Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kizlar. Yaklaşık 1 haftadır sancı yaşıyorum. Artık adet günü geldi. Dün de çok sancım oldu adet olurum artık dedim sabaha baktim yine sancım geçti. Evde sadece son kullanma tarihi geçen bı test vardı onda pozitif çıktı. Hamile miyim acaba. Test yanlış çıkar mı bilmiyorum ama ara ara sancı olup gecmesinin belirti olduğunu biliyorum. Bir de iş yapınca sanki bütün gün yük tasimisim gibi çok yoruluyorum. Bugün bat gunum bakalim

Günaydın canım bence yeniden test yap

Cnm ilk 5dakikada çıktıysa kesin hamilesin
Başınız sağolsun bende şubat ayında ilk bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim
9hafta gerçekten baya geçen zaman çok üzüldüm beta mı düşüyor acaba nasıl anlaşılıyor bari kalp atışını duyayım sonrası gelir diyorum hiç bitmiyor korkularım hiç Allahım hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin herkese

Hiç duyamadım bende kalp atışını, beta yükseldimi, kese büyüdümü, olması gereken yere çıktımı derken bir gün kese ve bebeğin kalbini hiç duyamadan yapısının bozulmuş olduğunu gördük eşimin elinde telefon açtık kalp atış anını videoya çekicez diye hazırlanmıştı öylece kalakaldı

Kuzum çok üzüldüm gerçekten hiç kolay değil ama şükür yine hamilesin inş bebişinin kesesini görür kalp atışını duyarsın ne yaşayacağımızı bilmeden hayata devam ediyoruz Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin

Amin canım benim rabbim hepimize nasip etsin

Amin inşallah bu duyguyu o kadar iyi biliyorum ki yarın kontrole gidicem daha kalp atışını duymadim inşaallah yarın duyarım bu stres insanı yıpratıyor hamile kalmak bir dert hamilelikte olacakları düşünmek ayrı bı dert stres ne yazikki inşaallah sağlıkla kucağımiza aliriz

Aynen hiç bir gebelik aynı olmuyor
Benim birde geçen hafta hastaneye gittiğimde doktor 4 cm yumurtalıkta kistin var tedaviyle mi oldu falan dedi hayır doğal yolla oldu dedim doğumda atarsın dedi ama canımı şıktı açıkcası bu durum biraz araştırdım hamileliğin 14. Haftasına kadar kaybolur falan yazıyor ama inşallah öyle olur ya

İnşaallah kaybolur canım stres etme yarın ki kontrol de sor küçülme olmuş mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…