Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2 gün önce kan verdiysen bugün değişmez sonuç bence testin bozuk, eğer kan sonucun yanlış değilse tabi

Bilemiyorum erken gebelik testinde de silik pembe çizgi görünce hemen özelde kan testi yaptırdım. Kimisi diyor sonradan yükselebilir çok yeniyse diye bende emin olamıyorum. Haftaya kadar adetim gelmezse sağlık ocağında kan vericem bu kez. Artık hayırlısı rabbim ne yazmışsa o

Peki iki kez yumurtlamayı değerlendirirsek ikiz olma ihtimali var dimi Allah hayırlısını versin ama ben bi tanesine ancak hazırladım kendimi
Çift çizgi görürseniz değerlendirin bence ikiz olursa da birlikte büyürler kardeş kardeş

Testin varsa bi tekrarla istersen
Battan sonra tekrarlarim artık
Ben göremedim canım ama fotoğraftan anlasilmayabiliyor
Ben de emin değildim
Canım doğu görevindeyiz Şırnak'ta. Burada öyle markalar bulmak çok zor artık battan sonra direk kan testi mi yaptırsam diye düşünüyorum adet olmazsam

Merhaba kızlar bu ay 4.ncü çatlatma iğnemi oldum bugün 14 ncü günüm iğne günüyle birlikte birde pco var gebelik testi olmadığından ovü testi yaptım bata 6 gün var test böyle çıktı ne anlama geliyor acaba bilenler yazabilirmi

Sondurum ne canım
Sormayın Valla, merkezden anca gelebildik tahlil sonuçlarını da öğrendim beta hcg 251,6 çıktı. Ama doktorumun mesaisi bittiği için sonucumu yorumlatamıyorum. İnternette bu değer normal gibi yazıyor sen ne dersin :)

Canım ben çok iyi anlamam ama değerin gayet iyi gibi gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Bu adet tarihinin kaçıncı günü ?

Canım ben çok iyi anlamam ama değerin gayet iyi gibi gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Bu adet tarihinin kaçıncı günü ?
Aslında yarın adet olmam gerekiyor,takvime göre ama 8 mayısta ovulasyon günümdü. Üstünden tam 14 gün geçmiş olması gerekiyor. İnternette 2 haftalık 50_500 arası olmalı diyor. Sayılar tutuyor diye düşünüyorum. Amin hepimize canım

Bence değerin çok iyi cnm maşallahh

İyi akşamlar kızlar nasılsınızzzz

Normalde 2 gebeliğim oldu her İlk denemede tutmustu ama bunda korkularım var gbi. 2.gebeliğimi adete 5 gun varken öğrenmistm bundada istiyorum cunku 25i esimn dogm gnu. Rabbim aratmasn kimseye ama bu bekleyısler cok heycanlı**
Neden bu kadar korkuyorsunuz ki ? Maşallah Allah size 2 evlat nasip etmiş,3. De verir inşallah. Burda birsürü insan var yıllardır bekleyen,umudu tükenen,pisikolojisi bozulan,zar zor hamile kalıp düşük yapan,bebeği ölen. Sizin korktuğunuz şey bizim yaşadıklarımızın yanında dalga geçer gibi olmuş. Biraz hassasiyet lütfen. Eşimin doğum gününde sürpriz yapmak isterim deseniz sadece tamam. Ama korkuyorum demeniz bizim için çok üzücü.

Ayyyy hadiiii hayırlı olsun cok sevindimm. Rabbim sağlılla kucagına almayı nasip etsin canım. Birde düzenli bi şekilde artarsaa değeein süper olurr . Dua et bizedeee nasip olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…