- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Katılıyorum sizeNeden bu kadar korkuyorsunuz ki ? Maşallah Allah size 2 evlat nasip etmiş,3. De verir inşallah. Burda birsürü insan var yıllardır bekleyen,umudu tükenen,pisikolojisi bozulan,zar zor hamile kalıp düşük yapan,bebeği ölen. Sizin korktuğunuz şey bizim yaşadıklarımızın yanında dalga geçer gibi olmuş. Biraz hassasiyet lütfen. Eşimin doğum gününde sürpriz yapmak isterim deseniz sadece tamam. Ama korkuyorum demeniz bizim için çok üzücü.
Dayanamayıp testi yaptım. Birsey cıkmadı sonra testin içini açtım bunla karsılastım..
Benmde 15 mayıs. Hangi testi yapıyorsun. Ben bugün yaptım tek cızgıydı ama testi actım ıcnde 2.cizgi var anlayamadım
Yalnız 2 gebelik geçrdim ilk gebelik erken dogumla sonuclanıp yogun bakım kapısında geçti. 2 gebelikte ikiz bebeklerini kaybettim kimseyle dalga geçer gbi niyetim yok. Bazen rabbim gec verir ama saglıklı verir bazense ilk denemede verip böyle sagljk sorunları İle sınayabilir. Ben birilerini incitecek bişey dediğimi düşünmüyorum incittiğim varsada farkında olmadan affola.Neden bu kadar korkuyorsunuz ki ? Maşallah Allah size 2 evlat nasip etmiş,3. De verir inşallah. Burda birsürü insan var yıllardır bekleyen,umudu tükenen,pisikolojisi bozulan,zar zor hamile kalıp düşük yapan,bebeği ölen. Sizin korktuğunuz şey bizim yaşadıklarımızın yanında dalga geçer gibi olmuş. Biraz hassasiyet lütfen. Eşimin doğum gününde sürpriz yapmak isterim deseniz sadece tamam. Ama korkuyorum demeniz bizim için çok üzücü.
Gecmis olsun canımBen 6 haftalik bebegimin bugun dustugunu ogrendim((
Geçmiş olsunBen 6 haftalik bebegimin bugun dustugunu ogrendim((
İki ihtimal olabilir yumurtadasim ya ikinci kez yumurtluyorsundur ki degerlendirirsen ikiz olma ihtimali var diger ihtimal hamile olabilirsin
Kimyasal gebelik mi yoksa çok geçmiş olsun inş Rabbim bidaa nasip eder üzülmeyinBen 6 haftalik bebegimin bugun dustugunu ogrendim((
Canımm geçmiş olsun. Tekrar sağlıkla hamile kalırsın inşallahBen 6 haftalik bebegimin bugun dustugunu ogrendim((
Üzülmeyin İnş birdaha kine bebeğiniz size sımsıkı tutunurBen 6 haftalik bebegimin bugun dustugunu ogrendim((
Selam kızlar bat 14 mayıstı geçen hafta test yaptım tek çizgiydi hala regl olmayınca dün de Dr a gittim kanda baktı sonuç negatif geldi ama ben hala regl olmadım Dr a sordum ne yapmam lazım diye bekleyin bayramdan sonra mutlaka olursunuz dedi bebek istediğimi söyledim doğum kontrol hapı kullanın bir ay dedi kafam iyice karıştı. Zaten pek de ilgilenmedi özel hastane olmasına rağmen. Bir daha ne zaman geleyim dedim. Yıl sonuna doğru dedi daha da şaşırdım sizce ne yapsamCnm bence testi tekrarla en azından kafanda soru işareti kalmaz olmadı doktora gidersin vardır inşallah
Canım ikiz olma ihtimaline hazırlıklı değilim o yüzden degerlendirmedim. Diğer ihtimal ise çok umitlendiriciiİki ihtimal olabilir yumurtadasim ya ikinci kez yumurtluyorsundur ki degerlendirirsen ikiz olma ihtimali var diger ihtimal hamile olabilirsin
