- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Sondurum ne canımtakvimime göre 23 mayısta adet günüm. Ama 8 inde avulasyon pozitif ti üzerinden 13 gün geçince test yaptım. ☺Allah razı olsun hepimizin öyle olsun.
Beğenilen bir marka bence vardır inşallah 2 gün sonra testin varsa tekrarlarsan daha emin olursun cnm çizgi daha belirginleşmiş olursa kan verirsin.
Canım 2 gün önce kan verdiysen bugün değişmez sonuç bence testin bozuk, eğer kan sonucun yanlış değilse tabiSurelab canım markası
Canım 2 gün önce kan verdiysen bugün değişmez sonuç bence testin bozuk, eğer kan sonucun yanlış değilse tabi
Saol cnm allah ins isteyen herkese verirBen yeni hamişleri kaçırmışımVizeci06 @almestin94 Citlembik2 tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çift çizgi görürseniz değerlendirin bence ikiz olursa da birlikte büyürler kardeş kardeşPeki iki kez yumurtlamayı değerlendirirsek ikiz olma ihtimali var dimiAllah hayırlısını versin ama ben bi tanesine ancak hazırladım kendimi
Battan sonra tekrarlarim artıkTestin varsa bi tekrarla istersen
Ben de emin değildimBen göremedim canım ama fotoğraftan anlasilmayabiliyor
Canım doğu görevindeyiz Şırnak'ta. Burada öyle markalar bulmak çok zorCnm testin markası ne. yalancı pozitif cıkmıştı bende albi ve onestep markaları boyle oluyo 2 ay yaptıklarım hep bu şekilde grimsi olmuştu regl oldum arkasından .. su an aynen oyle duruyo testin varsa bat günü yap inşallah vardır yaa
Yaa çok zorÇift çizgi görürseniz değerlendirin bence ikiz olursa da birlikte büyürler kardeş kardeş
Sormayın Valla, merkezden anca gelebildik tahlil sonuçlarını da öğrendim beta hcg 251,6 çıktı. Ama doktorumun mesaisi bittiği için sonucumu yorumlatamıyorum. İnternette bu değer normal gibi yazıyor sen ne dersin :)Sondurum ne canım
Canım ben çok iyi anlamam ama değerin gayet iyi gibi gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşSormayın Valla, merkezden anca gelebildik tahlil sonuçlarını da öğrendim beta hcg 251,6 çıktı. Ama doktorumun mesaisi bittiği için sonucumu yorumlatamıyorum. İnternette bu değer normal gibi yazıyor sen ne dersin :)
Aslında yarın adet olmam gerekiyor,takvime göre ama 8 mayısta ovulasyon günümdü. Üstünden tam 14 gün geçmiş olması gerekiyor. İnternette 2 haftalık 50_500 arası olmalı diyor. Sayılar tutuyor diye düşünüyorum. Amin hepimize canımCanım ben çok iyi anlamam ama değerin gayet iyi gibi gözüküyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşBu adet tarihinin kaçıncı günü ?
Bence değerin çok iyi cnm maşallahhAslında yarın adet olmam gerekiyor,takvime göre ama 8 mayısta ovulasyon günümdü. Üstünden tam 14 gün geçmiş olması gerekiyor. İnternette 2 haftalık 50_500 arası olmalı diyor. Sayılar tutuyor diye düşünüyorum. Amin hepimize canım
Azze sen ikiz bebeğe hamileydin ya. Ben mi karıştırdımBenim bu ayın sonu canım 31 mayıs hamilelik beklemiyorum tabi nasip hersey :)
ahh nerde kuzummAzze sen ikiz bebeğe hamileydin ya. Ben mi karıştırdım
Aşılama yaptıran vardı,hatta 11. Gün belli olmıştu ve ikizdi. Kim acaba oahh nerde kuzumm
Neden bu kadar korkuyorsunuz ki ? Maşallah Allah size 2 evlat nasip etmiş,3. De verir inşallah. Burda birsürü insan var yıllardır bekleyen,umudu tükenen,pisikolojisi bozulan,zar zor hamile kalıp düşük yapan,bebeği ölen. Sizin korktuğunuz şey bizim yaşadıklarımızın yanında dalga geçer gibi olmuş. Biraz hassasiyet lütfen. Eşimin doğum gününde sürpriz yapmak isterim deseniz sadece tamam. Ama korkuyorum demeniz bizim için çok üzücü.Normalde 2 gebeliğim oldu her İlk denemede tutmustu ama bunda korkularım var gbi. 2.gebeliğimi adete 5 gun varken öğrenmistm bundada istiyorum cunku 25i esimn dogm gnu. Rabbim aratmasn kimseye ama bu bekleyısler cok heycanlı**
Ayyyy hadiiii hayırlı olsun cok sevindimm. Rabbim sağlılla kucagına almayı nasip etsin canım. Birde düzenli bi şekilde artarsaa değeein süper olurrSormayın Valla, merkezden anca gelebildik tahlil sonuçlarını da öğrendim beta hcg 251,6 çıktı. Ama doktorumun mesaisi bittiği için sonucumu yorumlatamıyorum. İnternette bu değer normal gibi yazıyor sen ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?