Aa oyle mi cnm benim adet 14 maysiti olmadi 15 mayis yapyim negatifti iste bugunde boyle cikti benimki gec dollenme herhaldeİnş vardır ya senle aynı anda öğrendik galiba ama ben beklicem Adet gününü hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum güzel haberlerle gel
Doğru diyorsun canım valla kan olsa allah korusun daha çok korkardım herhalde bu şekilde bile nasıl gittiğimi bilemedim hastaneye dediğim gibi çok çok açık kahvemsi lekeydi çok şükür bir daha gelmedi inşallah da gelmezSen daha iyi bilirsin canım sadece lekeyse endişelenme. Benim 10.haftada olmuştu kanamam ve çık fenaydı şükürler olsun bir sıkıntı olmamıştı. Kendi doktorun daha iyi değerlendirecektir acil doktorlarına hiç güvenmiyorum
Benim bat 25 mayıs bugün testleri beraber attık o yüzden dedim sanırım senin geç benimkide erken olabilirAa oyle mi cnm benim adet 14 maysiti olmadi 15 mayis yapyim negatifti iste bugunde boyle cikti benimki gec dollenme herhalde
Ben bebeği kaybettim diye çok ağlamıştım çünkü bir anda boşaldı böyle kan hemen acile gitmiştik doktor kalbi atıyor düşüceği varsa düşer demişti hala o sözleri unutamıyorumve o hastaneye muayene için baya para dökmüş tük o hastaneyi vve o acil doktorlarını hiçç sevmem doktor çok önemli çünküDoğru diyorsun canım valla kan olsa allah korusun daha çok korkardım herhalde bu şekilde bile nasıl gittiğimi bilemedim hastaneye dediğim gibi çok çok açık kahvemsi lekeydi çok şükür bir daha gelmedi inşallah da gelmez
Çikolata kistlerin kaç cm oldu canım Allah şifa versinMerhabalar bende katılabilir miyim? 1dusuk 1kimyasal var , bat 27 Mayıs . Geçen ay kimyasal gebelik yasadim. Sol tüp kapali sağ tüp açık,iki tarafli çikolata kisti ile hamile kalmaya çalışıyorum
Benim bu ayın sonu canım 31 mayıs hamilelik beklemiyorum tabi nasip hersey :)Çizgileri gördüğüm herkesler hamile sağlıkla gelsin minnoşlarAzze sen naptın ben test yapmayacağım çünkü hiç bişey hissetmiyorum seninde 22mayıstı sanırım
bence hamilesin ama hiç belirti olmadan hislerinle bunu bilmen annelik duygusunun vermiş olduğu mucize olabilir:)
Geç döllenme olabilir değere göre hamilesin ama 2 gün sonra tekrar baktırmalısın eğer artmışsa herşey yolundadır demek ama yinede doktora görünsen iyi olurKizlar sonuc 21.58 cikti cok mu kucuk dis gebelik midir kimsayal olabilir mi ayy napcam ben
Canım sen de belirti var mı? Akıntı VS?
Iftardan sonra gidecegm ama muane olamamGeç döllenme olabilir değere göre hamilesin ama 2 gün sonra tekrar baktırmalısın eğer artmışsa herşey yolundadır demek ama yinede doktora görünsen iyi olur
Hiç stres yapma önemli olan düzgün artması daha çok yeni olduğu için düşük çıkmıştır canım.Kizlar sonuc 21.58 cikti cok mu kucuk dis gebelik midir kimsayal olabilir mi ayy napcam ben
Kalbini duyamadılar mı kuzum? Senin ilk miydi bu daha çnce düşük kürtaj olmuşmuyduMerhaba hanımlar bugün anlamların aile dostu olan başka bir dr gittim. Direk 7.hafta anomali gelişim yok olmaz dedi sabah kürtaj yapalım dedi. Bekleme kanamaya düşüpe gerek yok dedi. Çok karışığım sanırım gidcem sabah kürtaja.
Benim de ilk 33 çıkmıştı çıkan değer hiç önemli değil takılma ona katlanarak artsın yeterKizlar sonuc 21.58 cikti cok mu kucuk dis gebelik midir kimsayal olabilir mi ayy napcam ben
Insallah cnmBenim de ilk 33 çıkmıştı çıkan değer hiç önemli değil takılma ona katlanarak artsın yeter
Ne diyeceğimi bilemiyorum...Ben bir kere yaşadım acisini ne desek boş onu biliyorum.Test yaptirmadiysaniz test yaptirmani onerebilirim sadece, Allah yardimcin olsun sana sabır versin cok uzgunumMerhaba hanımlar bugün anlamların aile dostu olan başka bir dr gittim. Direk 7.hafta anomali gelişim yok olmaz dedi sabah kürtaj yapalım dedi. Bekleme kanamaya düşüpe gerek yok dedi. Çok karışığım sanırım gidcem sabah kürtaja.
Tebrik ederim...adet tarihin ne zamandı?Kizlar sonuc 21.58 cikti cok mu kucuk dis gebelik midir kimsayal olabilir mi ayy napcam ben
14 mayis olmaliydim cnmTebrik ederim...adet tarihin ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?