Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zor süreçten geçmişsin canım allah kimseye yaşatmasın

Ne diyeceğimi bilemiyorum...Ben bir kere yaşadım acisini ne desek boş onu biliyorum.Test yaptirmadiysaniz test yaptirmani onerebilirim sadece, Allah yardimcin olsun sana sabır versin cok uzgunum
Allah razı olsun. Kürtajı olayım testi yaptır cam inşllh

Göğüslerim biraz hassas. Çok hafif akıntım oldu. Onun dışında gaz ve zaman zaöan karnımda şişlik oluyor ( gazdan dolayı sanırım)

Sen napcaksın peki diğer doktor farklı söylemişti

Benim bu ayın sonu canım 31 mayıs hamilelik beklemiyorum tabi nasip hersey :)
Canım bende beklemiyorum hayırlısı olsun napalım hem bu işler hiç belli olmaz belki bu ay gelir minnoşsenin baya varmış aynıyız sanıyordum

Suya tuttum şimdi de bu şekilde sizce varmi bisey lütfen bisey söyleyin umutlanmalimiyim
Bu da benim ki 10 gündür hergün yapıyorum ve 1 saat sonra çıkıyor ve hala adet olmadım ama 1 saatten erken de çıkmıyor ne anlamıyorum

Eklentiler

• 3A760D58-25B1-418B-AF55-EACD914FE421.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu da benim ki 10 gündür hergün yapıyorum ve 1 saat sonra çıkıyor ve hala adet olmadım ama 1 saatten erken de çıkmıyor ne anlamıyorum
Cnm insallah normal sağlıklı bir gebeliktir
Ama bir an dış gebelik geldi aklima doktora gitmedin mi ? 10 gün cok uzun süre en azindan kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…