- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
Ben 24 ile ogrenmistim devam etti sonraCanım hayırlı olsun. 21.58 e göre bayağı belirgin çıkmış cizgin testinin markası neydi acaba.
Yaa 24 Ken değeriniz testiniz belirgin miydi nasıl gorunuyordu, birde markası neydi :) hayırlı ugurlu olsun.Ben 24 ile ogrenmistim devam etti sonra
Benim gec dollenmem soyle du tup bebek yaptirdim transferin 11.gunu degerim 24 cikmisti dr sasirmistiKızlar geç döllenme yaşayan varmı. Ya da bilgisi olan. Benim adete yakın korunmasız olmuştu ama onu hiç saymadım bile zaten olmaz diye. Bir kaç yerde okudum. Gecikmenin 15 yada 20 gün sonrası pozitif gören.
Merhaba benimde ilk testim 21 mayısta 27,81 çıktı 27 mayıs bu sabah 100,13 çıktı doktorum az ilerlemiş gibi dedi. Sizin nasıldı değerleriniz sağlıklı ilerledi mi?Benim gec dollenmem soyle du tup bebek yaptirdim transferin 11.gunu degerim 24 cikmisti dr sasirmisti
Ben adeti bas agrisindan anliyorumRegl yaklaşırken tansiyon düşüklüğü, baş ağrısı olan var mı acaba
24 ilk deger 1gun ara ile 60 kusur cikmisti 3kat artarak ilerlediMerhaba benimde ilk testim 21 mayısta 27,81 çıktı 27 mayıs bu sabah 100,13 çıktı doktorum az ilerlemiş gibi dedi. Sizin nasıldı değerleriniz sağlıklı ilerledi mi?
Saglikli ilerledo ama sonu iyi bitmedi 17.hafta suyunun bittigini ogrendim 27+3 doguma alindim 3saat yasayabildi yavrumMerhaba benimde ilk testim 21 mayısta 27,81 çıktı 27 mayıs bu sabah 100,13 çıktı doktorum az ilerlemiş gibi dedi. Sizin nasıldı değerleriniz sağlıklı ilerledi mi?
Testin markasini unuttum ama yok diye aglamistim yani yok gibiydi oyle oh tamam diyecegim bisey cikmadi resmi bulursam atarimYaa 24 Ken değeriniz testiniz belirgin miydi nasıl gorunuyordu, birde markası neydi :) hayırlı ugurlu olsun.
Yaa 24 Ken değeriniz testiniz belirgin miydi nasıl gorunuyordu, birde markası neydi :) hayırlı ugurlu olsun.
Başınız sağolsunSaglikli ilerledo ama sonu iyi bitmedi 17.hafta suyunun bittigini ogrendim 27+3 doguma alindim 3saat yasayabildi yavrum
bende şubatta kaybettimBaşınız sağolsunbende şubat ayında ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim
Geçmiş olsun size debende şubatta kaybettim
İnşallah yaşamazsın. Bidaha kan testi ne zamam verceksin?Geçmiş olsun size deşimdi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Cuma günü vericem. Tarihide yanlış yazmışım ilk testi 22 sinde yaptırmıştım 27,81 ikincisi bugün 100,13 aslında 5 günde en az %60 lık bir artış için normal ama iki katı artsa çok daha iyi olurduİnşallah yaşamazsın. Bidaha kan testi ne zamam verceksin?
İnşallah cuma günü herşey yolunda olur. Sen moralini bozma stresli olma cok etkiliyo güzel düşün güzel olsun canım. Rabbim ol derse hersey olur inanclı olCuma günü vericem. Tarihide yanlış yazmışım ilk testi 22 sinde yaptırmıştım 27,81 ikincisi bugün 100,13 aslında 5 günde en az %60 lık bir artış için normal ama iki katı artsa çok daha iyi olurdu
Benim şöyle mesela yiyorum iki saat bir şey hissetmiyorum, hani yavaş yavaş mide kazınır ya benim birden bi vuruyo elim ayağım boşalıyo resmenEvet o bendede var ya yiyorum yarım saat geçmeden yine acıkıyorum. Bugün yediklerimin haddi hesabı yok yaa
Hmm anladım cani benim de yoğunluğu arttı ne kadar farklilastiriyor vücuduCanım yogunlugu arttı normalde 5 gün sürüyo bi ay 4 gün sürdü ve döngüm de kısaldı
Hmm herkeste bir değişiklik yapıyor demek ki 10 yıldır 10 gün sürdüğü için bir şok oldum 3 4 günlük regl mucize benim için hayırlısı artıkMerhaba bende 1 ay once kürtaj oldum 35.gündw geldi adetm 2 gün sürerdi benım de 1 hafta sürdü kürtaj dan sonraki farklı oluoms hep hanılelıkten sonra merak etme canım
Sağlık olsunBen elendim2 gün kala geldi reglim
Sağlık olsun diyelim çok bekletmeden hayırlısıyla gelir inşallah yavrunuzBen elendim2 gün kala geldi reglim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?