Bence bir hafta kala çıkmaz tabi bu benim fikrim cnm bence hamile olabilirsin doktor daha iyi bilir amakızlar merhaba reglime 7 gün var kadın doğuma gittim bugun kasığımda gecmeyen agrı var dye. muayene etti ve endometrıum kalınlasmıs 18 mm olmus gebelık olabılır dedı. bnde sordum adet olmadan oncede kalınlasıyor o olablır mı dedım. hayır lokal kalınlasmaydı. o yuzdn gebelık olablır dedım zaten dedı. cıkmaz ama beta hcg yapalım dedı yaptık0.29 ben 4 gun once yaptrıdım 0.100 cıkmıştı. bugun itibari le 3 katına çıkmıs evet gebe değiılm sonuç negatif ama cok kafam karıstı. dr gunun gecmesını bekle dedı. endometrıum kalınlığı kafamı karıstırdı. bırde bır hafta kala kanda çıkmaz mı beta hcg?Azze bu konuda bır bılgın var mım acaba
Burda ben dahil birçok insanın bir tane bile bebeği Yok oyüzden gerçekten bi çocuğunuz var hiç üzülmeyin Rabbim bir taneyi bile aratmasın yaşadığınız ikiz kaybına çok çok üzüldüm Rabbim hiççç kimseyi evladıyla sınamasın inş dilediğiniz gibi sağlıkla hayırlısı ile 2.bebeğinizde olurYalnız 2 gebelik geçrdim ilk gebelik erken dogumla sonuclanıp yogun bakım kapısında geçti. 2 gebelikte ikiz bebeklerini kaybettim kimseyle dalga geçer gbi niyetim yok. Bazen rabbim gec verir ama saglıklı verir bazense ilk denemede verip böyle sagljk sorunları İle sınayabilir. Ben birilerini incitecek bişey dediğimi düşünmüyorum incittiğim varsada farkında olmadan affola.
kızlar merhaba reglime 7 gün var kadın doğuma gittim bugun kasığımda gecmeyen agrı var dye. muayene etti ve endometrıum kalınlasmıs 18 mm olmus gebelık olabılır dedı. bnde sordum adet olmadan oncede kalınlasıyor o olablır mı dedım. hayır lokal kalınlasmaydı. o yuzdn gebelık olablır dedım zaten dedı. cıkmaz ama beta hcg yapalım dedı yaptık0.29 ben 4 gun once yaptrıdım 0.100 cıkmıştı. bugun itibari le 3 katına çıkmıs evet gebe değiılm sonuç negatif ama cok kafam karıstı. dr gunun gecmesını bekle dedı. endometrıum kalınlığı kafamı karıstırdı. bırde bır hafta kala kanda çıkmaz mı beta hcg?Azze bu konuda bır bılgın var mım acaba
Selam canım biraz erken değil mi daha 7 gün varmış regle. Bence bat geçerse yeniden test yaptır emin olursunBence bir hafta kala çıkmaz tabi bu benim fikrim cnm bence hamile olabilirsin doktor daha iyi bilir ama
Bu resimde ki ne canım gebelik testi miKızlar günaydınnnnn. Bu pik olmuş mu şimdi :)
0.29 ise bir şeyler var demektir.Yine 0.100 olsa hiçbirşey yok derdim.3 gün sonra 3 katı çıktı demişsin yaa işte o 3 katı çıkan değer kaçtı?kızlar merhaba reglime 7 gün var kadın doğuma gittim bugun kasığımda gecmeyen agrı var dye. muayene etti ve endometrıum kalınlasmıs 18 mm olmus gebelık olabılır dedı. bnde sordum adet olmadan oncede kalınlasıyor o olablır mı dedım. hayır lokal kalınlasmaydı. o yuzdn gebelık olablır dedım zaten dedı. cıkmaz ama beta hcg yapalım dedı yaptık0.29 ben 4 gun once yaptrıdım 0.100 cıkmıştı. bugun itibari le 3 katına çıkmıs evet gebe değiılm sonuç negatif ama cok kafam karıstı. dr gunun gecmesını bekle dedı. endometrıum kalınlığı kafamı karıstırdı. bırde bır hafta kala kanda çıkmaz mı beta hcg?Azze bu konuda bır bılgın var mım acaba
Bu resimde ki ne canım gebelik testi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?