Insallah cnm insallahNur topu gibi bir bebekkk❤❤❤
Amin cnm insallah sizinxe olurrvar kuzuıum yüzün hep gülsüünn
Doğumdan beri düzenli adet oluyorum gögsüslerim hiç ağrımadı halada ağrımıyor kasık ağrılarım hiç yok regl belirtileri hep yaşardım bu sefer yok öyle su gibi akıntı yok sadece zaman zaman midem kazınıyor onuda oruca bağladım birde kirpiklerim gerçekten birbirine girmişti hep koca karı işi demiştim gerçekten görünce şaşırdım yaklaşık 1 haftadır böyle ayrıca çok yorgunum onuda kızıma ve oruca bağladım ve ruhsal halim bir değişikbelirtilerim yok demissin hic mi bisey yok
bence hamilesin ama hiç belirti olmadan hislerinle bunu bilmen annelik duygusunun vermiş olduğu mucize olabilir:)Çok teşekkür ederim inş vardır bakalım adet günüme kadar beklicem
Canım hayırlı olsun var gibiSuan kan verecegim cnmmm insallahhh
Elbette cnm bekliyorum 7.30 mail gelecek 8.30 giderim doktora insallahCanım hayırlı olsun var gibikanda netleşincede bizimle paylas hemen
Umarım bebiş vardır hakkınızda hayırlısı olur inşElbette cnm bekliyorum 7.30 mail gelecek 8.30 giderim doktora insallah
Sanırım öyle ilk hamileliğimdede hemen olmadı pes ettim her ay belirti arıyordum krndimde pes ettiğim ay rüyamda kız bebeğim olduğunu gördüm ama bata 3gün falan vardı ve hiç belirti yoktu sadece regl belirtileri vardı diye hatırlıyorum o gazla gittim test aldım ve hamile olduğumu öğrenmiştim herkesin hikayesi farklı hepimizin bedeni farklı umarım Allah isteyen herkesin kucağını o minik meleklerle doldururÇizgileri gördüğüm herkesler hamile sağlıkla gelsin minnoşlarAzze sen naptın ben test yapmayacağım çünkü hiç bişey hissetmiyorum seninde 22mayıstı sanırım
bence hamilesin ama hiç belirti olmadan hislerinle bunu bilmen annelik duygusunun vermiş olduğu mucize olabilir:)
Canım bende kanama yok çok şükür sabah çok açık kahve akıntı geldi sadece bir kere şuan yok herşey yolunda dedi o yüzden almadım haftaya gittiğimde kendi doktorum yazarsa alıcam zaten şimdi almayım dedim teşekkür ederim yine deMerhaba hangi ilacı verdi acaba size
Çünkü benimde ilk hamileliğimdede baya kanamam olmuştu ve uzu n sürmüştü ben ilaçları almanızı tavsiye ederim ben günde 3 kez progestan alıyordum birde iğnesini vurulmuşum
Insallah cnm cok sagol kizlar ama benim 2 3 gundur adet gibi agrim oluyor ve gaz sancisi oluyor normal mi ki ozel hasteneye kanverdim muane icin ucuk fiyat istiyorlarUmarım bebiş vardır hakkınızda hayırlısı olur inş
Normal canım benim de oluyorInsallah cnm cok sagol kizlar ama benim 2 3 gundur adet gibi agrim oluyor ve gaz sancisi oluyor normal mi ki ozel hasteneye kanverdim muane icin ucuk fiyat istiyorlar
Hapın ismi duphosten diye birşeydi canım iğne de kağıtta yazıyor ama okuyamadım P li birşeyMerhaba hangi ilacı verdi acaba size
Çünkü benimde ilk hamileliğimdede baya kanamam olmuştu ve uzu n sürmüştü ben ilaçları almanızı tavsiye ederim ben günde 3 kez progestan alıyordum birde iğnesini vurulmuşum
Benim dün den beri su gibi akıntı geldi iç çamaşırım hafif sarartı yaptı ama çok kötü koktu ilk defa böyle oluyor, gece yatarken evde Monurol şase vardı enfeksiyon dır diye içtim, bugün çok ağrım vardı sağ tarafta, geçmi yumurtluyoz anlamadım, ovu testide yokAhh bende de bu ay yumurtlama akıntısı olmadı adete 5 gün var bugün çok hafif şeffaf beyaz akıntı geldi
Cnm ins hamileysem benim ilk ya ondan tedirgin oldumNormal canım benim de oluyor
Evet normal. Özeller ne yazık ki çok uçuk eğer özelde doğum yapmayı düşünüyorsanız bir an önce sigorta yaptırmanızı tavsiye ederim.Insallah cnm cok sagol kizlar ama benim 2 3 gundur adet gibi agrim oluyor ve gaz sancisi oluyor normal mi ki ozel hasteneye kanverdim muane icin ucuk fiyat istiyorlar
Sigortam var cnm sıkıntı yok onda ama suan cok bilgisizim ins vardir bebegimEvet normal. Özeller ne yazık ki çok uçuk eğer özelde doğum yapmayı düşünüyorsanız bir an önce sigorta yaptırmanızı tavsiye ederim.
Sen daha iyi bilirsin canım sadece lekeyse endişelenme. Benim 10.haftada olmuştu kanamam ve çık fenaydı şükürler olsun bir sıkıntı olmamıştı. Kendi doktorun daha iyi değerlendirecektir acil doktorlarına hiç güvenmiyorumHapın ismi duphosten diye birşeydi canım iğne de kağıtta yazıyor ama okuyamadım P li birşey
İnş vardır ya senle aynı anda öğrendik galiba ama ben beklicem Adet gününü hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum güzel haberlerle gelSigortam var cnm sıkıntı yok onda ama suan cok bilgisizim ins vardir bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?