Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, başka ne belirtilre var, benimde adet günüm sadece ara ara ağrı girip çıkıyor,

Bende çok sıkıntılıyım diyorum ki su gibi geçen 9 ay olsun dert bitmiyor gerçekten hamile kalana kadar uğraşıyorsun bu ayrı dert düşermi korkusu yaşıyorsun yıprandım şu birkaç gün içinde...Canım inşallah hayırlısı ile kalp atışını duyarsın ne büyük heyecan buarada senin ki kaç haftalık oldu ? Rabbim yardımcımız olsun o en hayırlısını bilir

Normal adet ağrısı var. Ama ağrı artmiyor hep aynı. Bazen hafifliyor. Oturunca geçiyor daha cok. Ara ara batma oluyor
Canım benim de belirtilerim böyleydi, 6+5 olduk hâlâ her an regl olacakmışım gibi. Inşallah her şey istediğiniz gibi olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi

Yarın yapacağım testlerim yarın gelecek elime ama korkmuyor değilim dün akşam ağzımın tadı çok kötüydü sanki ağzım çürük diş dolu gibi tat vardı sabahta öyle anlamadım
Aynı belirtileri yaşıyoruz canım bende metal tadı hissediyorum devamlı hadi inşallah iyi haberini bekliyorum sabırsızlıkla dua ediyorum

Canım benim de belirtilerim böyleydi, 6+5 olduk hâlâ her an regl olacakmışım gibi. Inşallah her şey istediğiniz gibi olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi
İnşallah. Aile hekimine test yaptırayım diyorum. Siz yaptırdınız mi çok kalabalık oluyor mu oralar. Yaklaşık 2 aydır evden çıkmadım da :)

İnşallah. Aile hekimine test yaptırayım diyorum. Siz yaptırdınız mi çok kalabalık oluyor mu oralar. Yaklaşık 2 aydır evden çıkmadım da :)
Ben evde gebelik testini pozitif görünce, özel bi hastanede kan verdim canım. Hastane sakindi. Şimdi sağlık ocağından da çağırıyorlar ama daha gitmedim kalabalıktan çekindiğim için. Ama er geç gideceksin zaten, git yaptır bence :)

Normal adet ağrısı var. Ama ağrı artmiyor hep aynı. Bazen hafifliyor. Oturunca geçiyor daha cok. Ara ara batma oluyor
Geçen ay ben hep ha adet olcam dedim hatta topikte dalga geçtiler karnım ağrıyor diye diye hamile oldun dediler karın ağrısı yanıltmasın sizi (benim kimyasal gebelik oldu) bu ay yine ilişkiden 1 hafta sonra göğüslerim ağrımaya başladı birde çok ilginç ben geçen ay da bu ayda adete 4 gün kala acayip koltuk altından terliyorum. Ama baya baya terlemeye başladım geçen ayda böyle olmuştu

Ankara'da kadın doğum doktoru tavsiyeniz var mı kizlar? Fiyatı çok uçuk olmadığı sürece özelde ya da devlette hangi hastaneyi hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…