Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geç döllenme yaşayan varmı. Ya da bilgisi olan. Benim adete yakın korunmasız olmuştu ama onu hiç saymadım bile zaten olmaz diye. Bir kaç yerde okudum. Gecikmenin 15 yada 20 gün sonrası pozitif gören.
Benim gec dollenmem soyle du tup bebek yaptirdim transferin 11.gunu degerim 24 cikmisti dr sasirmisti

Benim gec dollenmem soyle du tup bebek yaptirdim transferin 11.gunu degerim 24 cikmisti dr sasirmisti
Merhaba benimde ilk testim 21 mayısta 27,81 çıktı 27 mayıs bu sabah 100,13 çıktı doktorum az ilerlemiş gibi dedi. Sizin nasıldı değerleriniz sağlıklı ilerledi mi?

Merhaba benimde ilk testim 21 mayısta 27,81 çıktı 27 mayıs bu sabah 100,13 çıktı doktorum az ilerlemiş gibi dedi. Sizin nasıldı değerleriniz sağlıklı ilerledi mi?
Saglikli ilerledo ama sonu iyi bitmedi 17.hafta suyunun bittigini ogrendim 27+3 doguma alindim 3saat yasayabildi yavrum

İnşallah yaşamazsın. Bidaha kan testi ne zamam verceksin?
Cuma günü vericem. Tarihide yanlış yazmışım ilk testi 22 sinde yaptırmıştım 27,81 ikincisi bugün 100,13 aslında 5 günde en az %60 lık bir artış için normal ama iki katı artsa çok daha iyi olurdu

İnşallah cuma günü herşey yolunda olur. Sen moralini bozma stresli olma cok etkiliyo güzel düşün güzel olsun canım. Rabbim ol derse hersey olur inanclı ol

Evet o bendede var ya yiyorum yarım saat geçmeden yine acıkıyorum. Bugün yediklerimin haddi hesabı yok yaa
Benim şöyle mesela yiyorum iki saat bir şey hissetmiyorum, hani yavaş yavaş mide kazınır ya benim birden bi vuruyo elim ayağım boşalıyo resmen

Merhaba bende 1 ay once kürtaj oldum 35.gündw geldi adetm 2 gün sürerdi benım de 1 hafta sürdü kürtaj dan sonraki farklı oluoms hep hanılelıkten sonra merak etme canım
Hmm herkeste bir değişiklik yapıyor demek ki 10 yıldır 10 gün sürdüğü için bir şok oldum 3 4 günlük regl mucize benim için hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…