Bence hamilesiiiin ya nerde kötü örnek var bulup bakıyoruz çoğunlukla hamile çıkıyorlar böyle çıkanların 10 da 8i hamile 2 su regl oluyor canimBoyle olup regl olanlar da var epey bugun gün boyu butun forumları taradım, gebe kalan da var regl olan da
biz üzülmeyelm hamile kalamadıgımız ay üzülsün bosverrrSelam kızçeler, her mesajı okuyamadım. Nedense bildirimler ara sıra geliyor. Yeni gebeler varsa tebrik ederim ❤❤❤ Tahminen 27 mayısta adet olmam lazım. Az önce gebelik testi yaptım, negatif tabii kibu aydan da ümidi kestik herhangi bir sohbet topiği olursa seve seve gelirim, sizlerle sohbet çok keyifli ☺☺
sanki hamilelerin sivilcesi cıkmıyooBenim çenemin orda herzamanki yerinde sivilcem çıktı.29 mayıs bat. Beni de silin listeden
Ya öylede malesef ben hiçbir zaman o şanslı kesimden olamadım. Hep aynı belirtileri yaşarım ve regl olurum. Hatta bi kere sivilcem çıkmamıştı da acaba hamilemiyim diye umutlanmıştım,fos çıktı.sanki hamilelerin sivilcesi cıkmıyoo
Aynen öyle yavrumbiz üzülmeyelm hamile kalamadıgımız ay üzülsün bosverrr
Amin inşallahGünaydın kızlar. Hepinize mutlu bayramlar dilerim rabbim bir sonraki bayramı kucağımızda bebişle girmeyi nasip etsinn❤❤
Keşke kuzum yaaBence hamilesiiiin ya nerde kötü örnek var bulup bakıyoruz çoğunlukla hamile çıkıyorlar böyle çıkanların 10 da 8i hamile 2 su regl oluyor canim
Benim adetimden bigün önce alnımda kocaman ağrılı sivilce çıktı ama hamileyim değerlerimi bilmesemdeYa öylede malesef ben hiçbir zaman o şanslı kesimden olamadım. Hep aynı belirtileri yaşarım ve regl olurum. Hatta bi kere sivilcem çıkmamıştı da acaba hamilemiyim diye umutlanmıştım,fos çıktı.
İYi bayramlar cnm inşş bu ay çifte bayram yaşarsınızHayırlı bayramlar canlarım inşallah asıl bayram bekledigimiz adet günlerinde hamile oldugumuzu öğrendiğimizde olur
Reglin daha gecmemis ki canım o koyu cıkanların en az 3 4 gün gecikmeden dolayı oliyor seninki gayet normal silik çıkması regli günün gectikce koyulascak insallah tebrik ederim canımKeşke kuzum yaatesti yaptım yine hafif bi gölge gibi var bu sefer 20 dk içinde çıktı, ya yine kuruma cızgısıne donecek, ya da geç döllenme falansa o yuzden böyle cıkıyor bilmiyorum bakalım adet olcak mıyım
Amin kuzumHayırlı bayramlar canlarım inşallah asıl bayram bekledigimiz adet günlerinde hamile oldugumuzu öğrendiğimizde olur
Silik bile deil ki işte kuzum, az bişe gözle görülür olsa, yine kuruma cızgısı oldu yine su doktum valla.. Adet olmam inşallah bugun yarın adet olmazsam umutlanınca ıyiceReglin daha gecmemis ki canım o koyu cıkanların en az 3 4 gün gecikmeden dolayı oliyor seninki gayet normal silik çıkması regli günün gectikce koyulascak insallah tebrik ederim canımAllah sağlıklı bir gebelik nasip etsin insallah
Yaaaaa evet evet evet varrrrr. Benim de ilkinde böyle çıkmıştı masalkızım var yaşasınnnnKızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Yaaaaa evet evet evet varrrrr. Benim de ilkinde böyle çıkmıştı masalkızım var yaşasınnnn
Ayyyy çok heyecanlandım yerim seni ya vallaha varrrKızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?