Bence zorlamaya gerek yok ki belli oluyo hamilesin kuzummmKızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
Yaa canımsınAyyyy çok heyecanlandım yerim seni ya vallaha varrr
Ölcem şimdi sen böyle deyinceBence zorlamaya gerek yok ki belli oluyo hamilesin kuzummm
Bak geçen sefer ben de adet günümde yapmıştım aynı böyle çıkmıştı. Şuan bthcg 30-40 falandırYaa canımsınKalbim o kadar hızlı atıyor ki şu an anlatamam umarım boşa heyecan yapmıyorumdur sonra üzülmem
Canım bende adetten bi gün sonra yapmıstım benim bile cok asırı net degildi. Normal yani :)Kızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
hemen cıktı mı canım :)Ölcem şimdi sen böyle deyince
inşallah senin de Haberini alıcaz böyleCanım bende adetten bi gün sonra yapmıstım benim bile cok asırı net degildi. Normal yani :)
4. Dkkada falan cıktı canımhemen cıktı mı canım :)
Hepimizin alalııım inşallah canım. Ah kuzum regl belirtileriyle hamilelik cok benziyp derler yani regl olcam sanarken bi bakmıssın bebegin gelmis :)inşallah senin de Haberini alıcaz böyle ❤ Benim de adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bi ıslaklık hissediyom geldi gelecek
Canım valla bende öyle hissederek uyandım 1 gün erken gelcek diyerek kalktım. dünden beri akıntım ve bel ağrım arttı ben regl öncesi bel ağrısı yasarım. ama nasıl olsa test var diye yapasım geldiinşallah senin de Haberini alıcaz böyle ❤ Benim de adet olacakmış gibi karnım ağrıyo bi ıslaklık hissediyom geldi gelecek
evde testin varsa yarın tekrarla belirginleşir4. Dkkada falan cıktı canım
Ağzın bal yesin inşallahhhhHepimizin alalııım inşallah canım. Ah kuzum regl belirtileriyle hamilelik cok benziyp derler yani regl olcam sanarken bi bakmıssın bebegin gelmis :)
Aynen yapcam yarın tekrar, Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin. Şu hevesimizi sevincimizi isteğimizi boş çevirmesinevde testin varsa yarın tekrarla belirginleşir
Aminnn aminnnAynen yapcam yarın tekrar, Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin. Şu hevesimizi sevincimizi isteğimizi boş çevirmesin
Gelmiştir inşallah yaAminnn aminnnbak bayram şekeri geldi sana annesiii❤❤❤
İnşallah kuzum nedense adet olacakmış gibi ağrılarım var yarım saatte 2 kere tuvalete gidiyorum bişey var mu diyeGelmiştir inşallah yaÇok garip oldum şu an. Umarım battaşım bu ay sende kırmızıları görmeyip pembiş 2. Çizgiyi gösterceksin bize ❤ Azze sen bize uğurlu geldin bu topikte bi sürü hamiş çıktı en hayırlı yakın zamanda sende hamiş olursun inşallah Gerçekten bu topik uğurlu geldi❤
Bende bu ay cok adete odaklandım hala öyleyim, ama bence seninki zaten yumurtlamadan dolayı şimdi sancın falan için erken sanki. Acaba yerleşme ağrıların mı varİnşallah kuzum nedense adet olacakmış gibi ağrılarım var yarım saatte 2 kere tuvalete gidiyorum bişey var mu diye
Olmazsın insallah canımSilik bile deil ki işte kuzum, az bişe gözle görülür olsa, yine kuruma cızgısı oldu yine su doktum valla.. Adet olmam inşallah bugun yarın adet olmazsam umutlanınca ıyice
Bence de baya var canimKızlar bugün ki testlerim eşim görmek için zorluyosun diyo ama ben görüyorum yani çizgi var. Tek kafamı karıştıran şey bat yarın daha belirgin mi olması gerekti varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?