Kuzu ultrasona haftaya giricem ben bugün sağlık ocağına artmış mı diye gittim sonucu girince 6 haftalık çıkıyor inşallah normaldir bu değer sağlıklıdırKac gunluk tam olarak canım, erken yumurtlamış olabilir misin? Acaba ikiz mi? Kese görüldü mü?
Kan verdim sonuc bekliyorum kuzu dua edin nolur
Bence duyarsın bak geçen haftalarda da boş kese sanıyordun. Bence duyacaksınYok cnm sat a göre 7+5 im ama ilk begeliğim boş kese düşüktü. Dr geçen hafta buda boş olabilir dedi. Yolk sac var ama. Bugün de gittim dr alttan ultrasona baktı bebek var ama kalp atımı için haftaya dedi. 6 hafta görünüyor bebek. İnş duyarız kalp dedi. Şmdi boş kese deil die mutluyum ama işte şmdide kalp atımı varmı olur mu die endişeliyim
Daha önce 11 inde gittim 238 di canım normal mi yani o şekilde çok artmasıDaha önce ne kadardı ki bence normal değerin. Benim de 7. gün 5017ydi 10. gün 10 bini geçmiştir muhtemelen.
Sen nasıl rahat edeceksen canımBiraz daha beklesem mi diyodum bakalım belki giderim❤
Ay inşallahBence duyarsın bak geçen haftalarda da boş kese sanıyordun. Bence duyacaksın
İki günde en az iki kat diyolar seninki iki kattan biraz daha fazla artmış benimki de öyleydi mesela 3. Gün yaklaşık 1000 di 7. Gün 4000 civarı olması lazım demiştik biz hesaplarken ama 5 bini geçmişti.Daha önce 11 inde gittim 238 di canım normal mi yani o şekilde çok artması
Canım sağlık ocağında falan mi vereceğim kan yoksa kadın doğumcuya mi gitmem gerek?Sen nasıl rahat edeceksen canım
Cok üzüldüm canim çok zor Rabbim tekrar yasatmasin ins simdi kac aylik hamilesin? Onceki kaybının sebebi belli mi benim sebepte bulunamadi doğuma gittim kalbi durmuştu o yüzden simdi de cok korkuyorum ama yapabilecek birsey yok genetik test falan yaptirdik temiz çıktı Allaha emanetiz artikEvet canım 6 aylıkken kaybettim ben ne yazikkiama şimdi yeniden hamileyim inşaallah bunda ümidim var daha doğrusu öyle olsun istiyorum rabbim hayırla kucagima ve kucağımıza almak nasip etsin inşallah
Bu sıralar kötü düşünceleri at kafandan bebegin seninle sen inan ki oda sana tutunsun sen ne kadar güclü durursan bebeginde o kadar güclü dururGeriden gelmesini anladım da ovulasyon testi kullanmıştım geç döllenme deil ki. 6 hafta görünüyor. Kalp atımı olur inşllhkorkuyorum
Tahmin etmiştimmm :)Geliyor:)))
Haklısın saol kuzum. Allah gönlüne göre versin inşllhBu sıralar kötü düşünceleri at kafandan bebegin seninle sen inan ki oda sana tutunsun sen ne kadar güclü durursan bebeginde o kadar güclü durur
Amin canım hepimizinHaklısın saol kuzum. Allah gönlüne göre versin inşllh
Aynen bayramın 3. Gününe kadar olmazsam zaten var ya da yok cıkar, ay ama şansıma boşa erken gebelik testine 40 tl verdimEn önemlisi bayramın 3. Günü yapacağın test bence. Ben de bugün yaptım ama bişey çıkmadı zaten geç yumurtladım ben dünü de boş geçtim. Bugün bakalım ne olacak
Bak dün böyleydiEn önemlisi bayramın 3. Günü yapacağın test bence. Ben de bugün yaptım ama bişey çıkmadı zaten geç yumurtladım ben dünü de boş geçtim. Bugün bakalım ne olacak
Canım bence normal yani sağlıklıdır güzel yükselip ilerliyor, içini ferah tutKuzu ultrasona haftaya giricem ben bugün sağlık ocağına artmış mı diye gittim sonucu girince 6 haftalık çıkıyor inşallah normaldir bu değer sağlıklıdır
Hamile değilim adetime 1 hafta var, siz hamilemisiniz yoksaOlmaz mı bazen adet olcam diyorum o derece. Kaç haftalık sizin
Aman çıksın da çift çizgi gideb para olsunAynen bayramın 3. Gününe kadar olmazsam zaten var ya da yok cıkar, ay ama şansıma boşa erken gebelik testine 40 tl verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?