Çok üzüldüm ama canınızı sıkmayın Allahın izniyle bir evlat alacaksınız kucağınızaMwrhaba kizlar maalesef cok uzgunum bu bayram çifte bayram olacak diye düşünürken beta dusmeye basladi 21.58 den 19.85 e hastahaneden yeni geldim maalesef adet oluyorum
Kaybolmadıysa kuruma cizgisi degil diyorlar canım insallah gebeliktendir o cizgi
Bu kuruma cizgisine benzemiyor canım baya silik cizgi, hamilesin insallah
Evet çok güvenmemek gerek ama işte umut.. İlk kez basıma geldiKuzum burda okumustum sonradan cizgi cıkıp hamile oldugunu öğrenenlri ama pek güvenmemek lazım yinede
Ben yaklaşık 5 gündür test yapıyorum idrara göre gebelik var yasaktan sonra kan vermeye gidicem o zaman belli olucak birde oruç tutuyorum kan şekerim düştü galiba ay İnş sizde hamilesinizdirBen de aynı senin gibiyim. İki gündür üst üste giyiniyorum. Burada havalar da biraz serin gidiyor am evdekilere göre elim ayağım buz öyle bahsettikleri ateş falan basmıyor yaninormalde ben adet olacağım zaman ve adetimşn ilk günleri de böyle oluyorum. Benim de bat a 3 gün var. Kırmızılar gelecek herhalde
Amin kuzum inşşş illaki Allah nasip edecek ben inanıyorumİnşallah bizlerde hiç belirtimiz yok dedigimizde hamile oluruz kuzumm
İnsallah canım etmez miyiz dua.. guzel haberlerle gel inşallahBen de oyle okudum ama yine de korkuyorum. Hatta aksam uzerı bıda su damlattım yine gitmedi cizgi.. Yarın sabah test yapıcam dua edin nolurgercek çizgi ile karsılasayım..
Allah razı olsun canım benimİnsallah canım etmez miyiz dua.. guzel haberlerle gel inşallah
Ben de senin gibi piki gördüm testim bittiEvet canımm yarın veya pazartesi, emin deilim ovulasyon testım bittiğinde testlerim pik çıkıyordu. Silikleştiğini zamani bilmiyorum
Ayni marka mı testi yapcaksın baska marka varsa onunla dene bu sefer test kaynaklımi anlamış olursun hem..Allah razı olsun canım benim ❤ çok teşekkür ederim
Erken gebelik testleriyle yapsanız daha iyi olur ben bata 5 gün varken öğrendim predictor veya fortest olabilir varsa anında beliriyor çizgi yanılma payı pek fazla yok bunlardaEvet çok güvenmemek gerek ama işte umut.. İlk kez basıma geldi
İnşallah vardır canım tekrarlaa testi :)Evet çok güvenmemek gerek ama işte umut.. İlk kez basıma geldi
Dualarım seninle inşallah bebişin gelmiştirBen de oyle okudum ama yine de korkuyorum. Hatta aksam uzerı bıda su damlattım yine gitmedi cizgi.. Yarın sabah test yapıcam dua edin nolurgercek çizgi ile karsılasayım..
Ben günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum. İnşallah kan değerlerimiz de düzgün çıkar ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hakkımızda hayırlısı olsun.Ben yaklaşık 5 gündür test yapıyorum idrara göre gebelik var yasaktan sonra kan vermeye gidicem o zaman belli olucak birde oruç tutuyorum kan şekerim düştü galiba ay İnş sizde hamilesinizdir
Bi de benim 5 gün sürdü pikBen de senin gibi piki gördüm testim bitti ☺
Test yok işte kuzum normalde internetten sipariş ettim 10 tane.. Kargoya verıldı çarsamba ama gelmediAyni marka mı testi yapcaksın baska marka varsa onunla dene bu sefer test kaynaklımi anlamış olursun hem..
Bunu dün yaptım canm adete 3 ya da 4 gün varken.. Emin deilim adetin hanı gun olcagından..Cnm adetinin kaçıncı günü yaptın hamilesin bence
Cnm testim yok maalesef bi tane var elimdeErken gebelik testleriyle yapsanız daha iyi olur ben bata 5 gün varken öğrendim predictor veya fortest olabilir varsa anında beliriyor çizgi yanılma payı pek fazla yok bunlarda
Adet günü öncesi yapılan testlere erken test diyorlar sanırım bilmiyorum cnm adet günü yaparsan çok net çıkacaktır çizgiBunu dün yaptım canm adete 3 ya da 4 gün varken.. Emin deilim adetin hanı gun olcagından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?