- 11 Mayıs 2020
- 64
- 19
- 3
- 34
benımde oyle...Merhaba kızlar,
Ben aşırı derecede üşüyorum üstümde kazak yelek battaniye herşey var ve ben titriyorum herhangi bir soğuk algınlığım yok ilk defa başıma böyle birley geliyor bata 2 gün var diğer hamileliğimdede sıcaklık basardı varmı bir öneriniz
Amin cnm insallahuzulmeyın rabbım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın .
Ben de aynı senin gibiyim. İki gündür üst üste giyiniyorum. Burada havalar da biraz serin gidiyor am evdekilere göre elim ayağım buz öyle bahsettikleri ateş falan basmıyor yaniMerhaba kızlar,
Ben aşırı derecede üşüyorum üstümde kazak yelek battaniye herşey var ve ben titriyorum herhangi bir soğuk algınlığım yok ilk defa başıma böyle birley geliyor bata 2 gün var diğer hamileliğimdede sıcaklık basardı varmı bir öneriniz
Çok üzüldüm canımyaa kimyasal oldu demekkiMwrhaba kizlar maalesef cok uzgunum bu bayram çifte bayram olacak diye düşünürken beta dusmeye basladi 21.58 den 19.85 e hastahaneden yeni geldim maalesef adet oluyorum
canımm cok üzüldümMwrhaba kizlar maalesef cok uzgunum bu bayram çifte bayram olacak diye düşünürken beta dusmeye basladi 21.58 den 19.85 e hastahaneden yeni geldim maalesef adet oluyorum
bu yapma lütfen, biyolojik olarak hiç bir engel olmazsa dahi bazen gebe kalınamıyor
tek sebebi ruhsal, kendini yıpratma ve yüreğini ferak tut
belki büyüyecek ama
Amin canım insan aslında hepsini biliyor ama işte yine de böyle saçmalıyor bazen heralde regl psikolojisibu yapma lütfen, biyolojik olarak hiç bir engel olmazsa dahi bazen gebe kalınamıyor
tek sebebi ruhsal, kendini yıpratma ve yüreğini ferak tut
belki büyüyecek ama daha kötü sıkıntılar başgösterecekti
inşallah güzel zaman da yeniden gebe alır ve hayırlı sağlıklı şekilde doğurursun
yaaaaa
çok tebrik ederimmmm
Insallah o aylar gelmeden Allah hayırlı hamilelikler verir hepimize de öyle düşünmeye fırsat olmasino ilk baslarda hepimize cok sık geliyo. Hatta bazen yine geliyo dogum yapcagın ay yaklastıkcasimdi su aylık olcaktı karnım büyücekti felan
Nasip olmadı 1 yil sonra ilk defa yüzüm güldü o da 2 günlük iştecanımm cok üzüldüm
Kuzum artık Allah’a emanet dediğin gibi testi Pazartesi bidaha yaparım belirtim Yok diye üzülmüştüm demek ki bazen hiç belirti vermiyor aklında olsun adet günümde başladı ağrımCanım bunu herkes düşünür. Sen içini ferah tut. Elinde test varsa yarın tekrarla koyulasma olursa saglıklı ilerliyodur merak etme
Doğru diyosun bi şekilde gidilir de bekleyeceğiz cnm bnm çok saol Allah sağlıklı evlat herkese nasip etsinkanamam var de. yada kadın doğum dr gozukmek gerek acıle gıdıyoruz dersın sorgulamazlar :) hersey gonlunce olsun..
Evet canımm yarın veya pazartesi, emin deilim ovulasyon testım bittiğinde testlerim pik çıkıyordu. Silikleştiğini zamani bilmiyorumcanım senin yarın bat dimi
İnşallah canım inşallahInsallah o aylar gelmeden Allah hayırlı hamilelikler verir hepimize de öyle düşünmeye fırsat olmasin
öyle düşünme bak kimyasal gebeliktenn sonraki ay hamile kalanlar o kadar cok kiNasip olmadı 1 yil sonra ilk defa yüzüm güldü o da 2 günlük işte
İnşallah bizlerde hiç belirtimiz yok dedigimizde hamile oluruz kuzummKuzum artık Allah’a emanet dediğin gibi testi Pazartesi bidaha yaparım belirtim Yok diye üzülmüştüm demek ki bazen hiç belirti vermiyor aklında olsun adet günümde başladı ağrım
İnşallah olmıcaksınnnEvet canımm yarın veya pazartesi, emin deilim ovulasyon testım bittiğinde testlerim pik çıkıyordu. Silikleştiğini zamani bilmiyorum
İnşallah canım buraya da yazdım da kımse gormedı, kuruma cızgısı cıktı su damlattım çizgi kaybolmadıİnşallah olmıcaksınnn
Bak boyleİnşallah olmıcaksınnn
Kuzum burda okumustum sonradan cizgi cıkıp hamile oldugunu öğrenenlri ama pek güvenmemek lazım yinedeİnşallah canım buraya da yazdım da kımse gormedı, kuruma cızgısı cıktı su damlattım çizgi kaybolmadı
Kaybolmadıysa kuruma cizgisi degil diyorlar canım insallah gebeliktendir o cizgiİnşallah canım buraya da yazdım da kımse gormedı, kuruma cızgısı cıktı su damlattım çizgi kaybolmadı
Bu kuruma cizgisine benzemiyor canım baya silik cizgi, hamilesin insallahBak boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?