Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş vardır ya senle aynı anda öğrendik galiba ama ben beklicem Adet gününü hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum güzel haberlerle gel
Aa oyle mi cnm benim adet 14 maysiti olmadi 15 mayis yapyim negatifti iste bugunde boyle cikti benimki gec dollenme herhalde

Doğru diyorsun canım valla kan olsa allah korusun daha çok korkardım herhalde bu şekilde bile nasıl gittiğimi bilemedim hastaneye dediğim gibi çok çok açık kahvemsi lekeydi çok şükür bir daha gelmedi inşallah da gelmez

Ben bebeği kaybettim diye çok ağlamıştım çünkü bir anda boşaldı böyle kan hemen acile gitmiştik doktor kalbi atıyor düşüceği varsa düşer demişti hala o sözleri unutamıyorumve o hastaneye muayene için baya para dökmüş tük o hastaneyi vve o acil doktorlarını hiçç sevmem doktor çok önemli çünkü

Merhabalar bende katılabilir miyim? 1dusuk 1kimyasal var , bat 27 Mayıs . Geçen ay kimyasal gebelik yasadim. Sol tüp kapali sağ tüp açık,iki tarafli çikolata kisti ile hamile kalmaya çalışıyorum
Çikolata kistlerin kaç cm oldu canım Allah şifa versin

Benim bu ayın sonu canım 31 mayıs hamilelik beklemiyorum tabi nasip hersey :)

Selam kizlar bende test yaptm negatif cikti takip etmeyi birakicam artk kendimi psikolojik etkiliyorum adetm gecikiyor.
gebe arkadaslari tebrik ederim , diger arkadaslariminda en kisa zamanda hayallerine kavsmasni dilerm

Merhaba hanımlar bugün anlamların aile dostu olan başka bir dr gittim. Direk 7.hafta anomali gelişim yok olmaz dedi sabah kürtaj yapalım dedi. Bekleme kanamaya düşüpe gerek yok dedi. Çok karışığım sanırım gidcem sabah kürtaja.

Kizlar sonuc 21.58 cikti cok mu kucuk dis gebelik midir kimsayal olabilir mi ayy napcam ben
Geç döllenme olabilir değere göre hamilesin ama 2 gün sonra tekrar baktırmalısın eğer artmışsa herşey yolundadır demek ama yinede doktora görünsen iyi olur

Canım sen de belirti var mı? Akıntı VS?
Kuzum bende belirtiden bol ne var şaka bir yana sol kasık ağrısı var bel ağrısı ara ara, afedersin geğirme, karın şişliği, göğüslerimin koyu kısmında büyük kabarcıklar ve koyu alanın büyümesi, birde akıntı çok az, bu kadar ama psikolojik te olabilir bakalım gorucez sende varmi peki

Geç döllenme olabilir değere göre hamilesin ama 2 gün sonra tekrar baktırmalısın eğer artmışsa herşey yolundadır demek ama yinede doktora görünsen iyi olur
Iftardan sonra gidecegm ama muane olamam

Kalbini duyamadılar mı kuzum? Senin ilk miydi bu daha çnce düşük kürtaj olmuşmuydu

Ne diyeceğimi bilemiyorum...Ben bir kere yaşadım acisini ne desek boş onu biliyorum.Test yaptirmadiysaniz test yaptirmani onerebilirim sadece, Allah yardimcin olsun sana sabır versin cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…