- 11 Mayıs 2020
- 64
- 19
- 3
- 34
ınsallah Allah raxı olsunHer testte olmuyor canım o erken dönem gebelik testi diye bir test var odur kesin. Biraz daha sabır ama stresse de sokma kendini bayram sonunda bir test daha yap bence inş vardır gebelik.
Üzülme canım zamanı var bi vakti saati varKizlar benim ilk asilamaydi bat a 2 gun kala hasta oldum (su an) Malesef.. Allah su an sabirsizlikla bekleyen her birinize nasip kismet etsin insallah
bnde sağlık çalısanıyım. eger acıle gıdeceksenız gıtmeden arayın pandemı hastanesı degılse alırlar yoksa yapmazlar. devlet hastaenelerı de su surecte acılden test yapmaz sanmıyorum. ben gıtmeden aramıstım pandemı hastanesı olmadıgı ıcın gıttım kendımde. bırde yolda polıs cevırırıse hamılelık testı yaptırmaya gıdıyoruz demeyınDevlet hastanesi acillerine veya özel acile gidilebilir canım
Zaten o yorulup tükendiğin an bosveriyosun
Bende öyle diyorum yıpratmıcam kendimiAynen öyle. Artık oluruna bıraktım. Zamanı gelince kavuşacağım nede olsa. Şu süreç geçsin direk tüp bebek yaptıracağım.
Yakalarsın bu ay bende geç yakaladım canım. Diğer hamilelğimde regl ağrısı yoktu. Ondan ümidim yok. Hayırlısı olsun artık. Eskisi kadar çok uğraşmıyorum da yoruldum cidden yoruldum.
Aynen öyle. Artık oluruna bıraktım. Zamanı gelince kavuşacağım nede olsa. Şu süreç geçsin direk tüp bebek yaptıracağım.
Aynen kuzular insan yoruluyor her ay bir heyecan sonra hüsran, Allah hayırlı sağlıklı evlat versin en önemlisiBende öyle diyorum yıpratmıcam kendimi
Aynen kuzular insan yoruluyor her ay bir heyecan sonra hüsran, Allah hayırlı sağlıklı evlat versin en önemlisi
Olmazsa da tüp bebekle çatır çatır doğurcaz merak etmeyin
Düne kadar sıfır belirti bugünlerde ağrım var neden bilmiyorum kuzu tahlilim Yok hayırlısı olsun neden bilmiyorum içimde sıkıntılar varyaaa beybisuu hamilsnn
Polis çevirirse ne denir kibnde sağlık çalısanıyım. eger acıle gıdeceksenız gıtmeden arayın pandemı hastanesı degılse alırlar yoksa yapmazlar. devlet hastaenelerı de su surecte acılden test yapmaz sanmıyorum. ben gıtmeden aramıstım pandemı hastanesı olmadıgı ıcın gıttım kendımde. bırde yolda polıs cevırırıse hamılelık testı yaptırmaya gıdıyoruz demeyın
Tebrik ederim canmKızlar ben şok sonuç bu
Kesinlikle bekleme. Hemen git. Tekrar böyle bir durumla karşılalmayı riske edemezsin. Git söyle daha önceki durumunu ve hemen önlem alsınlarKuzum eşim eskisinde bi haftada düştüğü için gitmeyelim bekleyelim dedi bende merak ediyorum aslında ama sokağa çıkma yasağı var gidilir mi sağlık Ocak’ları kapalıdır
Annemle konusuyodum Allah sizede nasip etsin felan dedi bende dedim anne hic kafama takmıyorum hic olmadı tüp bebek denerizAynen kuzular insan yoruluyor her ay bir heyecan sonra hüsran, Allah hayırlı sağlıklı evlat versin en önemlisi
Olmazsa da tüp bebekle çatır çatır doğurcaz merak etmeyin
kanamam var de. yada kadın doğum dr gozukmek gerek acıle gıdıyoruz dersın sorgulamazlar :) hersey gonlunce olsun..Polis çevirirse ne denir kibilemedim öyle süreçteyiz ki bide korona olmamak için uğraşıyoruz işe başlayınca ne olacak bilmiyorum cnm çokk saol
Canım bunu herkes düşünür. Sen içini ferah tut. Elinde test varsa yarın tekrarla koyulasma olursa saglıklı ilerliyodur merak etmeDüne kadar sıfır belirti bugünlerde ağrım var neden bilmiyorum kuzu tahlilim Yok hayırlısı olsun neden bilmiyorum içimde sıkıntılar varHamile kalmaya uğraş sonrA düşer mi acaba diye bekle sonrA sağlıklı mıdır onu düşün gerçekten gamsız olmak lazım
canım senin yarın bat dimiKızlar kuruma cızgısı İle karsılap sonra hamıle olan var mı..
uzulmeyın rabbım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın .Mwrhaba kizlar maalesef cok uzgunum bu bayram çifte bayram olacak diye düşünürken beta dusmeye basladi 21.58 den 19.85 e hastahaneden yeni geldim maalesef adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?