Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, 16 Mayıs yumurtlama günümdü. Çok siliklestigini görünce 2 gün sonrasında ovulasyon testini yapmayı bıraktım. Şimdi bat a 8 gün kala tekrar yapayım dedim böyle çıktı. İkinci kez yumurtlama mi oluyor? yumurtlama günümdeki kadar koyu değil ama

Son düzenleme:
Insallah birlikte güzel haber alırız negatif görünce insan üzülüyor tekrar yapmaya nasıl cesaret ederim bilmiyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım
İnsallah canim ya iki hamis oluruzbenim de ilk ovulasyon testi deneyimimdi ne cok ortak yonumuz varmisfarkli belirtiler yasarsan veya testin pozitif olursa mutlaka paylas ben de paylasirim

İnsallah canim ya iki hamis oluruzbenim de ilk ovulasyon testi deneyimimdi ne cok ortak yonumuz varmisfarkli belirtiler yasarsan veya testin pozitif olursa mutlaka paylas ben de paylasirim
Tabi tabii paylaşırım ilk gebeliğin mi senin öyle bi heyecan hissettim

Kızlar ne düşünüyorsunuz? Hayalet çizgi var mı sizce? Adetime 3 gün var ama merak ettim artık

Eklentiler

• IMG_20200522_155148.webp
    6 KB · Görüntüleme: 96
Ayni tarihte 3 kişi olduk demek testini gördüm lh in artmış ama tam yumurtlama denemez akşama ve yarın tekrar deneyebilirsin. Burada iki kez yumurtlayanlari görmüştüm
Peki iki kez yumurtlamayı değerlendirirsek ikiz olma ihtimali var dimi Allah hayırlısını versin ama ben bi tanesine ancak hazırladım kendimi

Ayyy inşallah olurrr ben de çifte bayram yaşamak istiyorum
Dayanamayıp testi yaptım. Birsey cıkmadı sonra testin içini açtım bunla karsılastım..
Sonunda kendimi yumurtlama gunu arkadasi buldum bende kendimi tuttum yapmadim test t bugun buyuk ihtimalle negatif olacakmis.ben de hicbir belirti yok normalde adetime 1 hafta kala kasik agrim baslardi simdi o bile yok hicbirsey yok keskem olsa
Benmde 15 mayıs. Hangi testi yapıyorsun. Ben bugün yaptım tek cızgıydı ama testi actım ıcnde 2.cizgi var anlayamadım

Öncesinde hiç böyle silik çizgilerle karşılaşmamıştım Yumurtlamamın 14. Günü bugün..
cnm testin markası ne acaba bazı markalar yalanci pozitif veriyo ama pembemsi duruyo vardır inşallah
Yok kuzu ya ilk yaptığımda bembeyazdı şimdi baktım t den sonrası full pembe. Şimdi suyun altına tuttum bakalım ama anlamadım
Kurumaya benzemiyordu hadi hayırlısı olsun inşallah vardır cnm

5. Dk dan itibaren vardı
Cnm testin markası ne. yalancı pozitif cıkmıştı bende albi ve onestep markaları boyle oluyo 2 ay yaptıklarım hep bu şekilde grimsi olmuştu regl oldum arkasından .. su an aynen oyle duruyo testin varsa bat günü yap inşallah vardır yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…