Resmen hcg nin artışı ne güzel artmış maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ama adet gününe göre net cıkması gerekmez mıydı.. Bugun veya yarın adet günüm..Bence hamilesin gölge çizgi bile çıkmazdı olmasaydı
Geç döllenme olmuş olabilir testin fotoğrafını yüklebilirmisinAma adet gününe göre net cıkması gerekmez mıydı.. Bugun veya yarın adet günüm..Bugun baya umutla yaptım cıkar bısey ler belkı dıye
Ay canım çok teşekkür ederimHadi gözün aydın canım bayram günü ne guzel bir haber aldın Allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsin insallahbizlere de dua et olur mu
Canım bende öyle kimyasal yaşadım yine yaşamaktan çok korkuyorum ağrım var hafif hafif normalmiş ama geçmiyor hayırlısı olsun herşey AllahtanDaha önce kimyasal gebelik geçirdim , bu defa umutlanmak sonra uzulmek istemediğim için evde 48 saatte bir test yapıp bu şekilde takip ettim kendi kendime
Inşallah
Canım çok teşekkür ederimKesinlikle var cnm hayırlı olsun
Olursa ne güzel oluuurrrrrr
Benim nerdeyse 30 gün kanamam oldu kan değerlerim çok iyiyken kanım düştü , Allah kimseye yaşatmasın herkesin öyle olmuyor ama benim icin zor bir surectiCanım bende öyle kimyasal yaşadım yine yaşamaktan çok korkuyorum ağrım var hafif hafif normalmiş ama geçmiyor hayırlısı olsun herşey Allahtan
Yerleşme olabilir canım, şimdi bende bi kaç uygulamada okudum şimdi sey yazıyor agrılar ve sıcak basmaları yerleşme belirtisi olabiliyormuş, vücut ısın nasıl? Ben gecen hafta ateş gibiydim eğer bebiş varsa diyorum ondandı heraldeÇamaşır siyah olunca göremiyorum kuzu ama noktacık halinde oluyo. Ve kasık ağrım var
0.29 ise bir şeyler var demektir. yazmıssınız aslında o deger de negatif degıl mı0.29 ise bir şeyler var demektir.Yine 0.100 olsa hiçbirşey yok derdim.3 gün sonra 3 katı çıktı demişsin yaa işte o 3 katı çıkan değer kaçtı?
Canım teşekkür ederimTebrik ederim hamilesiniz 2 gün sonra kan verin
Senin hcg yüksekti ozmn bnmki baya düşmüştü Oyüzden kendiliğinden adet gibi oldu çok geçmiş olsun cnm Rabbim kimseye yaşatmasın inş bebişin sağlıkla gelsinBenim nerdeyse 30 gün kanamam oldu kan değerlerim çok iyiyken kanım düştü , Allah kimseye yaşatmasın herkesin öyle olmuyor ama benim icin zor bir surecti
Çok sağol canımCanım ben bir önceki mesajda testlerimi paylaştım adet öncesi negatif çıkmıştı testlerime bakarsan gebe olduğunu anlarsın
Umarım sağlıkla ilerler
Evde ateş ölçer yok ama geceleri ayaklarımın altını ateş basıyo . Bilemedim valla ya. Sen ne zaman gidicen kan vermeyeYerleşme olabilir canım, şimdi bende bi kaç uygulamada okudum şimdi sey yazıyor agrılar ve sıcak basmaları yerleşme belirtisi olabiliyormuş, vücut ısın nasıl? Ben gecen hafta ateş gibiydim eğer bebiş varsa diyorum ondandı heralde
Insallah çok teşekkürlerSenin hcg yüksekti ozmn bnmki baya düşmüştü Oyüzden kendiliğinden adet gibi oldu çok geçmiş olsun cnm Rabbim kimseye yaşatmasın inş bebişin sağlıkla gelsin
Benimde ayaklarım yanıyodu resmen. Yasak bittiği an 00.01 de gitmeyi düşünüyorumEvde ateş ölçer yok ama geceleri ayaklarımın altını ateş basıyo . Bilemedim valla ya. Sen ne zaman gidicen kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?