- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Canım şuan elimde yok test. Yarın eczaneler acık alcak mı bilmiyorum. Açık olsa bile ilk idrara yetişemem olmadı alırım testi ertesi sabah ilk idrarla yaparım adet olmazsam. Sen sabah mı yapıcaksınSabah sen de mı test yapıyorsun kuzum
Geç olsun güç olmasın demişler. İnşallah bebiş vardır bız bekleye de razıyızCanım şuan elimde yok test. Yarın eczaneler acık alcak mı bilmiyorum. Açık olsa bile ilk idrara yetişemem olmadı alırım testi ertesi sabah ilk idrarla yaparım adet olmazsam. Sen sabah mı yapıcaksın
İnşallah güzel haberlerini alırız canım. Bol bol dua ediyorum hepimizeGeç olsun güç olmasın demişler. İnşallah bebiş vardır bız bekleye de razıyız ❤
Evet cnm sabah yapıcam bi tane test var benım de
Aynen yerimiz belli olsun konular çoğalsınWalla ya topikten topiğe sürülüyoruz
Aynen bende sadece bebek bat beklemek için girince stres oluyorum, ama dediğin gibi kuzum sohbete girerizBen de adet olucam gibi daha girmem buraya diyodum ama başka topik olursa sohbete muhabbete katılırım ☺
Böyle olunca bebişte dünyaya gelince gece uyumuyo bilgin olsun kuzukızlar benim 2 gundur uyku sapıttı cok erken uyuyorum sonra gece baykus gibi oturuyorummayis bitince baska topikten devam etsek ya gerçekten cok guzel olur
Canım aynısı dün bana da oldu hatta kuruma mı değil mi diye kafam karışmıştı dediğin gibi bende arastırdım kimisi hamile kimisi değilBoyle olup regl olanlar da var epey bugun gün boyu butun forumları taradım, gebe kalan da var regl olan da
İnşallah pozıtıf goruruz ya, su damlattın mu sen deCanım aynısı dün bana da oldu hatta kuruma mı değil mi diye kafam karışmıştı dediğin gibi bende arastırdım kimisi hamile kimisi değilyarın sen test yapınca bende ona göre düşüncem
Aynen canım damlattım duruyır hala, markası ne testininİnşallah pozıtıf goruruz ya, su damlattın mu sen de
BebetimeAynen canım damlattım duruyır hala, markası ne testinin
Laboquick benimkide aynı markada değilmişBebetime
Hayırlısı inşallahLaboquick benimkide aynı markada değilmiş
tatlı tatlı hamilelik belirtileri mi gösteriyosun senkızlar benim 2 gundur uyku sapıttı cok erken uyuyorum sonra gece baykus gibi oturuyorummayis bitince baska topikten devam etsek ya gerçekten cok guzel olur
Topğin adıda herşey dahilAynen yerimiz belli olsun konular çoğalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?