Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben ne bileyim kötü anılarım olduğu için tam olarak nasıl anlayamıyorum ama şuan ayrıldı koru dan zaten kendi kliniğini açtı
Benim kuzenim ona doğum yapmıştı hiç memnun değildi eşide orda çalışıyordu tabi iyi araştırmak lazım memnuniyet kişiye göre değişir sanırım

Sonunda kendimi yumurtlama gunu arkadasi buldum bende kendimi tuttum yapmadim test t bugun buyuk ihtimalle negatif olacakmis.ben de hicbir belirti yok normalde adetime 1 hafta kala kasik agrim baslardi simdi o bile yok hicbirsey yok keskem olsa

Sonunda kendimi yumurtlama gunu arkadasi buldum bende kendimi tuttum yapmadim test t bugun buyuk ihtimalle negatif olacakmis.ben de hicbir belirti yok normalde adetime 1 hafta kala kasik agrim baslardi simdi o bile yok hicbirsey yok keskem olsa
Insallah birlikte güzel haber alırız negatif görünce insan üzülüyor tekrar yapmaya nasıl cesaret ederim bilmiyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…