Rüyamda da gördüm böyle kuruma çizgisiKuruma cizgisi dedikleri sey mi bu? Ama o beyaz olmuyor muydu
Yaa ne zaman umudumu bitirsem rabbim karşıma bir şey çıkartıyor. İnşallah benimde böyle olur
Üstünü çıkardım da sanırım kuruma çizgisiydi kuzum o ya. Baksana
umudunu yitirma inşallah minnak bi habercidir
ama herşeye rağmende hazırlıklı ol
Hic anlamiyorum ben bu idrarda gebelik testlerinden kuzu inşallah mercimek geliyordurRüyamda da gördüm böyle kuruma çizgisi
İnşallah ama sanırım heveslenmek için erken görmek istediğimizi görüyoruzHic anlamiyorum ben bu idrarda gebelik testlerinden kuzu inşallah mercimek geliyordur
Yumurtlama günü benimde birliktelik oldu ilişki üzerine 8 gün geçti test yapmamak İcin direniyorum yapasım varNormalde bat 25 mayıs ama 19 mayısta yumurtladım test yapsam mı acaba diye düşünmüyo değilim
Çigdem hanimdan memnunmuydunuz ve basiniz sagolsun ins en yakin zamanda saglimla kucaginuza gelir melegnizO hastane de gebelik takibim yapılıyordu canım çiğdem hanım da. Bebeğimi de o hastanede kaybettim
Daha erken kuzum bi 3-4 gün daha bekle bence. Yumurtlama beklenen tarihte mi olduYumurtlama günü benimde birliktelik oldu ilişki üzerine 8 gün geçti test yapmamak İcin direniyorum yapasım var
Canım ben ne bileyim kötü anılarım olduğu için tam olarak nasıl anlayamıyorum ama şuan ayrıldı koru dan zaten kendi kliniğini açtıÇigdem hanimdan memnunmuydunuz ve basiniz sagolsun ins en yakin zamanda saglimla kucaginuza gelir melegniz
Evet 15 mayıs yumurtlama günüydü. 25 mayısı bekliyorum bende o gun yapıcam 2 tane erken gebelik testi aldm.Daha erken kuzum bi 3-4 gün daha bekle bence. Yumurtlama beklenen tarihte mi oldu
Tesekkur ederim insallah cok guzel anilarinizin olacagi guzel bir doktornuz olurCanım ben ne bileyim kötü anılarım olduğu için tam olarak nasıl anlayamıyorum ama şuan ayrıldı koru dan zaten kendi kliniğini açtı
Benim kuzenim ona doğum yapmıştı hiç memnun değildi eşide orda çalışıyordu tabi iyi araştırmak lazım memnuniyet kişiye göre değişir sanırımCanım ben ne bileyim kötü anılarım olduğu için tam olarak nasıl anlayamıyorum ama şuan ayrıldı koru dan zaten kendi kliniğini açtı
26 sında bile yapabilirsin çifte bayram yaşarız inşallahEvet 15 mayıs yumurtlama günüydü. 25 mayısı bekliyorum bende o gun yapıcam 2 tane erken gebelik testi aldm.
Eşimn dogm gnu 25 mayıs 15 mayısta benm dogm gnu Du. Benm dogm gnumdd yaptık sonucu esımn dogm gnunde almak istiyorum26 sında bile yapabilirsin çifte bayram yaşarız inşallah
Ayyy inşallah olurrrEşimn dogm gnu 25 mayıs 15 mayısta benm dogm gnu Du. Benm dogm gnumdd yaptık sonucu esımn dogm gnunde almak istiyorumhakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederiim canım Allah isteyen herkese nasip etsinBen yeni hamişleri kaçırmışım @Vizeci06 A almestin94 @NasipAe tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sonunda kendimi yumurtlama gunu arkadasi buldumBenim de yumurtlamam 16 mayıselimde fazla test vardı bugün dayanamayıp yaptım negatif. Tekrar günüm geçtikten sonra yapmayı düşünüyorum. Allah hayırlı sağlıklı gebelikler versin inş size de bana da benim kasiklarimda hafif ağrı var sizde de var mı?
Insallah birlikte güzel haber alırızSonunda kendimi yumurtlama gunu arkadasi buldumbende kendimi tuttum yapmadim test t bugun buyuk ihtimalle negatif olacakmis.ben de hicbir belirti yok normalde adetime 1 hafta kala kasik agrim baslardi simdi o bile yok hicbirsey yok keskem olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?