Gec dollenme olmus olabilir canım, yumurtlama gununu biliyor muydun?? stres yapma duzgun artmasi onemli 2 gun sonraki degerin onemli14 mayis olmaliydim cnm
Adetin 1 hafta geçti sanırım peki ne zaman yumurtladın o önemliInsallah cnm
Bu ay takip etmedim cnmAdetin 1 hafta geçti sanırım peki ne zaman yumurtladın o önemli
Belli ki geç de yumurtladın kuzum daha yeni döllenmiştirBu ay takip etmedim cnm
Zor süreçten geçmişsin canım allah kimseye yaşatmasınBen bebeği kaybettim diye çok ağlamıştım çünkü bir anda boşaldı böyle kan hemen acile gitmiştik doktor kalbi atıyor düşüceği varsa düşer demişti hala o sözleri unutamıyorumve o hastaneye muayene için baya para dökmüş tük o hastaneyi vve o acil doktorlarını hiçç sevmem doktor çok önemli çünkü
İlkide boş keseydi. Yo kalp duyulmadıKalbini duyamadılar mı kuzum? Senin ilk miydi bu daha çnce düşük kürtaj olmuşmuydu
Allah razı olsun. Kürtajı olayım testi yaptır cam inşllhNe diyeceğimi bilemiyorum...Ben bir kere yaşadım acisini ne desek boş onu biliyorum.Test yaptirmadiysaniz test yaptirmani onerebilirim sadece, Allah yardimcin olsun sana sabır versin cok uzgunum
Göğüslerim biraz hassas. Çok hafif akıntım oldu. Onun dışında gaz ve zaman zaöan karnımda şişlik oluyor ( gazdan dolayı sanırım)☺❤Kuzum bende belirtiden bol ne varşaka bir yana sol kasık ağrısı var bel ağrısı ara ara, afedersin geğirme , karın şişliği, göğüslerimin koyu kısmında büyük kabarcıklar ve koyu alanın büyümesi, birde akıntı çok az, bu kadar ama psikolojik te olabilir bakalım gorucez sende varmi peki
Sen napcaksın peki diğer doktor farklı söylemiştiMerhaba hanımlar bugün anlamların aile dostu olan başka bir dr gittim. Direk 7.hafta anomali gelişim yok olmaz dedi sabah kürtaj yapalım dedi. Bekleme kanamaya düşüpe gerek yok dedi. Çok karışığım sanırım gidcem sabah kürtaja.
Önemli olan 2 kat artması kuzummmKizlar sonuc 21.58 cikti cok mu kucuk dis gebelik midir kimsayal olabilir mi ayy napcam ben
O zaman mutlaka genetik be pıhtılaşma testlerini yaptırİlkide boş keseydi. Yo kalp duyulmadı
Diğeri de geriden gelio kalp atımı yok 1 hafta bekleyelim dedi bu dr drek öyle dedi.Sen napcaksın peki diğer doktor farklı söylemişti
Aynen aklımda konuştum dr la özelde 1500 dedi kürtaj dan 20 gün sonra ancak dedi yapılabilir.O zaman mutlaka genetik be pıhtılaşma testlerini yaptır
kürtaj mı olcaksın kararlı mısınDiğeri de geriden gelio kalp atımı yok 1 hafta bekleyelim dedi bu dr drek öyle dedi.
Bat buģun ve geldi
En azından gecikmiyo canım. İnşallah bidaha ki ay olurBat buģun ve geldi
Insallah cnm yeni bat 19.06.20En azından gecikmiyo canım. İnşallah bidaha ki ay olur
Canım bende beklemiyorum hayırlısı olsun napalım hem bu işler hiç belli olmaz belki bu ay gelir minnoşBenim bu ayın sonu canım 31 mayıs hamilelik beklemiyorum tabi nasip hersey :)
Bu da benim ki 10 gündür hergün yapıyorum ve 1 saat sonra çıkıyor ve hala adet olmadım ama 1 saatten erken de çıkmıyor ne anlamıyorumSuya tuttum şimdi de bu şekilde sizce varmi bisey lütfen bisey söyleyin umutlanmalimiyim
Cnm insallah normal sağlıklı bir gebeliktirBu da benim ki 10 gündür hergün yapıyorum ve 1 saat sonra çıkıyor ve hala adet olmadım ama 1 saatten erken de çıkmıyor ne anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?