama değerin çok yüksekti kimyasal olsa düşerdi değer ve sen adet olurdunBugün gittim cnm
6 gün önce 78diKaç gün önce vermiştin sen ve kaç çıkmıştı hemen hesaplama yapayım
Şuan 650 falan olması gerekiyor o zaman doğru mu. Ne kadar oldu kan vereli6 gün önce 78di
Daha önce ne kadardı ki bence normal değerin. Benim de 7. gün 5017ydi 10. gün 10 bini geçmiştir muhtemelen.Ya benim de 10 gün geçti bugün kan verdim düzgün artıyormu diye 9231 çıktı niye bu kadar yüksek anlamadım
Aynen canım herşeyin bir zamanı var bekleyelim bakalımİnşallah canım amin hepimize hayırlısını versin rabbim. Bozulmadım değil ama yapacak bişe yok
Yok cnm sat a göre 7+5 im ama ilk begeliğim boş kese düşüktü. Dr geçen hafta buda boş olabilir dedi. Yolk sac var ama. Bugün de gittim dr alttan ultrasona baktı bebek var ama kalp atımı için haftaya dedi. 6 hafta görünüyor bebek. İnş duyarız kalp dedi. Şmdi boş kese deil die mutluyum ama işte şmdide kalp atımı varmı olur mu die endişeliyimOkudum sanırım ya doktor kimyasal genelik demiş doğru mu hatırlıyorum? Ama değerin çok yüksekti kimyasal olsa düşerdi değer ve sen adet olurdun
Biraz daha beklesem mi diyodum bakalım belki giderimYarın erken git kan ver bence canım hayırlı olsun inşallah
Yaptim ama hala tatmin olamıyorumNasıl tatmin olursan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?