Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım yaa. Bilmiyorum açıkcası pek umduumda yok hasta olcakmışım gibi hissediyorum ama bellide olmuyor neler gördük burda. Hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım yaa. Bilmiyorum açıkcası pek umduumda yok hasta olcakmışım gibi hissediyorum ama bellide olmuyor neler gördük burda. Hayırlısı olsun inşallah
Canım zaten hasta olcakmışsın gibi olup olmuyorsun bence test yapmalısın

Kızlar bende hasta oldum kırmızılar gördüm ama az geldi hala yoğun değil.. yerleşme filan olsa keşke diyorum ama nerde.. çakşır kökü suyuna ne zaman başlamamı önerirsiniz

sen niye üzülüyosun kiii. Bak adette olmamıssın üzülme yüzün gülsünn kuzumm

Kızlar acaba böyle süresiz kalabilceğimiz bi topik mi acsak :)
Bebiş dışında şeylerde konuşuruz hem daha iyi olur sanki burda hep ona odaklıyız batı gelen gidicek başka topiğe gibi mantıklı bence yoksa ben bat olunca haziran topiğine geçmeyi düşünmüyordum direk buraya girmem diyodum ama sizle olursa devam ederim

sen niye üzülüyosun kiii. Bak adette olmamıssın üzülme yüzün gülsünn kuzumm
Kuzum biliyosun bizim hamileliklerimizi karşılamamız sevinçle değil tesirginlikle oluyor yanii şuan hamileysem bile heveslenemiyorum. Birde bi günlük gecikme normal çokta hamileliğe yormak iatemiyorum ama hayırlısı tabi inşallahh vardır

Ben de adet olucam gibi daha girmem buraya diyodum ama başka topik olursa sohbete muhabbete katılırım

E tamam işte su damlatınca gitmiyor muydu kuruma çizgisi dur hemen üzülme ben çok heyecanlandım var bence yaa inşallah vardır
İnşallah cnm sabah test yapıcam 1 tane testim var umarım hemen bi cizgi cıkar

Walla ya topikten topiğe sürülüyoruz

canım sende gecikmeler oluyosa normal tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…