İnşallah canım yumurtlamayı yakalayabilirsem hala pik olmadı
Hayırlısı olsun kuzum belki vardır da onun ağrısıdır biliyorsun belirtiler aynı oluyor ama çok bir şey de diyemiyorum
Yaaaaaaa tebrik ederim adet gunu muyduKızlar ben şok sonuç bu
Evet dün olacaktım ama bugün hissettim hamileyim sanırım yinede net hamilesin denir mi bununla ?teşekkür ederim cnmYaaaaaaa tebrik ederim adet gunu muydu
Evet dün olacaktım ama bugün hissettim hamileyim sanırım yinede net hamilesin denir mi bununla ?teşekkür ederim cnm
[/QUOTE
Çok tebrik ederim CanımYumurtlamayı değerlendirmişmiydin neler yaptın belirtiler nelerdi
Evet dün olacaktım ama bugün hissettim hamileyim sanırım yinede net hamilesin denir mi bununla ?teşekkür ederim cnm
Tebrikleribiallah sağlıkla kucağına alırsın canımKızlar ben şok sonuç bu
Herzaman ediyorum :) isteyen herkese nasip olsun. Umarım siz de en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız.Ayyyy hadiiii hayırlı olsun cok sevindimm. Rabbim sağlılla kucagına almayı nasip etsin canım. Birde düzenli bi şekilde artarsaa değeein süper olurr. Dua et bizedeee nasip olsun inşallahh
Amin cnm sağlıkla gelsin inşTebrikleribiallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Sen rahat ol. Kullandığım ilaç için doktor bana başta olabilecekleri sıralamıştı kızım da. Ben hep pozitif baktım. Çok şükür sağlıklı bir evladım var. Şimdi kardeş düşünüyoruz. Aynı durum yine geçerli. Rabbim büyük. Unutma sen iyi olursan o da iyi olacak. Bu hep böyleAmin cnm sağlıkla gelsin inşherkes hamile kalıp doğuruyor gibi gelirdi hamile kalıyorsun uğraşıyorsun devam edecek mi hamilelik sağlıklı mı devamlı kafada soru işareti ..Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı evlat nasip etsin
Azze regl oldum sonunda 22 Mayıs'ta, ilk ya ondan heralde moralim çok bozuk salak gibi düşük olmasaydı şimdi şu kadar haftalık olacaktı falan gibi düşünceler geliyor
yaaaaaKızlar ben şok sonuç bu
Ne güzel hep 2çocuğum olsun hayali kurdum hayatta bi kız bi oğlan bir çocuk ne zor doğuyormuş hiç bilmezdim içimi çok rahatlattın çok teşekkür ederim hayırlısı ise tutunsun bana hep böyle istedim hayırlısı ise gelsin dedim rabbim 2.evladıda nasip etsin sana inş sağlıkla gelsin evladınSen rahat ol. Kullandığım ilaç için doktor bana başta olabilecekleri sıralamıştı kızım da. Ben hep pozitif baktım. Çok şükür sağlıklı bir evladım var. Şimdi kardeş düşünüyoruz. Aynı durum yine geçerli. Rabbim büyük. Unutma sen iyi olursan o da iyi olacak. Bu hep böyle
Çok teşekkür ederim rabbim isteten herkese nasip etsinbu yapma lütfen, biyolojik olarak hiç bir engel olmazsa dahi bazen gebe kalınamıyor
tek sebebi ruhsal, kendini yıpratma ve yüreğini ferak tut
belki büyüyecek ama daha kötü sıkıntılar başgösterecekti
inşallah güzel zaman da yeniden gebe alır ve hayırlı sağlıklı şekilde doğurursun
yaaaaa
çok tebrik ederimmmm
Amin canım inşallah. Allah isteyen herkese sağlıklı aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahNe güzel hep 2çocuğum olsun hayali kurdum hayatta bi kız bi oğlan bir çocuk ne zor doğuyormuş hiç bilmezdim içimi çok rahatlattın çok teşekkür ederim hayırlısı ise tutunsun bana hep böyle istedim hayırlısı ise gelsin dedim rabbim 2.evladıda nasip etsin sana inş sağlıkla gelsin evladın
Her testte olmuyor canım o erken dönem gebelik testi diye bir test var odur kesin. Biraz daha sabır ama stresse de sokma kendini bayram sonunda bir test daha yap bence inş vardır gebelik.reglinee 7 gun kala evde test yapıp ogrenenler varmıs aslında erken mı bılmıyorum
Benimde testler negatif 9 gün geçti günüm de ama hala regl de olamadımbenım idrarda da kanda da cıkmadı
Anladım cnm kullandığım gebelik testlerine benzettim de ondan sordum. Umarım bu ay bir gebelik nasip olur size hadi inş güzel haberlerinizi bekliyorumYok canım ovülasyon testi
8 inde yumurtalyıp 1 hafta sonra belli mi oldu ooo süperCanım ben hemen anlatayım ben 2 takvimden takip ediyorum ekte mavi gözükenler yumurtlama tahmini günler kalp işareti koyduklarım değerlendirdiğim günler 2günde bir benim sıfır belirtim oldu çok gazım vardı ama onu belirti olarak görmedim sadece dün adet günümde çok ağrım oldu yattım adeti bekledim sonrA kayboldu sabah kasık batmam oldu ozmn anladım ama yinede kan tahlili vermeliyim bilmiyorum daha önceki bi hafta içinde düştü belki buda tutunamayacak bi hafta beklesem mi diyorum hayırlısı olsun herşeyinBu kesin hamilelikse tabi bu söylediklerim ...
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın bebişiniziKızlar ben şok sonuç bu
Amin çoook teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?