- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
İnşallah canım yaa. Bilmiyorum açıkcası pek umduumda yok hasta olcakmışım gibi hissediyorum ama bellide olmuyor neler gördük burda. Hayırlısı olsun inşallahBenim de hamile olmadığımı öğrenmeden önce bebek istediğimizi bile bilmeyen çok uzun zamandır görüşmediğim bi arkadaşım rüyasında annemi görmüş o söylemiş hamile kızımız olacak diye. Bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah senin arkadaşının rüyası da çıkar.
Canım zaten hasta olcakmışsın gibi olup olmuyorsun bence test yapmalısınİnşallah canım yaa. Bilmiyorum açıkcası pek umduumda yok hasta olcakmışım gibi hissediyorum ama bellide olmuyor neler gördük burda. Hayırlısı olsun inşallah
Yarına kadar olmazsa yapıcam canımCanım zaten hasta olcakmışsın gibi olup olmuyorsun bence test yapmalısın
He valla iyi demişsin zaten takınca da bir şey değişmiyor delircez yoksaAnnemle konusuyodum Allah sizede nasip etsin felan dedi bende dedim anne hic kafama takmıyorum hic olmadı tüp bebek deneriz
Böyle kuruma çizgisi olur mu ya ben çok heyecanlandım şuaaanBak boyle
Ama bu su damlatılmıs hali kuzumBöyle kuruma çizgisi olur mu ya ben çok heyecanlandım şuaaan
E tamam işte su damlatınca gitmiyor muydu kuruma çizgisiAma bu su damlatılmıs hali kuzum
sen niye üzülüyosun kiii. Bak adette olmamıssın üzülme yüzün gülsünn kuzummTestim yok canım yarına kadar olmazsa alıp yaparım. Bugünde arkdaşım aradı. Babamı görmüş rüyasında elinde bi bebek varmış gülümaüyormuş. Acaba hamile misin falan dedii ayy keşke olsa öyle
Bebiş dışında şeylerde konuşuruz hem daha iyi olur sanki burda hep ona odaklıyız batı gelen gidicek başka topiğe gibiKızlar acaba böyle süresiz kalabilceğimiz bi topik mi acsak :)
Kuzum biliyosun bizim hamileliklerimizi karşılamamız sevinçle değil tesirginlikle oluyorsen niye üzülüyosun kiii. Bak adette olmamıssın üzülme yüzün gülsünn kuzumm
Ben de adet olucam gibi daha girmem buraya diyodum ama başka topik olursa sohbete muhabbete katılırımBebiş dışında şeylerde konuşuruz hem daha iyi olur sanki burda hep ona odaklıyız batı gelen gidicek başka topiğe gibimantıklı bence yoksa ben bat olunca haziran topiğine geçmeyi düşünmüyordum direk buraya girmem diyodum ama sizle olursa devam ederim
Korkma hamilesin inşallah çok sevindim benBen de oyle okudum ama yine de korkuyorum. Hatta aksam uzerı bıda su damlattım yine gitmedi cizgi.. Yarın sabah test yapıcam dua edin nolurgercek çizgi ile karsılasayım..
İnşallah cnm sabah test yapıcam 1 tane testim var umarım hemen bi cizgi cıkarE tamam işte su damlatınca gitmiyor muydu kuruma çizgisidur hemen üzülme ben çok heyecanlandım var bence yaa inşallah vardır
Boyle olup regl olanlar da var epey bugun gün boyu butun forumları taradım, gebe kalan da var regl olan daKorkma hamilesin inşallah çok sevindim ben
Sabah sen de mı test yapıyorsun kuzumYarına kadar olmazsa yapıcam canım
Walla ya topikten topiğe sürülüyoruzBebiş dışında şeylerde konuşuruz hem daha iyi olur sanki burda hep ona odaklıyız batı gelen gidicek başka topiğe gibimantıklı bence yoksa ben bat olunca haziran topiğine geçmeyi düşünmüyordum direk buraya girmem diyodum ama sizle olursa devam ederim
canım sende gecikmeler oluyosa normal tabi :)Kuzum biliyosun bizim hamileliklerimizi karşılamamız sevinçle değil tesirginlikle oluyoryanii şuan hamileysem bile heveslenemiyorum. Birde bi günlük gecikme normal çokta hamileliğe yormak iatemiyorum ama hayırlısı tabi inşallahh vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?