İnsallah canim ya iki hamis oluruzInsallah birlikte güzel haber alırıznegatif görünce insan üzülüyor tekrar yapmaya nasıl cesaret ederim bilmiyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım
Bunu hakkında ne düşünüyorsunuzKızlar merhaba, 16 Mayıs yumurtlama günümdü. Çok siliklestigini görünce 2 gün sonrasında ovulasyon testini yapmayı bıraktım. Şimdi bat a 8 gün kala tekrar yapayım dedim böyle çıktı. İkinci kez yumurtlama mi oluyor? yumurtlama günümdeki kadar koyu değil amaEki Görüntüle 2638517
Tabi tabii paylaşırımİnsallah canim ya iki hamis oluruzbenim de ilk ovulasyon testi deneyimimdi ne cok ortak yonumuz varmis farkli belirtiler yasarsan veya testin pozitif olursa mutlaka paylas ben de paylasirim
Peki iki kez yumurtlamayı değerlendirirsek ikiz olma ihtimali var dimiAyni tarihte 3 kişi olduk demektestini gördüm lh in artmış ama tam yumurtlama denemez akşama ve yarın tekrar deneyebilirsin. Burada iki kez yumurtlayanlari görmüştüm
11 nde yumurtlamıştım canımKuzu sen ne zaman yumurtlamıştın
Dayanamayıp testi yaptım. Birsey cıkmadı sonra testin içini açtım bunla karsılastım..Ayyy inşallah olurrrben de çifte bayram yaşamak istiyorum
Benmde 15 mayıs. Hangi testi yapıyorsun. Ben bugün yaptım tek cızgıydı ama testi actım ıcnde 2.cizgi var anlayamadımSonunda kendimi yumurtlama gunu arkadasi buldumbende kendimi tuttum yapmadim test t bugun buyuk ihtimalle negatif olacakmis.ben de hicbir belirti yok normalde adetime 1 hafta kala kasik agrim baslardi simdi o bile yok hicbirsey yok keskem olsa
Testinde sonradan cizgi cıkmıs şimdi gördüm kız benimde öyle cıktı bugün önce acaba mı dedim sonra yok ya dedim suya bile tutmadımYine bi testi daha boşa harcamış bulunmaktayımhaftaya gidicem kan vermeye☺
Kızlar?Kızlar ne düşünüyorsunuz? Hayalet çizgi var mı sizce? Adetime 3 gün var ama merak ettim artık
Canım gölge gibi bişey var ama hemen mi cıktı sonradan mı?Kızlar ne düşünüyorsunuz? Hayalet çizgi var mı sizce? Adetime 3 gün var ama merak ettim artık
5. Dk dan itibaren vardıCanım gölge gibi bişey var ama hemen mi cıktı sonradan mı?
Testin varsa bi tekrarla istersen5. Dk dan itibaren vardı
cnm testin markası ne acaba bazı markalar yalanci pozitif veriyo ama pembemsi duruyo vardır inşallahÖncesinde hiç böyle silik çizgilerle karşılaşmamıştımYumurtlamamın 14. Günü bugün..
Kurumaya benzemiyordu hadi hayırlısı olsun inşallah vardır cnmYok kuzu ya ilk yaptığımda bembeyazdı şimdi baktım t den sonrası full pembe. Şimdi suyun altına tuttum bakalım ama anlamadım
Ben göremedim canım ama fotoğraftan anlasilmayabiliyorKızlar ne düşünüyorsunuz? Hayalet çizgi var mı sizce? Adetime 3 gün var ama merak ettim artık
cnm testin markası ne acaba bazı markalar yalanci pozitif veriyo ama pembemsi duruyo vardır inşallah
Kurumaya benzemiyordu hadi hayırlısı olsun inşallah vardır cnm
Cnm testin markası ne. yalancı pozitif cıkmıştı bende albi ve onestep markaları boyle oluyo 2 ay yaptıklarım hep bu şekilde grimsi olmuştu regl oldum arkasından .. su an aynen oyle duruyo testin varsa bat günü yap inşallah vardır yaa5. Dk dan itibaren vardı
Beğenilen bir marka bence vardır inşallah 2 gün sonra testin varsa tekrarlarsan daha emin olursun cnm çizgi daha belirginleşmiş olursa kan verirsin.Surelab canım markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?