Hamilesin tebrikler.Kizlar hemen cikti simdi nedir bu hastaha eye gdiiyorm
Suan kan verecegim cnmmm insallahhhHamilesin tebrikler.
Hamilesi cicegimKizlar hemen cikti simdi nedir bu hastaha eye gdiiyorm
hadi bakalım :)Kızlar benim içimde tuhaf bir his var gidip eczaneden gebelik testi alıcam bata 4 gün var ama hamile gibi hissediyorum kendimi ama hiçbir belirtim yok normalde adetten önce hep adet belirtileri yaşardım kasıklarım bile ağrımıyor tuhaf hallerdeyim anlıyacağınız kızımda bat a 3 gün varken öğrenmiştim bakalım yanılıyorumdur
Bilmiyorum ki canım bakalımm eğer olmazsam yaparım yine bende hayırlısı olsunCanim bende bata 2 gün kala yaptığımda negatifti. Bat 1 gun geçince pozitifi gördüm
Ayy insallah kan verdim cok mutluyum ins vardirHamilesi cicegim
Nur topu gibi bir bebekkkKizlar hemen cikti simdi nedir bu hastaha eye gdiiyorm
yok kız hamilesin ne güzel :)Kızlar test fortest bozuk olma ihtimali varmı acaba çünkü bata 4 gün var
Gelmesin o adet hiçValla ben en son piki gördüm testim bitti. Ondan sonra gün aşırı değerlendiriyorum yine de. Ama yumurtlama gecikti diye adet de gecikecek sanırım
Gayet net çizgileri var. Hayırlı olsun.Kızlar test fortest bozuk olma ihtimali varmı acaba çünkü bata 4 gün var
yok kız hamilesin ne güzel :)
Çok teşekkür ederim inş vardır bakalım adet günüme kadar beklicemGayet net çizgileri var. Hayırlı olsun.
Merhaba hangi ilacı verdi acaba sizeHastaneye gittim canım hemen ya ilk olunca tecrübesizlik bilemiyorsun korkuyorsun falan hastaneye nasıl gittiğimi bilemedim çok şükür geriye yolunda keseyi gördük birde yolk kesesi oluşmuş onu da gördük haftaya kalp atışı için gel dedi zaten randevu almıştım haftaya iğneyle hap yazdı lekelenme için ama ben almadım herşey yolunda dedi çünkü sadece bebek yapışsın iyice ve lekelenmen olmasın diye yazıyorum dedi birde haftaya gideceğim doktor değildi acil olunca boş olan birine gittim dedim haftaya gerekli görürse kendi doktorum o zaman alırım dedim en boy ölçtü işte 6+2 haftalık dedi öyle inşallah bir daha şu lekeyi görmem ya
Canım sen de belirti var mı? Akıntı VS?reglime 2 gün kaldı yumurtlamaya göre, ama uzayadabilir kısmet bakalım ama 26 sına kadar olmazsam eğer kesin kan testi yaptırırım.
Ahh bende de bu ay yumurtlama akıntısı olmadı adete 5 gün var bugün çok hafif şeffaf beyaz akıntı geldiTakip edemedim bu ay teldeki uygulamaya göre 13, 14 günü günü oldu ilişki, her ay yumurtlama akıntısı çok olurdu bu ay hiç olmadı,
Hamilesin basbayaKızlar test fortest bozuk olma ihtimali varmı acaba çünkü bata 4 gün var
var kuzuıum yüzün hep gülsüünnAyy insallah kan verdim cok mutluyum ins vardir
belirtilerim yok demissin hic mi bisey yokİnş öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?