bende yememeye devam kilo aldım son zamanlarda dikkat ediyorummmYemeye son gaz devamsen napıyosun
bende yememeye devam kilo aldım son zamanlarda dikkat ediyorummm
Bence var benimde böyle cıkmıstı
[/QUO
Testi ne zaman yapmistin peki benim bat yarin 16 mayis yumurtlamamdi. Umarim vardir
Canım Prolaktin değerin kaçtı?Canım onu prolaktin sorunu olanlar kullanmasın diye okumuştum saraçoğlunun yazısında. Prolaktini yükseltiyormuş benim zaten prolaktinden dolayı yumurtam gelişmiyordu önce prolaktini düşürdü ilaçla öyle çatlatma iğnesi oldum. İnşallah bu ay yükselmezde yinee uğraşlarım sonuc verir
ay Allah korusunBen 3.5 kilo vermiştim. Bu gidişle 5 kilo olarak geri gelecek :)
ay Allah korusunBen 3.5 kilo vermiştim. Bu gidişle 5 kilo olarak geri gelecek :)
Canım bende ankaradayım habire araştırıyorum zahide küçük instagramda takip ediyorum baya iyi gibi fiyatı nasıl bilmiyorum birde aşkın Güler evren bi kimyasal yaşadığımda ona gitmiştim ama en iyi hangisi bilemiyorum herkes farklı doktor ismi söylüyor araştırmak lazım ..Ankara'da kadın doğum doktoru tavsiyeniz var mı kizlar? Fiyatı çok uçuk olmadığı sürece özelde ya da devlette hangi hastaneyi hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Böyle olduğunda kan değeriniz kaçtıBence var benimde böyle cıkmıstı
Sagol canim Rabbim yasatmasin bidahaBaşınız sağolsunbende şubat ayında ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim
Amin canim hepimize insallah rica ederimÇok geçmiş olsun canim, Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.tesekkur ederim testler için.
295 ti canım benim çok yüksektiCanım Prolaktin değerin kaçtı?
Ooo çok yüksekmiş cidden canım ilaçla mı düşürdün295 ti canım benim çok yüksekti
Evet 1 ay kadar ilaç kullandım dostinex çok şükür düştü ama her sene kontrole gitmem gerekiyor aslında çünkü sürekli tekrarlıyor. Geçen senede Çıkmıştı böyleOoo çok yüksekmiş cidden canım ilaçla mı düşürdün
Hayır nerdee:)) bugün bat günüm. Salı gecesi yapmıştım ve negatifti. Bata 3 gün kala göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı gerekli sivilcelerimi çıkardım:) ara ara girip çıkan kasık sızısı dışında bir şey yok bekliyorumHamile misin peki :)
Hayır nerdee:)) bugün bat günüm. Salı gecesi yapmıştım ve negatifti. Bata 3 gün kala göğüslerim dolgunlaştı ve hassaslaştı gerekli sivilcelerimi çıkardım:) ara ara girip çıkan kasık sızısı dışında bir şey yok bekliyorum
Cnm testin hakkında bi yorumum yok anlamadığım için https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/gebelik-hamilelik-kadin-dogum.31/post-thread buradan da formda yeni konu açabilirsinKızlar konu açmayı da bilmiyorum bilen yok mu hiç testi yorumlayacak olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?