- 3 Mayıs 2020
- 177
- 202
- 18
Günaydın canım bence yeniden test yapGünaydın kizlar. Yaklaşık 1 haftadır sancı yaşıyorum. Artık adet günü geldi. Dün de çok sancım oldu adet olurum artık dedim sabaha baktim yine sancım geçti. Evde sadece son kullanma tarihi geçen bı test vardı onda pozitif çıktı. Hamile miyim acaba. Test yanlış çıkar mı bilmiyorum ama ara ara sancı olup gecmesinin belirti olduğunu biliyorum. Bir de iş yapınca sanki bütün gün yük tasimisim gibi çok yoruluyorum. Bugün bat gunum bakalim
Evde başka test yokkiGünaydın canım bence yeniden test yap
Kan testinde yaptırabilirsin ama sen bilirsin canimEvde başka test yokkisiperis etsem anca 1 haftaya gelir en iyisi beklemek
Cnm ilk 5dakikada çıktıysa kesin hamilesinGünaydın kizlar. Yaklaşık 1 haftadır sancı yaşıyorum. Artık adet günü geldi. Dün de çok sancım oldu adet olurum artık dedim sabaha baktim yine sancım geçti. Evde sadece son kullanma tarihi geçen bı test vardı onda pozitif çıktı. Hamile miyim acaba. Test yanlış çıkar mı bilmiyorum ama ara ara sancı olup gecmesinin belirti olduğunu biliyorum. Bir de iş yapınca sanki bütün gün yük tasimisim gibi çok yoruluyorum. Bugün bat gunum bakalim
9hafta gerçekten baya geçen zaman çok üzüldüm beta mı düşüyor acaba nasıl anlaşılıyor bari kalp atışını duyayım sonrası gelir diyorum hiç bitmiyor korkularım hiç Allahım hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin herkeseBaşınız sağolsunbende şubat ayında ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim
Bugün kan testi vermeye gidecek misin ?Sen naptın nasıl durumlar
Hiç duyamadım bende kalp atışını, beta yükseldimi, kese büyüdümü, olması gereken yere çıktımı derken bir gün kese ve bebeğin kalbini hiç duyamadan yapısının bozulmuş olduğunu gördükCnm ilk 5dakikada çıktıysa kesin hamilesin
9hafta gerçekten baya geçen zaman çok üzüldüm beta mı düşüyor acaba nasıl anlaşılıyor bari kalp atışını duyayım sonrası gelir diyorum hiç bitmiyor korkularım hiç Allahım hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin herkese
Kuzum çok üzüldüm gerçekten hiç kolay değil ama şükür yine hamilesin inş bebişinin kesesini görür kalp atışını duyarsın ne yaşayacağımızı bilmeden hayata devam ediyoruz Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesinHiç duyamadım bende kalp atışını, beta yükseldimi, kese büyüdümü, olması gereken yere çıktımı derken bir gün kese ve bebeğin kalbini hiç duyamadan yapısının bozulmuş olduğunu gördükeşimin elinde telefon açtık kalp atış anını videoya çekicez diye hazırlanmıştı öylece kalakaldı
Amin canım benim rabbim hepimize nasip etsinKuzum çok üzüldüm gerçekten hiç kolay değil ama şükür yine hamilesin inş bebişinin kesesini görür kalp atışını duyarsın ne yaşayacağımızı bilmeden hayata devam ediyoruz Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin
Ben maalesef dün adet oldum canımUmayyyyyh melekanesi Ayseee1987 Z Zeynep1307 kızlar bat günü
Amin inşallah bu duyguyu o kadar iyi biliyorum ki yarın kontrole gidicem daha kalp atışını duymadim inşaallah yarın duyarım bu stres insanı yıpratıyor hamile kalmak bir dert hamilelikte olacakları düşünmek ayrı bı dert stres ne yazikki inşaallah sağlıkla kucağımiza alirizCnm ilk 5dakikada çıktıysa kesin hamilesin
9hafta gerçekten baya geçen zaman çok üzüldüm beta mı düşüyor acaba nasıl anlaşılıyor bari kalp atışını duyayım sonrası gelir diyorum hiç bitmiyor korkularım hiç Allahım hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin herkese
Benim birde geçen hafta hastaneye gittiğimde doktor 4 cm yumurtalıkta kistin var tedaviyle mi oldu falan dedi hayır doğal yolla oldu dedim doğumda atarsın dedi ama canımı şıktı açıkcası bu durum biraz araştırdım hamileliğin 14. Haftasına kadar kaybolur falan yazıyor ama inşallah öyle olur yaAynen hiç bir gebelik aynı olmuyor
Çok geçmiş olsun canim, Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.tesekkur ederim testler için.Beyaz olan 24 deger cikan test
İnşaallah kaybolur canım stres etme yarın ki kontrol de sor küçülme olmuş mu diyeBenim birde geçen hafta hastaneye gittiğimde doktor 4 cm yumurtalıkta kistin var tedaviyle mi oldu falan dedi hayır doğal yolla oldu dedim doğumda atarsın dedi ama canımı şıktı açıkcası bu durum biraz araştırdım hamileliğin 14. Haftasına kadar kaybolur falan yazıyor ama inşallah öyle olur ya
Hayalet çizgi var ama ilk 5 dk da mı çıktı canimKizlar bisey goruyor musunuz yoksa bana mi oyle geliyorEki Görüntüle 2640831
İnşallah canım ya ama bebiş anne rahmine düştükten sonra korkular hiç bitmezmiş gerçekten de öyle yarın inşallah güzel haberler veririzİnşaallah kaybolur canım stres etme yarın ki kontrol de sor küçülme olmuş mu diye
Canım hayalet çizgi var gibi testi tekrarla derim benKizlar bisey goruyor musunuz yoksa bana mi oyle geliyorEki Görüntüle 2640831
Gitmedim canım beklemek istedim Sen naptın bende sana yazmak için girdim sayfayaBugün kan testi vermeye gidecek misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?