Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah gelmez çiçeğimm
İnşallah canım ama artık bir an önce olayımda bitsinde yeni aya başlayayım kafasındayım zaman cok cabuk geciyor bu topikte bir aydan fazla oldu zaman geçireli keşke hamile çıkmak nasip olsaydı gerçii ben hamile kalana kadar dururum burda

Ben 3 gün lekemenmeden sonra regl oldum canım gecen ay da boyle olmuştu önce leke geliyo vücudum değişik şeyler yapmaya basladı hiç sevmiyorum regl olmayı cok halsizim cok yoğun olurum çünkü. İnşallah sende bebik vardır kırmızı gelene kadar umutluyuz gelmezse de beraber diğer ayı bekleriz kısmet deyip cnm

ölene kadar burdayız

İnşallah canım tez zamandaa mutlu haberler veririz birbirimize

İyidir canım napalım yumurtlamaya çalışıyorum kendi adıma sen nasılsın atlattın galiba yumurtlamayı

İyiyim bende canım atlattım Yumurtlamayı, İnş sende atlatırsın bir an önce :) ama benim tutmadı galiba yine. Regl sancılarım başladı.

benım idrarda da kanda da cıkmadı

Azze regl oldum sonunda 22 Mayıs'ta, ilk ya ondan heralde moralim çok bozuk salak gibi düşük olmasaydı şimdi şu kadar haftalık olacaktı falan gibi düşünceler geliyor

İyiyim bende canım atlattım Yumurtlamayı, İnş sende atlatırsın bir an önce :) ama benim tutmadı galiba yine. Regl sancılarım başladı.
İnşallah canım yumurtlamayı yakalayabilirsem hala pik olmadı
Hayırlısı olsun kuzum belki vardır da onun ağrısıdır biliyorsun belirtiler aynı oluyor ama çok bir şey de diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…